همه چیز درباره قارچ ها
 
نکات فنی برای پرورش قارچ های خوراکی صدفی و شاه صدف – .:رویال آی تی:

نکات فنی برای پرورش قارچ های خوراکی صدفی و شاه صدف – .:رویال آی تی:

قارچ صدفی pdfپروانه تاسیس: مجوزی است که پس از ارائه مدارک مثبته مورد نیاز و در صورت داشتن شرایط لازم متقاضی، برای واحد پرورش قارچ های خوراکی صدفی و شاه صدف در زمین مورد تائید صادر می­شود. پروانه بهره­برداری: مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساخت و احداث و نصب تجهیزات مطابق با طرح و تائید اولیه، جهت آغاز فعالیت پرورش قارچ های خوراکی صدفی و شاه صدف، صادر می­شود. مجوز توسعه: مجوزی است که بهره­بردار به منظور توسعه و افزایش تولید قارچ های خوراکی صدفی وشاه صدف در سطح زمین تحت فعالیت خود درخواست می­نماید و در صورت احراز شرایط لازم صادر می­گردد. نظام صدور پروانه های واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی: منظور ابلاغیه شماره ۲۰۷۰۳/۰۲۰ مورخ ۷/۷/۹۴ وزیرجهادکشاورزی می باشد. گردش کار صدور پروانه تاسیس، بهره برداری و مجوز توسعه واحدهای پرورش قارچ صدفی و شاه صدف بر اساس نظام صدور پروانه های واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی انجام می پذیرد.

لبه های بدن بارده بزرگسالان به سمت پایین جمع می شوند. زیر آفتاب سفید می شود. قارچ مانند یک سم کوچک است که روی سطح یک درخت خشک محکم کاشته شده است. هیچ پایی وجود ندارد ، اگرچه گونه های دیگر به سختی قابل توجه است و به صورت پاجوش های کوچک است. این گونه به کلاس ۴ خوراکی تعلق دارد. بوی تنوع آن شبیه سیب زمینی خام است. طعم آن ضعیف است. اشتباه گرفتن قارچ صدف پوشیده با گونه های دیگر بسیار دشوار است ، زیرا این گیاه عمدتا در ماه مه رشد می کند ، زودتر از انواع دیگر این خانواده. وجه تمایز آن همچنین بقایای مخملی است که لایه حفره ای از اجسام میوه های جوان را در بر می گیرد. مشابه این رقم ، قارچ صدف ، که با تکه های گچ پاره شده نیز متمایز است ، روی درختان بلوط بسیار رشد می کند و در تابستان یافت می شود. یک پا دارد ، بنابراین اشتباه است که بتوان آن را با قارچ صدف پوشیده اشتباه گرفت.

فیلم پرورش قارچ صدفی

قارچهای خوراکی کشت شده در کشور چهار دسته هستند، قارچ دکمه ای، صدفی، ژاپنی و چینی به علاوه سالانه ۲۱ هزار تن قارچ خوراکی در استان تهران تولید می شود. ارزش غذایی قارچ ها تقریبا یکسان است. قارچ لکه دار و بی پایه نخرید. قارچ هایی را که سالم هستند و صدمه ندیده اند (اوایل باز شدن چترشان می باشند)، بخرید. در هنگام خرید قارچ دقت کنید که بافت آن سفت و محکم، رنگ آن یکنواخت و بدون لکه و سطح کلاهک لیز و چسبناک نباشد. اگر تیغه های زیر کلاهک از یکدیگر فاصله داشته و باز باشد، نشانه کهنگی قارچ است. تا زمانی که قصد استفاده از قارچها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو، کلاهک را با فشار نشویید و آن را به آرامی تمیز کنید. پوست گرفتن قارچ هنگام شستوشو هم توصیه نمیشود. برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر گونه میوه ای می توان آن را با محلول ۱% نمک شستشو داد.

طعم آن گوشتی و ملایم بوده و بافت آن صاف و محکم است .

اولین تصویری که از قارچ در ذهن هرکسی نقش می بندد ، تصویر این قارچ است . این قارچ که به قارچ سفید نیز معروف است ، ارزان و پر طرفدار ترین نوع است . در هر سوپر مارکتی به آسانی یافت می شود و همه با آن آشنا هستیم . این نوع در سوپ و پیتزا و غذاهایی نظیر این کاربرد دارد . البته نوع کبابی و سوخاری آن نیز بسیار خوشمزه است . طعم آن گوشتی و ملایم بوده و بافت آن صاف و محکم است . نکته مهم این است که قارچ دکمه ای اگر در طبیعت رشد کرده باشد ، کاملا سفید نیست و قارچی که در مزارع قارچ کاشته می شود بافتی کاملا سفید دارد . این نوع قارچ را حتما از سوپر مارکت یا مزرعه بخرید . این نوع شباهت بسیار زیادی به آمانیتا دارد که از سمی ترین و کشنده ترین نوع هاست . یکی از نکات قابل توجه این است که قارچ قهوه ای همان قارچ سفید است .

خواص قارچ و کاربردهای درمانی آن، این ماده غذایی را تبدیل به غذایی فوقالعاده کرده است. همچنین، به دلیل کاربردهای آشپزی فراوانی که دارد در انواع آشپزیها در تمامی جهان محبوب است. قارچها به شکلها، اندازهها و رنگهای مختلفی وجود دارند. آنهایی که سمی نیستند بسیار سالم و خوش طعم هستند و طعم فوقالعادهای به غذاها میبخشند. بنابراین، برای شناخت خواص قارچ، به خصوص خواص دارویی قارچ شناخت انواع آنها ضروری است. در ادامه درباره خواص درمانی قارچ و انواع آن توضیحاتی ارائه خواهیم داد. قارچهای خوراکی یعنی آن دسته از قارچهایی که برای انسان سمی نبوده و دارای طعم و بویی مطبوع باشند. از این قارچها در غذاها، برای مقاصد دارویی و پزشکی استفاده میشود. قارچهای خوراکی دارای انواع بسیاری بوده که بعضی از آنها به شدت سمی هستند. شناخت قارچهای خوراکی غیر سمی از انواع سمی آنها راحت نبوده و نیاز به تجربه و تخصص دارد. بعضی از قارچهای خوراکی که به مصرف میرسند و سمی نیستند ممکن است برای عدهای باعث آلرژی و مسمومیت غذایی شود. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *