همه چیز درباره قارچ ها
 
فواید غذایی و درمانی قارچ + جدول ارزش غذایی قارچ دکمه ای

فواید غذایی و درمانی قارچ + جدول ارزش غذایی قارچ دکمه ای

قارچ صدفی pdfپیشگیری از سرطان یکی از ویژگی های مهم و قابل توجه انواع قارچ ها می باشد. به دلیل توانایی قارچ ها برای کاهش خطر ابتلا به سرطان ، برای قرن ها فرهنگ های آسیایی قارچ های خاصی را به عنوان دارویی طبیعی برای درمان مبتلایان به این بیماری استفاده می کردند . یعنی از آنجایی که ریشه بسیاری از بیماری ها افزایش التهاب می باشد ، قارچ می تواند تقریبا هر سیستم موجود در بدن را تقویت کند و شما را از بیماری های متعدد محافظت کند . قارچ ها همچنین بدن را آلکالی می کنند که این هم با بهبود ایمنی بدن همراه است. سطح pH متعادل در بدن برای سلامت حیاتی است ، زیرا بعضی از کارشناسان معتقد هستند که بیماری نمی تواند در محیط قلیایی رشد کند. همچنین قارچ ها دارای توانایی طبیعی در مبارزه با باکتری ها و ویروس های خطرناک هستند . حتی مشاهده شده است که قارچ ها توانایی های ویژه ای برای مبارزه در برابر باکتری های خطرناک و میکروارگانیسم هایی که مسئول مشکلات روده و پوست هستند از خود نشان می دهد.

پرتو خورشید در بدن ویتامین D تولید می کند اما در زمستان بدن این وضعیت را ندارد که از پرتو خورشید به خوبی استفاده کند و ویتامین D تولید کند. پس در زمستان خوردن مواد غذایی توصیه می شود که دارای این ویتامین باشد. ویتامین D سبب جذب کلسیم در روده می شود تا بالافاصله در استخوانها به مصرف برسد. برای اینکه همه مواد مغذی به بهترین شکل جذب شوند نیاز به ویتامین های گروه «ب» است. قارچ بخشی از این ویتامین ها را تدمین می کند و هر سلول در بدن ما به ویتامین (B2 )قارچ نیاز دارد تا بتواند انرژی کسب کند تا ما زود خسته و کم حوصله نشویم. قارچ را باید پخته خورد، زیرا قارچ آلوده به موادی است که فقط با پختن از بین می رود اما قارچ هایی که در واحدهای صنعتی تولید می شوند می توان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد. .

طرز پخت قارچ صدفی

قارچ صدفی pdfخواص قارچ های دارویی از قدیم الایام در کشورهای آسیای شرقی به خصوص در کشور چین و ژاپن شناخته شده بود. قارچ های دارویی از انواع قارچ خوراکی هستند و هپخواص دارویی بی شمار و متفاوتی دارند. از انواع خواص قارچ دارویی می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد ویروس، آنتی باکتریال، از بین برنده تومور و پیشگیری از ابتلا به تومور، تنظیم کننده قند خون، ضد سرطان و … خرید قارچ های دارویی از فروشگاه های معتبر ضمانتی بر سلامت قارچ ها می باشد. قارچ گانودرما (Ganoderma Lucidum) از گونه قارچ های خوراکی دارویی است که خواص بی شماری دارد. تا به حال ۴۰۲ گونه از این قارچ در دنیا شناخته شده است و تنها ۶ گونه از این قارچ در نواحی مرطوب و معتدل ایرانه گزارش شده است. این قارچ با کلاهک قهوه ای تا قرمز با لبه های کمرنگ دیده می شود و در طبیعیت روی تنه درختان رشد می کند. This was created with !

شروع علائم معمولا ۶ تا ۴۸ ساعت پس از مصرف آغاز میشود.

معمولا مورِلها را با شبهمورِلها اشتباه میگیرند، اما این دو کاملا متفاوتاند. کلاهک شبهمورِلها دارای ساختاری چروکیده، مغزمانند یا زینیشکل است و نه لانهزنبوری. اگر مورِلها را از وسط در راستای طولی برش بزنید، خواهید دید که وسطشان توخالی است، اما درون ساقهی شبهمورِلها مادهای پنبهمانند وجود دارد. شبهمورِلها کبد را مسموم میکنند. شروع علائم معمولا ۶ تا ۴۸ ساعت پس از مصرف آغاز میشود. این علائم عبارتاند از تهوع، استفراغ، شکمدرد، اسهال، سرگیجه، سردرد، گرفتگی عضلات، نفخ شکم و خستگی. با مسمومیت قارچی چه کنیم؟ همانطور که گفتیم، علائم اولیهی مسمومیتهای قارچی عموما عبارتاند از تهوع، گرفتگی عضلات شکم، استفراغ و اسهال (گاهی اسهال خونی). این علائم یا بلافاصله پس از مصرف قارچ سمی بروز میکنند یا چند ساعت بعد ظاهر میشوند. بهطور کلی قارچهایی که علائم مسمومیتشان تا ۲ ساعت پس از مصرف بروز میکند، از قارچهایی که مسمومیتشان دیرتر (مثلا ۶ ساعت بعد) معلوم میشود، کمخطرترند. اما اگر زمانی احتمال دادید که قارچ سمی مصرف کردهاید یا تردید داشتید که کسی در منزل دارای علائم مسمومیت قارچی است، فورا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنید.

• قارچ ها را شسته آبکش کنید و به صورت حلقه ای خرد کنید و به همراه ۱۰ گرم کره و کمی نمک روی حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ آب بیندازد. حرارت را بیشتر کنید تا آب قارچ کاملا گرفته شود و کمی سرخ شوند. سپس قارچ را کنار بگذارید. • ۳۰ گرم کره را در قابلمه ای جدا ریخته و با حرارت ملایم ذوب کنید سپس آرد را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست مخلوط شوند. • حین هم زدن نصف لیوان شیر را اضافه کنید تا از گلوله شدن آرد پیشگیری نمایید. مخلوط که یکدست شد کم کم بقیه شیر را در حین هم زدن اضافه کنید. به هم زدن سس ادامه دهید تا غلیظ شود و ته نگیرد. • قارچ را به سس غلیظ شده اضافه کرده و در آخر ادویه های دلخواه را به آن بیفزایید. اسپاگتی با سس قارچ و گوجه فرنگی یک غذای بدون گوشت و خوشمزه است. اگر میخواهید یک وعده غذایی خوشمزه و گیاهی درست کنید که مورد علاقه بچه ها باشد حتما این غذای قارچی بدون گوشت را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *