همه چیز درباره قارچ ها
 
بذر (اسپان) قارچ صدفی – فروشگاه بذر و گیاهان زینتی بیشه

بذر (اسپان) قارچ صدفی – فروشگاه بذر و گیاهان زینتی بیشه

ما کشت قارچ صدفی را به عنوان یک مکمل غذایی و یک غذای در دسترس برای کسانی که زمینی در اختیار ندارند، توصیه می کنیم. قارچ ها به کاهش کلسترول کمک می کنند و منبع خوبی از پتاسیم و آهن و پروتئین هستند. همین طور هنگام سرخ کردن این قارچ، هاگ های آن به رنگ سیاه در نمی آید. سطح نور و سطوه دی اکسید کربن بسیار مقاومند، پس برای تازه کار ها گزینه خوبی هستند. توده بذر قارچ کاملا سفید و شبکه میسیلیومی اطراف تمامی دانه ها را پوشانده باشد. رنگ اسپان تازه (بذر قارچ)سفید است، اگر قهوه ای بود نشانه کهنه و مانده بودن بذر قارچ است. توده بذر قارچ بایستی فاقد هرگونه کپک و لکه های رنگی باشد. شرکت بیشه بذری با همه این خصوصیات را در اختیار شما می گذارد، تا با خیالی آسوده از بذر، به کشت قارچ مبادرت ورزید. برای کاشت این بسته نیم کیلویی به ۳٫۵ کیلوگرم کاه خشک نیاز دارید.

قارچ صدفی pdfبیشتر افراد با قارچ دکمهای آشنا هستند، اما قارچ خوراکی دارای گونههای بسیار متنوعی است و فقط به قارچ دکمهای محدود نمیشود. انواع قارچ خوراکی سرشار از فیبر و ویتامین ها، و بدون چربی و کلسترول هستند و در دنیا طرفداران زیادی دارند؛ به همین دلیل در بسیاری از نقاط دنیا، خط تولید انواع قارچ خوراکی وجود دارد. بعضی از قارچها خواص دارویی دارند و برای تقویت سیستم ایمنی، کاهش فشار خون و کاهش کلسترول و حتی برای درمان سرطان و بیماریهای وخیم استفاده میشوند. در این مقاله، با محبوبترین قارچهای خوراکی آشنا میشوید. با ما همراه باشید. قارچ گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟ شما تاکنون کدامیک از انواع قارچ خوراکی را امتحان کردهاید؟ قارچ دیگری میشناسید که ما در این لیست نام نبرده باشیم؟ از این قارچها معمولا در چه غذاهایی استفاده میکنید؟ آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نام و ایمیل مرا در این مرورگر برای افزودن دیدگاه در آینده، ذخیره کن. اگر این دیدگاه پاسخ داده شد، به من ایمیل بزنید. قارچ ژولیده یا کرک لنگی در شمال کشور که خیلی خوشمزه است مزه گوشت مرغ داره. نمی دانم همان قارچ کلاهک جوهری است یا نه.

کشورآلمان بالاترین مصرف سالانه ی جهان را دارا می باشد.

پس ازجنگ جهانی دوم میزان کل تولید قارچ خوراکی در جهان افزایش یافته است. درسال ۱۹۸۶میزان کل تولید جهانی ۲۱۸۲۰۰۰ تن گزارش شده است. چین، فرانسه، هلند، ایتالیا، ژاپن،انگلستان، آمریکا. کشورآلمان بالاترین مصرف سالانه ی جهان را دارا می باشد. کشت و پرورش قارچ های خوراکی صدفی بسیار ارزان وکم هزینه است،انتخاب وپرورش این قارچ درصنایع تولید غذایی برای کشاورزان، با درآمد های محدود می توانند منبع درآمد مناسبی باشد. قارچهای صدفی حاوی پروتئین های اصلی وضروری بوده که براساس وزن خشک قارچ مقدارآن برابر ۱۵تا ۳۵ درصد ازمنابع علمی گزارش شده است. این قارچ ها دارای اسید آمینه ی آزاد می باشند وسرشارازویتامین های مفید ازجمله ویتامین های B وC وفیاسین می باشند. مقدارپروتئین قارچ،تحت تأثیرنوعی مادّه مصرفی دربستر،تفاوت میزان ترکیب مواد غذایی وعملکرد قارچ های گونه ی پلور وتوس بسیار محرز است. قارچهای صدفی،به رنگهای سفیدآب،خاکستری قهوه ای،رنگارنگ،طلایی وصورتی دیده می شود.ازنظرتولید محصول،قارچ های صدفی،محصولات باارزشی می باشند که به دنبال تکا مل حوضه قارچ ازکمپوست مصرف شده ی آن به عنوان غذا برای نشخوار کنندگان، پرورش حلپوراستفاده می شود. This data has been created by .

قارچها مورلها به نظر برخی بسیار لذیذ است، ولی در برخی افراد ایجاد الرژی میکند. • استفاده از قارچها در کارهای تحقیقاتی : از قارچها بطور گستردهای در این موارد استفاده میشود. قارچها را تحت عنوان کارخانه مهندسی ژنتیک هم میگویند. از قارچهایی که روی آنها تحقیقات وسیع در ژنتیک صورت گرفته، میتوان به قارچ نوروسپورا اشاره کرد. • عدهای از قارچها نظیر ارگوت غلات به شدت سمی هستند و مسمومیتهایی به نام ارگوتیسم ایجاد میکنند، علت مسمومیت قارچ ارگوت وجود آلکالوئیدهایی مانند ارگوتوکسین در آن است. • قارچها در انسان ، دام ، طیور و گیاهان ایجاد بیماری میکنند. • رشد قارچها بر روی مواد مختلف نظیر ساختمانهای چوبی یا الوار ، باعث پوسیدگی این ساختمانها میشود. و آمانیتاهمولیزین ، بسیار سمی و مهلک هستند. • قارچ آمانیتا موسکاریا در ردیف قارچهای مخدر ، جای دارد. مادهای به نام موسکارین تولید میکند. در صورتی که به مقدار کم مصرف شود، دارای اثری جنون آمیز است و در صورتی که مقدار مصرف زیاد باشد، کشنده و مهلک خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *