در بادشکن ، در محل های پاکسازی ، در یک درختچه متراکم رخ می دهد. خوراکی در نظر گرفته می شود. گروه های قارچ می توانند اشکال عجیب و غریب ایجاد کنند. نام های دیگر – بهار ، سفید ، راش. قارچ خوراکی اغلب با یک کلاه دور مایل به سفید یا خامه ای پیدا می شود ، قطر آن به ۴-۱۰ سانتی متر می رسد. تفاله آن الاستیک ، سفید یا خاکستری مایل به سفید ، با بوی ضعیف قارچ است. دمبرگ اغلب جانبی است ، کمتر مرکزی است ، دارای گوشت سفت ، سفید کثیف ، مودار ، به طول ۴ سانتی متر است. روی درختان زنده پوسیده یا ضعیف شده یافت می شود ، می تواند به صورت دسته ای و گروه های بزرگ رشد کند. میوه ها در ماه می تا سپتامبر. این دیدگاه با رنگ سفید با دیگران متفاوت است. این رایج ترین نوع قارچ صدفی در جنگل های روسیه محسوب می شود. در طبیعت رشد می کند ، ارزش آن را جمع کنندگان قارچ می دانند. .
قارچ خوراکی دکمهای
زیرا طی فرآیند سرد و گرم کردن یک لایه از پوست قارچ جدا میشود و لایه سفیدتر آن پدیدار میشود. در ضمن قارچها به حالت نیمپز در میآیند. حالا قارچها را داخل ظرفهای پلاستیکی فریزری بریزید و در فریزر قرار دهید. دقت کنید که ظرفها را خیلی پر نکنید تا طی فرآیند یخ زدن از ظرف بیرون نزنند. هر بار که میخواهید سوپ درست کنید، محتویات یکی از ظرفها را داخل سوپ بیندازید. به این ترتیب هر موقع از سال و هر وقت که بخواهید در سوپ خود میتوانید قارچ بریزید و یا این که از آن در کنار سایر غذاها مثل استیک گوشت استفاده کنید. در روش سفید کردن قارچ با استفاده از روش سرد و گرم کردن و نیمپز کردن قارچها، عمل آنزیماتیک متوقف میشود و قارچها به حالت خمیری در نمیآیند. یک نوع چاشنی خاص که میتوان آن را در کنار گوشت دنده، همبرگر، گوشت کبابی و یا حتی ماهی میل کرد.
کف قفسه ها را می توان با توری گالوانیزه آغشته به نوعی ضد زنگ یا رنگ های اپوکسی بهداشتی و یا الوارهای چوبی نرم که با پوشش نقتنات مس اندود شده پوشاند. عرض این الوارها، ۲۰-۱۵ سانتی متر و ضخامت آن ها بسته به طول طبقات تا ۵/۳ سانتی متر اختیار می شود. به منظور تهویه و زهکش مناسب، بین الوارها را ۲ سانتیمتر فاصله می دهند. ۵۰ سانتی متر به تو به صورت شطرنجی طوری روی هم قرار میگیرند که فاصله جعبه بالایی از پایینی که ۳۵-۴۰ سانتیمتر باشد. در بعضی از واحدها به جای انتقال بلوک ها به سالن اصلی ابتدا بلوک ها را به سالن اسپان ران منتقل می کنند. در بعضی سالن ها کمپوست ها در مکان دیگری به نام اتاق اسپان ران این دوره را میگذرانند و در روز دوازدهم برای خاک دهی به سالن اصلی منتقل می شوند. این کار برای استفاده حداکثری از سالن های تولید انجام می گیرد. در این مرحله کاری دمای داخلی کمپوست باید بین ۲۶ تا ۲۸ درجه سانتی گراد باشد. لذا دمای سالن در این مرحله ۲۵ الی ۱۵ درجه سانتی گراد می باشد. این مرحله ۱۲ الی ۱۵ روز طول می کشد. در این مرحله نیازی به تنظیم رطوبت سالن و تهویه هوای آن نیست. فعالیت کمپوست و رشد میسلیوم در آن باعث ایجاد حرارت و گاز کربنیک میشود این گاز کربنیک در این مرحله برای رشد میسلیوم ها ضروری است لذا نباید هوای سالن را خارج کرد. نکته مهم قارچ دکمه ای : اوج فعالیت کمپوست در روزهای پنجم تا دهم می باشد که دمای آن به شدت بالا می رود.
قارچ گونه Amanita مرگبارترین نوع قارچ در جهان است. در ادامه شما را با چند روش شناسایی این گونه قارچها آشنا میکنیم. قارچ کلاه مرگ: این قارچ بسیار سمی (Amanita phalloides) برای بیشترین میزان مسمومیت حاصل از مصرف قارچ در جهان است. توضیحات: قارچ کلاه مرگ گستردگی برابر با ۱۵ سانتی متر دارد که معمولا روی ساقه خود چسبیده است. این قارچ در رنگهای زرد، قهوهای، سفید و حتی سبز یافت میشود. این قارچ همچنین میتواند تا ۱۳ سانتی متر رشد کند. در برخی موارد کلاه این قارچ به رنگ سفید نیز دیده میشود. محل زندگی: زیر درخت کاج، بلوط، و سایر درختان جنگل یافت میشود. علائم حاصل از مصرف قارچ کلاه مرگ و یا کپسول مرگ: علائم مسمومیت حاصل از مصرف این قارچ فورا نمایان میشود و شخص مصرف کننده دچار استفراغ، اسهال و گرفتگی عضلات میشود. پس از چند روز این علائم از بین میرود و فرد فکر میکند که بهبود یافته است اما در طول این مدت اندامهای داخلی به شدت آسیب میبینند که در پارهای از اوقات غیر قابل جبران میشوند.