همه چیز درباره قارچ ها
 
فروشنده قارچ دکمه ای سفید عمده – بازار خرید و فروش قارچ

فروشنده قارچ دکمه ای سفید عمده – بازار خرید و فروش قارچ

قارچ خوراکی دکمهای برای کمپوست با کود اسبی به ازا هر تن کود اسبی ۳۰۰ الی ۹۰۰ لیتر آب لازم است. آب جمع آوری شده در حوضچه، با استفاده از یک پمپ مرتبا بر روی کمپوست پخش می گردد و مقدار آب کافی نیز بایستی در دسترس باشد. در مورد مساله آب، وضعیت و چگونگی امر دشوارتر است زیرا آبیاری خاک پوششی روی آن تاثیر می نماید. کار کمپوست طبیعی خیلی زیاد است چون آلودگی بسیاری دارد و پهن اسب بخاطر لزج بودن آب را به داخل لایه های زیرین نفوذ نمی دهد و این مساله باعث می شود هوا دهی خوبی نداشته باشد در نتیجه محصول دهی پایین خواهد بود. حسب آزمایشات به عمل آمده ارتباط مستقیمی بین مقدار قارچ های تولیدی و مقدار آب و مواد خشک که در پروسه تولید از کمپوست خارج می گردد وجود دارد. به ازا هر تن کاه خشک دو حدود ۵۰۰۰ لیتر آب مورد نیاز است ( که در این صورت در حدود ۳ تن کمپوست تولید می گردد). This data was created by .

رشد میسلیوم در کمپوست تقریبا دو برابر رشد ان در سایر مواد و یا مدیوم های دیگر می باشد. یک قارچ کش جایگزین بندیمتانول (تیوفانات متیل)، در اکتبر ۲۰۱۳ در کانادا ثبت اضطراری را دریافت نمود. در زیر میکروسکوپ، اجتماع سایر میکروارگانیسم ها به ویژه باکتری ها را می توان در اطراف ریشه های قارچ مشاهده نمود. کمبود فشار ریشه و گسترش فشار، هر دو مقوله ای از این پروسه به شمار می روند، تحقیقات انجام شده در رابطه با پروسه مذکور در مقایسه با گیاهان عالی بسیار ناچیز به نظر می رسد. این باکتری ها نیز خود می توانند مواد عامل رشدی را که باعث تحریک ریشه قارچ می گردند تولید نمایند، و بر طبق نظریه وود و فرمور در نهایت باکتری ها به عنوان مواد غذایی مورد استفاده ریشه قارچ قرار می گیرند. به طور کلی می توان گفت که با استفاده از کاه و کود مرغی که حاوی مواد معدنی کافی می باشند، هرگونه کمبود مواد غذایی در تولید قارچ مرتفع می گردد. در قارچ کاری های مدرن با استقرار شبکه کانال های فلزی و بتنی در زیر سطح سایت کود سازی، و ایجاد سوراخ های ارتباطی از کانال ها به سطح سایت، امکان تهویه بیشتر برای کمپوست قارچ را فراهم می نمایند.

الف ـ کاه وکلشی که یک سال از عمرش گذشته، در صورت داشتن استحکام برای استفاده در کمپوست مناسبند. و مرحله آخر ، مرحله جوانسازی و شادابی با طول دوره یک تا سه سال می باشد.برجسته ترین ویژگی گانودرما خاصیت جوانسازی آن می باشد. ۱ پکیج تهویه ای سالن های پرورش قارچ خوراکی دارای چه ویژگی هایی هستند؟ قارچ دکمه ای گونه ی آگاریکوس بیسپوروس Agaricus bisporus دارای نژادهای متنوعی است که چهار نژاد مهم آن قهوه ای، سفید، کرمی و هیبرید می باشد. لیکن در تحقیقات اعلام گردیده طی طریق مواد غذایی تا مسافتی بیشتر از یک متر در ریشه قارچ اندازه گیری شده است. جذب مواد غذایی از کمپوست به وسیله میسلیوم (ریشه قارچ) قارچ خوراکی، محتملا دارای جنبه های خاصی است که در سایر قارچ ها قابل مشاهده نیست. اگر آبیاری بیش از میزان ضروری انجام بگیرد مقداری آب به داخل کمپوست سرازیر می گردد و هنگامی که موازنه به هم می خورد، قارچ ها آب کمتری از کمپوست جذب خواهند نمود.

کف قفسهها را میتوان توری گالوانیزه آغشته به نوعی ضدزنگ یا رنگهای اپوکسی بهداشتی و یا الوارهای چوب نرم که با پوشش نقتنات مس اندود شده انتخاب نمود. اجرای این کار معمولا به صورت انباشتن مواد به ارتفاع نسبتا معینی عملی می گردد، و می توان آنرا تا اندازه ای با تراکتور کوبید و یا از موبیدن آن خودداری نمود و لازم به ذکر است که کوبیدن زیاد و غیر ضروری باعث افزایش تخمیر و غیر هوازی می گردد. شیب محوطه یا سایت کمپوست سازی برای پرورش قارچ دکمه ای بایستی به نحوی اجرا گردد که آب خارج شده از کمپوست جهت مصارف مجدد به داخل حوضچه ای که برای این منظور تعبیه می گردد سرازیر شود. اگر کود در حین آب دادن کوبیده شود، آب دیگر به سرعت از کود خارج نمی شود، بلکه در میان توده کمپوست پخش و جذب مواد می گردد. در غالب کشورها از سوپلیمانها که در واقع فعال کننده کمپوست قارچ به شمار می روند، استفاده به عمل می آید. افزایش دمای کمپوست به میزان زیادی بستگی به مقدار آب توده (مقدار رطوبت کمپوست) و نیز مقدار مواد ارگانیک و سنگ گچ اضافه شده دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *