همه چیز درباره قارچ ها
 
فروشنده قارچ دکمه ای قهوه ای – قیمت خرید و فروش انواع قارچ دکمه ای

فروشنده قارچ دکمه ای قهوه ای – قیمت خرید و فروش انواع قارچ دکمه ای

فقط راهنمایی برای تشخیص برخی قارچ های سمی به حساب میان . موارد ذکر شده در بالا به این معنی نیست که بقیه ی قارچ ها قابل خوردن هستن . مانند نام قارچ صدفی، رنگ آنها مایل به سفید است که بو، عطر و طعم لطیفی دارند. ابتدا کمپوست ها تخت کوبی می شوند، یعنی سطح مقطع و قطر کیسه و ارتفاع آن با فشردن و کوبیدن آن بر روی یک سطح صاف تنظیم شده و بعد آن ها را روی طبقات قرار می دهند در ضمن در این زمان برای این که مقطع خاک دهی سطح کمپوست کاملا سفید شده باشد از بذر رو نیز استفاده می نمایند به این صورت که یک مقدار کم بذر(حدود یک مشت کوچک) روی سطح کمپوست ریخته و با کف دست آن را به سطح فشرده می نمایند. محبوب ترین قارچی که امروزه در دنیا مصرف می شود، قارچ دکمه ای است. قارچ Cremini که از خانواده ی قارچ های دکمه ای هستن اما تفاوتشون با هم این هست که این قارچ ها بیشتر به رنگ قهوه ای هستن و طعم قوی تری نسبت به قارچ های دکمه ای دارن .

اگرچه کریمینو نسبت به قارچ دکمه سفید تیره، سفت و خوش طعمتر است، اما می توان از این دو به جای یکدیگر استفاده کرد. باید نسبت به اندازه سالن پرورش از دستگاه های کوچک هواساز استفاده کنیم که لوله های آن یا از جنس پلاستیک معمولی است و یا از جنس پلی اتیلن که به شکل دایره ای سوراخ شده اند. قارچ های خارپشتی به راحتی قابل چیدن و مصرف هستن چرا که قارچ سمی ای که شبیه آن ها باشد وجود ندارد . قبل از توضیح مراحل و چگونگی انتقال بلوک ها به سالن، انواع سیستم های کشت قارچ دکمه ای تشریح می گردد. در ادامه نگاهی به مشخصات، عطر و طعم محبوب ترین انواع قارچ می پردازیم تا بتوانید مطابق با سلیقه خود قارچی خوشمزه را خریداری و یا حتی تولید کنید. این قارچ جایگزین عالی برای انواع گوشت است و می توان همان میزان پروتئینی که از گوشت مورد نیاز بدن است را از قارچ پرتوبلو دریافت کرد.

This data has been done with .

همون طور که می بینید ، نمیشه به هر فرضیه ای اعتماد کرد . پروانه اول را به هر کسی که وارد این حرفه شود میدهند اما دریافت پروانه دوم نیازمند متراژ بالای سالن پرورش قارچ است و تسهیلاتی هم که به این کسب و کار تعلق میگیرد با پروانه نظام مهندسی قابل دریافت از سوی کارآفرینان است. کسانی که کشت و پرورش قارچ را انجام میدهند ، میتوانند کمپوست را تولید کنند . کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال ۱۷۵۴ میلادی ابداع شد.کشور های گوناگون جهان با توجه به فرهنگ غذایی طی سا ل های گذشته به نوعی از این محصول ارزشمند برخوردار بوده اند و در حال حاضر، بیش تر کشورهای دنیا آن را به عنوان محصولی کشاورزی و باغی قلمداد می کنند و حتی به منظور توسعه هرچه بیشتر تولید و مصرف آن، برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت اجرا می کنند و سالانه هزینه های بسیاری را به تحقیقات مربوط به آن اختصاص می دهند. با توجه به این که این قارچ ها عموماً توسط کشاورزان و گلخانه داران کشت می شوند، اما می توان در جنگل قارچ Maitake را به راحتی پیدا کرد.

اسپان کشت خالص، مسیلیوم رشد یافته روی مواد جامد بخصوص دانه های غلات است عملکرد و کیفیت اسپان قارچهای پرورش یافته تحت تأثیر سابقه ی ژنتیکی نژاد و میزان توسعه آن و تکنولوژی که در طی آن مواد بستر در تولید اسپان استفاده می شوند قرار دارد. ” قارچ هایی که روی تنه ی چوبی درختان رشد می کنند قابل خوردن هستن ” . اما اکثر قارچ های Porcini که می بینید اندازه ای در حدود ۱ اینچ دارن . قارچ دکمه ای که به “بچه قارچ ” و ” قارچ سفید ” هم معروف هست . در ژاپن شیاتاکه به معنای “قارچ بلوط” است که محل زندگی قارچ ها را در طبیعت توصیف می کند. اگر چه این مدل از قارچ خوراکی را میتوان در طبیعت در کنار درختان مشاهده کرد، اما قارچ­های صدفی که در فروشگاه ها خریداری میکنید به احتمال زیاد توسط کشاورزان کشت شده­اند. قارچ انوکی در طبیعت و روی درختان چینی هاکبری، درختان خاکستر، درخت توت و درختان خرمالو رشد می کنند. بعد از ۹ هفته، زمانی که «توده قارچی» (Mycelium) به اندازه کافی رشد کرد، برداشت قارچ انجام میشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *