همچنین، با توجه به کامل بودن میتوان آن را شکل دلخواه ورقهای، نگینی یا اشکال دیگر برش داده و در غذا استفاده کرد. بیماری مایکگون یا حباب تر یکی دیگر از بیماری های قارچی است. پرورش قارچ در گلدان یکی از روشهای جالب پرورش قارچ در منزل است. تریکودرما یکی از بیماری های قارچ است که نوعی کپک سبز است که در بذر و بستر قارچ دکمه ای مشاهده می شود. ۱- بیماری های قارچی : بیماری های قارچی عمدتاً ناشی از مایکاگون و ورتیسیلیوم و تریکودرما هستند که منجر به بدشکلی قارچ ها و یا از بین رفتن آن ها و یا خال دار شدن کلاهک قارچ می شوند. از طرفی افزایش دما باعث بلند شدن بیش از اندازه ساقه های قارچ می شود و همچنین به دلیل بالا بودن شدت تنفس قارچ،Co2 بیشتری در محیط تولید و انباشته می شود.اولین نشانه های تشکیل اندام باردهی با تشکیل میسلیوم های ضخیم شروع می شود. این نوع نماتد باعث لک شدن قارچ و لزج و سیاه شدن خاک پوششی می شود. .
7-۲ تهویه با هوای آزادبا گذشت حدود دو هفته بعد از اضافه کردن خاک پوششی و تشکیل میسلیوم ها بر سطح خاک پوششی، در این مرحله با تغییر ناگهانی در شرایط سالن پرورش، گره ها بر روی میسلیوم قارچ بوجود می آید. پرورش دهندگان قارچ اکثراً از ابتلای محصول خود به این بیماری ترس دارند زیرا اگر ظاهر قارچ مبتلا شده به این بیماری، شبیه به بیماری لکه باکتریایی است و لذا تشخیص این دو از یکدیگر مشکل است. ۴. امکان تولید دائمی محصول درون یک سالن: به دلیل تفاوت ناچیز در شرایط رشد رویشی و زایشی قارچ صدفی، امکان انجام هر دو عمل درون یک سالن میسر است و به همین دلیل میتوان کمپوستهای محصول داده را با کمپوستهای تازه جایگزین نمود ودر نتیجه کشت متناوب دائمی در درون یک سالن انجام داد. در زمانهایی که پروش قارچ به تازگی رونق گرفته بود، کمپوست را به سینیهای قارچ میریختند و به کمک بذر، عمل تلقیح را انجام میدادند. نام و ایمیل مرا در این مرورگر برای افزودن دیدگاه در آینده، ذخیره کن. این باکتری، سمی به نام تولازین یا تولاسین تولید می کند که عامل ایجاد لکه های قهوه ای بر روی قارچ می باشد.
در این صورت شاهد رشد بذرها خواهید بود. تیم طرح طلایی در تلاش است تا بتواند تمامی موارد پرورش قارچ دکمه ای را در قالب طرح توجیهی پرورش قارچ دکمه ای، به صورت کاملاً کاربردی و عملی به شما بیاموزد تا بتوانید با کمترین امکانات و حتی در منزل خود سبد غذایی خود و عزیزانتان را غنی کرده و از خرید گوشتهای آلوده و گران قیمت پرهیز کنید. این امکان را برای شما فراهم می سازد تا در کمترین زمان ممکن تمام جزئیات تخصصی مورد نیاز برای ایجاد مزرعه کشت قارچ در هر مقیاسی که اراده کنید (از مقیاس کوچک آپارتمانی تا مقیاس های کارگاهی وحتی صنعتی) را یکجا در اختیار داشته باشید. در هنگام هوادهی سالن، اگر هوای کافی وارد سالن شود میزان گازکربنیک موجود در سالن کاهش می یابد در نتیجه تمامی اندام های باردهی قارچ به طور یکنواخت رشد کرده و میزان محصول افزایش می یابد لذا زمان بیشتری برای برداشت چین اول لازم است و برعکس اگر هوادهی زودتر از موقع مناسب و یا به صورت ناقص انجام شود رشد به صورت یکنواخت نبوده و اندام های باردهی در مراحل رشدی مختلف روی سطح بستر مشاهده می شود.
اگرچه قفسه بندی اتاق پرورش این امکان را میدهد تا از کل فضا استفاده کرد ولی میتوان بستههای کمپوست را صرفاً در کف اتاق و روی پایههای مناسب قرار داد. بیماری لکه باکتریایی می تواند در هر مرحله ای از رشد قارچ ظاهر شود، حتی در قارچهایی که بعد از برداشت بسته بندی شده و در داخل یخچال نگهداری می شوند. قارچهایی که در مراحل اولیه رشد به این بیماری آلوده شدهاند، تودههای بدشکل سفیدرنگ روی کلاهک آنها رشد میکند و با توسعه بیشتر، توده به رنگ قهوهای درمیآیند و شروع به پوسیدن و از هم گسیختن بافت قارچ میکند. رنگ کلاهک قهوه ای روشن شده و یا لکه های قهوه ای روشن بر روی کلاهک معروف به لکه ورتیسیلیوم دیده می شود ومعمولاً لکه های قهوه ای، آبکی و لزج هستند. مرحله دکمه ای، مرحله استراحتی است و قارچ ممکن است در این مرحله برای مدت ۴ الی ۶ روز یا بیشتر هیچ گونه رشدی نداشته باشد. برای این کار باید مخفیگاههای آنها را از بین ببرید و نواحی زیر و کف ساختمان را همواره خشک نگه دارید و از دسترسی سوسری به غذاها جلوگیری کنید. میزان پروتئین قارچ صدفی حدود ۲۲تا ۲۷درصد وزن خشک و ۳تا ۴درصد وزن ترآن است. This was created with .