زمان بندی دوره برداشت از طریق کنترل آبیـاری، دی اکسید کربن و دمای محیط مدیریت میشود. در این دوره استراحت سالن نیاز به تیمارهای خاص اقلیمی ، آبیاری و سم پاشی دارد تا خود را برای فلاش بعدی آماده کند. بطور معمول در روز ۵ و ندرتا روز ۶ فلاش تمامیت قارچ بستر برداشت و بستر وارد یک دوره ۲تا۴ روزه استراحت (Break) وارد می شود. اگر در حین چیدن به هر یک از این پینها صدمهای وارد شود به همان اندازه در راندمان تولید سالن خسارت وارد خواهد شد. از آنجا که قیمت آنها بسیار بالاتر از دکمه ایی است در انواع غذاهای لذیذ خود استفاده کنید تا ضربه ایی به شما وارد نگردد. بزرگترین خطر این، اتفاق این است که این جعبهها در فروشگاهها در کنار هم قرار میگیرند و ممکن است از فارم های مختلف باشند و خطر انتقال آلودگی در آنها افزایش مییابد. فروبردن در محلول ضدعفونیکننده، ممکن است خیلی کوتاه باشد این تیمار میزان آلودگی را به حداقل میرساند اما ممکن است آن را ریشهکن نکند؛ هدف کاهش آلودگی است. این خط شستشو سرعت عمل بالایی دارد و ممکن است در هر ۳۰ ثانیه یک جعبه را بشوید. در بازار خاک های مخصوص پرورش قارچ موجود است.
.
بنابراین توصیه متخصصین آن است که نه به طور کامل ولی به شکل نسبی تا جای ممکن شیتاکه جایگزین گوشت در غذاها شود. رنگ کلاهک قارچ شیتاکه زرد کم رنگ تا قهوه ای مایل به تیره محدب که به مرور زمان کمی صاف می شود لبه کلاهک بر حسب نوع در موقع جوانی به داخل پیچ خورده است سطح کلاهک مخصوصاً در حاشیه لبه با بقایای سفیدرنگ پرده ای پوشیده شده است . قارچ دکمه ای سفید رایجترین و خوشمزهترین طعم قارچ را دارا میباشد که در حدود نود درصد قارچهایی خوارکی بازار از این نمونه است. در صورت امکان قارچهایی که بهصورت خوشهای یا کپهای رشد کردهاند را دانهدانه برداشت کنید و در هنگام برداشت این قارچهای مجتمع و کپهای حاوی قارچهای رسیده و نارس نیز هستند. پس با دقت خاصی این کار را کرده و اجازه دهید تا قارچهای نارس کاملاً برسد. پختن و جوشاندن این قارچ نمیتواند سم موجود را از بین ببرد. این هاگها از حیث بهداشتی برای مزرعه خطرناک است زیرا یکی از مهمترین بیماری های قارچ خوراکی ( بیماری های ویروسی) از طریق اسپور قارچ در سطح مزرعه و بستر پراکنده و منتشر خواهد شد.در موارد نادری هم دیده شده که این هاگ ها باعث بروز حساسیت در بین کارگران شاغل در مزرعه شده است.
قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین است. با پاره شدن غشا و پرده پشت قارچ ضمن افت شدید کیفی و کمی محصول، رهاسازی مقدار زیادی هاگ توسط قارچ بالغ صورت خواهد گرفت. زیرا آب دفع شده حاوی مقدار زیادی مواد ازته است و به همین دلیل به رنگ قهوه ای می باشد. در ایران ۳ فلاش برداشت رعایت می شود که بعضا به دلیل شیوع بیماری و یا مشکلات برنامه ای مزرعه در مقطعی به ۲ فلاش بسنده می شود. در هر کدام از این بونکرها بین دو تا سه روز باقی می ماند و بعد از پایان حدود نه روز مرحله اول یا فاز اول کمپوست سازی تمام می شود. ۶) از کاه وکلشهای آلوده و سیاه شده و آب خورده به هیچ عنوان در جهت تهیه کمپوست استفاده نکنید. تانکرهای حاوی مواد ضدعفونیکننده باید دارای عمق مناسب باشند و در مکان مناسب قرار داده شده باشند تا به سهولت قارچ چینها ابزارهای چیدن را در آن فروببرند.
در این بخش از مقاله می خواهیم چند شیوه ابتکاری و جالب پرورش قارچ در منزل با کمترین امکانات را به شما معرفی کنیم، این روش ها برای کسب تجربه در پرورش قارچ در خانه عالی هستند. گاهی این روابط همزیستی برای گیاه یا جانوران مقابل قارچ مفید است و گاهی نیز میتواند برای جاندران مقابل مضر باشد. رطوبت آن اگر حدود ۷۰ تا ۷۴ درصد باشد مطلوب است . برای اصلاح خواص شیمیایی و بهبود خواص فیزیکی این خاک، به آن مقداری شن و آهک اضافه می کنند که به صورت دانه های سفیدی در خاک قابل مشاهده است. اصول و مبانی برداشت دستی قارچ دارای جزئیات و قواعد اجرایی بیشماری است که در بخش به برخی از آنها پرداخته خواهد شد. هاگ- استراتژیهای بهداشتی برای قارچ چین ها ها مبتنی بر این فرض است که برخی از بیماری ها ممکن است وجود داشته و توسط تیم حذف بیماری تیمار نشده باشند. برخی از فروشندگان دارای خط شستشوی این جعبهها هستند. بهترین گزینه برای حرفه ای ها کولر های اسپیلت یا دوتیکه هستند که قابلیت تنظیم دقیق دمای محیط توسط سنسور را دارند چون قارچ دکمه ای به شدت به دما و رطوبت حساس است و شخصی در این کار موفق می شود که دما را به دقت کنترل کند (کولرهای پنجره ای قابلیت تنظیم دما را ندارند) .