شیتاکه با تقویت این سلول ها به پاکسازی بدن از سلول های سرطانی کمک می کند. چه محیط و چه بستر کشت حتما باید استریل باشد ، چون بیماری های قارچی زیادی وجود دارد که از طریق آلودگی های موجود در محیط می تواند به قارچ ها منتقل شود و در برخی مواقع می تواند کل محصول را خراب کند . برآورد هزینه بخش مهمی از آموزش پرورش قارچ در منزل محسوب می شود به طوری که یک سری هزینه ها ثابت هستند یعنی شما یکبار هزینه می کنید و دیگر نیاز به هزینه دوباره برای این بخش وجود ندارد مثلاً قفسه ها و آب پاش ها و … درون بذر میسیلیوم وجود دارد که مهم ترین بخش قارچ می باشد . همچنین در بسیاری از غذاهای محلی اروپایی مثل فرانسوی ها و استرالیایی ها وجود دارد . این سالن باید دارای نور و تهویه مناسب باشد ، حتما باید رطوبت لازم برای پرورش قارچ وجود داشته باشد ، برای ایجاد رطوبت می توان در فاصله ۳۰ سانتی متری از سقف لوله های پلاستیکی آب دور تا دور دیوار ها نصب کرد . روی این لوله ها به فاصله ۴۰ سانتی متری سوراخی ریز ایجاد می شود . اول از همه باید کاه و کلش جو یا گندم را خرد کرد مثلا اندازه های ۷-۵ سانتی متری مناسب خواهد بود .
بعد از آن باید کاه و کلش خرد شده را در یک ظرف به مدت چند ساعت خیس کرد و بعد آن را از داخل آب بیرون آورده و در یک سطح تمیز پهن کرد تا آب آن خشک شود . بعد از آن نیاز به نور و حرارت کمی برای رشد آخر قارچ ها مورد نیاز است . همانطور که می دانید قارچ ها در فصل هایی که خنک تر هستند بهتر رشد می کنند . قارچ های متفارت در بستر کشت متفاوت ، رشد می کنند . بعد از چند روز بر روی کیسه ها شکاف هایی ایجاد کنید تا قارچ ها روی سطح و در هوای آزاد رشد کنند و در این مرحله باید نور کمی به قارچ ها بتابد تا قارچ ها سریع تر رشد کنند . برای مغذی کردن بستر کشت باید مقداری کربنات کلسیم و پودر یونجه به کاه اضافه نمود و بعد از آن نیز بذر قارچ را به مواد اضافه کرد و آن ها را به خوبی با هم مخلوط نمود . برای این کار می توانید کاه ها را در ظرف تمیز ریخته و آن را درون ماکروفر قرار دهید و با حرارت لازم به مدت ۲ دقیقه آن را درون ماکرور نگه دارید ، یا هم می توانید کاه ها را درون آب جوش بریزید و بعد از مدتی آب درون ظرف را خالی کنید و کاه را در سطح تمیزی پهن کنید تا خشک شوند . !
بعد از ۹ هفته، زمانی که «توده قارچی» (Mycelium) به اندازه کافی رشد کرد، برداشت قارچ انجام میشد. برای این کار ظرف کشت را کنار یک لامپ روشن قرار دهید تا نور و حرارت کافی به آن برسد . زمانی که قارچ ها به اندازه کافی رشد کردند ، می توان آن ها را برداشت کرد . اصولا برای برداشت نیاز به کارگران ماهر و مسلط بر برداشت قارچ است.برای پرورش یک قارچ چین حرفه ای نیاز به ماه ها زمان و پذیرش خطاهای کوچک و بزرگ ایشان از سوی کارفرماست. دیگر آماده برداشت می با شند . در کشور هلند برای ساخت کمپوست از فرمول زیر استفاده می شود. بلوغ: کلاهک قارچ خیلی سریع باز میشود و پرهها (gill) زیر آن نمایان میگردد. گونه قارچ در سال ۱۹۷۶ توسط جاندیک وکپور از طبیعت جمعآوریشده که به خاطر طعم مطبوع و سهولت رشد خیلی زود بهصورت گونه تجاری معرفی و مورد استقبال قرار گرفت. !
جدای از طعم عالی قارچ، باید گفت که سرشار از مواد مغذی هست و برای سلامتی و مخصوصا سلامت قلب و جلوگیری از سرطان پستان و پروستات بسیار موثره. در بسیاری موارد، غذاهای بیرنگ مواد مغذی چندانی ندارند اما قارچ خوراکی که معمولا رنگ سفید آن در دسترس افراد قرار دارد، خلاف این امر را ثابت میکند. تولید قارچ معمولا به دو روش قفسه ای و جعبه ای انجام میگیرد. معمولا زیر کابینت ها یا دراور برای این کار مناسب است . برای کشت قارچ دکمه ای در خانه باید به موارد زیر توجه کرد. میسیلیوم باید قبل از رسیدن قارچ به مرحله رشد و بازدهی ، به طور کامل در بستر و زیر لایه های فرعی آن پخش شود . به ازای هر سالن دو انشعاب بخار از دیگ بخار مورد نیاز است یکی که مستقیما به سالن وارد میشود برای ضدعفونی کردن سالن و تا قبل از مرحله رویشی قارچ برای گرم کردن و ایجاد رطوبت در سالن از آن استفاده میشود و دیگری به هواساز وارد میشود که در زمان رشد رویشی قارچها گرما و رطوبت را به همراه هوای تازه به سالن وارد میکند.