اگر شاهد رشد قارچ چتری در خاک گل و گیاه آپارتمانی تان هستید بهترین روش تعویض خاک است. تجربه نشان داده است که قارچهای صدفی بسته بندی شده با اتمسفر تغییر یافته (MA) وزن تازه کمتری (۳/۱-۸ /۰ %) نسبت به قارچهای شاهد (۴۷%-۲۰% ) ازدست می دهند. روش سنتی تهیه کمپوست برای قارچ چینی عمل آوری شلتوک برنج به مدت ۱ تا ۲ روز است اخیراً به ترکیبی جدیدی دست یافته که عبارت است از ضایعات پنبه غنی شده با سبوس گندم (۵/۰ وزنی) و کربنات کلسیم (%۶-۵) که به مدت ۳ روز مراحل اولیه کمپوست سازی را طی کرده و آن را به مدت ۲ ساعت با بخار ۶۰ درجه سانتیگراد پاستوریزه کردن و به تدریج ظرف مدت ۱۲-۸ ساعت دمای آن را به ۲۵ درجه سانتیگراد می رسانیم. قارچ خوراکی: موجوداتی شگفت انگیز هستند که فاقد کلروفیل بوده چون نمی توان آنها را در ردیف گیاهان قرار داد از طرفی هیچ گونه شباهتی به ساختار حیوانات ندارد قارچ خوراکی عمدتاً ساپرونیت (تجزیه گر) که خود به گروه اولیه (پروتردف) بوده که غذای خود را با تجزیه مواد گیاهی دست نخورده کاه یا چوب (تجزیه کننده اولیه) بدست می آورند و با تجزیه مواد گیاهی نیمه تجزیه شده کمپوست غذای خود را به دست می آورد که در سال ۱۳۶۵ بهره برداری شده و مورد استفاده قرار می گیرد.
طعم چوب می دهد و پس از آن که پخته شود، خوشمزه تر می شود. به عنوان مثال کلم بروکلی و مارچوبه پخته شده می توانند ظرف ۱ تا ۲ روز خیس و پژمرده شوند. قارچ پخته موجود درظرف ۳ یا ۴ روز خوب است، اما خوب ممکن است سبزیجات تا آن زمان خیلی بهتر به نظر برسند. بعد از مصرف در زمانی که حال مصرفکننده خوب است، بدون اختیار میخندد و یکی از عجیبترین دقایق را تجربه میکند و همه چیز در حال حرکت میبیند. ۳- کمپوستی که در آن از مواد پایه کهنه استفاده شده باشد. ۱- کمپوستی که اعمال میکروبی و شیمایی در آن کاملا انجام نشده باشد. قارچ هایی که در کیسه های کاغذی نگهداری می شوند به سرعت خرده و اسفنجی می شوند و یک حوله کاغذی مرطوب می تواند فساد را تسریع کند. ۴- برای حمایت از سایت ، آدرس سایت را به دیگران نیز معرفی کنید. به گزارش پرسون از فارس، کارشناس مسؤول جهاد کشاورزی ارسنجان در این باره بیان کرد: استفاده از پسماندهای کشاورزی و ماهیت اشتغالزایی در پرورش قارچ و مزیت نسبی آن درمقایسه با دیگر محصولات کشاورزی، باعث شده که استقبال از پرورش قارچ همواره رو به افزایش باشد؛ چرا که برای این فعالیت کشاورزی نیازمند تهیه زمین وسیع نخواهیم بود و کشت آن به صورت طبقاتی قابل انجام است. !
تولید ۱۰۰۰ کیلو گرم قارچ رد هرماه با توجه به بازاروسیع در شهر مشهد به راحتی بفروش خواهد رسید. همچنین پرورش دهندگان قارچهای صدفی ، این ارقام را بیشتر مورد توجه قرار میدهند ۳ – حشرات زیادی وارد محل پرورش قارچهای صدفی میشوند که اقدامات لازم برای پیشگیری و مبارزه با آنها ، امری ضروری است که پرورش دهندگان باید مورد توجه قرار دهند . هنگام خرید آنلاین به نماد الکترونیکی این سایتها توجه کنید. این قارچ خیلی زود فاسد می شود و در هنگام پرورش حشرات زیادی وارد عمل پرورش می شوند. خیس کردن یکنواخت کلش اهمیت زیادی در تولید کمپوست یکنواخت دارد. این محصول به صورت عمده ای در پک های جعبه ای به فروش می رسد. راندمان بیولوژیکی در مورد قارچ صدفی اغلب ۱۰۰ درصد است که از نظر تولید قارچ در دنیا حداکثر میزان محصول را به خود اختصاص داده است و مزیت دیگر آن این است که بسته آن را دور نمی اندازیم که برای خوراک دام و خاک گلدان مناسب است زیرا سرشار از املاح و مواد معدنی است. کمپوست مصنوعی – ماده اصلی کاه و کلش گندم می باشد که در این روش میزان محصول دهی بالا است و علت آن هوادهی خوب آن است زیرا هوا خوب به لایه های زیرین نفوذ می کند.
۲- حرارت بالا را تحمل می کند. قفسه بندی اگر درست صورت گیرد، یکبار هزینه ساخت انجام می شود و خسارتهای جانی و مالی در پی ندارد، اما اگر درست انجام نشود هزینه های زیادی را در بلند مدت درپی خواهد داشت. نگهداری شوند. قارچ خراب نشده را در یکی از قفسه های یخچال خود نگهداری کنید. پس از مرگ باکتری ها و قارچهای گرمادوست، میسلیوم قارچ تکمه ای می تواند برای رشد ونمو خود از پروتئین ها و سایر ترکیبات مفید بدن آنها استفاده کند. سپس، حدود ۱-۲ هفته دیگر طول خواهد کشید تا قارچ ها به اندازه کافی بزرگ شوند تا بتوانید آنها را برداشت کنید. ۴-روزی که قارچ های خوراکی را خریداری کرده اید بیشتر قارچ را بپزید تا قارچ خراب نشود. همیشه قارچ های خوراکی را در یخچال نگهداری کنید و هرگز آنها را در دمای اتاق نگهداری نکنید چون در این حالت قارچ خراب می شود. اگر قارچ های شل را انتخاب می کنید، آنها را در یک کیسه مهر و موم شده نیمه باز نگه دارید تا گردش هوا را به حداکثر برسانید.