همه چیز درباره قارچ ها
 
همه چیز در مورد هزینه و درآمد پرورش قارچ(خرداد۱۴۰۰) – کاردارشو

همه چیز در مورد هزینه و درآمد پرورش قارچ(خرداد۱۴۰۰) – کاردارشو

صفر تا صد پرورش قارچ دکمه ای 4- جمع آوری قارچ های آلوده قبل از پاره شدن پرده ویل به مظور جلوگیری از انتشار اسپور های آلوده. قارچ نیز از معدود گیاهانی است که برخلاف گیاهان دیگر و مانند انسان به جای تولید اکسیژن، دی اکسید کربن تولید و اکسیژن مصرف میکند و تهویه هوا در اکسیژن رسانی به آن بسیار موثر است. ۱۱- بعد از ۵ تا ۸ روز قارچ ها به شکل خیلی کوچک رشد می کنند و شما باید هر روز آنها را آب پاشی کنید تا کاملا بزرگ شوند(یعنی دو برابر)، پس از گذشت این مدت حالا دیگر زمان برداشت آنها رسیده است. بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز باید پوشش رویی آنها را کنار زد و سطح آنها لایهای از خاک پوششی به ضخامت تقریباً ۵ سانتی متر ریخت و دوباره پوشاند. ۱) در موقع تهیه کمپوست قارچ صدفی باید کاه وکلشها را خوب بجوشانید ودر عین جوشانیدن آنها را زیر و رو نموده تا همه جای کلشها خوب ضد عفونی شوند. مرحله بعد انتقال به دستگاه کمپوست بلوک است. زمانی که کلاهک شان کاملا باز شد، زمان برداشتشان رسیده است. ۱۰) اسپان قارچ ( بذر مصرفی ) مورد استفاده در تلقیح بایستی کاملا تازه وعاری از هر گونه آلودگی باشد. ۸) کف سالنهای تولیدکمپوست، باید سیمانکاری شده وسقف آن پوشیده شده باشد و بعد از هر بار کمپوست سازی کاملا نظافت شده ودر صورت امکان سمپاشی گردد.

قیمت کمپوست قارچ دکمه ای 99 !

در پایان روز دوازدهم دوم پس از رشد مناسب کپک ها بر روی کمپوست تمامی روزنامه های موجود بر روی کمپوست ها را برداشته و اقدام به هوادهی و تهویه هوا میکنیم. این مرحله ۱۲ الی ۱۵ روز طول می کشد . آفات مگس قارچ خور: سیارید (مرحله لارو بودن) فورید (انتقال بیماری) جهت مبارزه از حشره کش های دیازینون و مالاتیون ( به میزان ۵ در ۱۰۰۰ یا ۴ در ۱۰۰۰ ) ،کاغذهای چسبی و یا حشره کش های برقی استفاده می کنیم. مبارزه با آفات و بیماریهای قارچ صدفی : با توجه به اینکه نوع سموم مصرفی و زمان جهت مبارزه واثرات ثانویه آن خیلی حساس است ومیبایستی با تشخص کارشناس واحد تولیدی تعیین واقدام گردد لذا از ذکر توضیحات در رابطه با مبارزه شیمیایی در اینجا معذوریم. سموم جهت مبارزه با آفات وبیماریهای قارچ صدفی : با توجه به اینکه قارچ یک ماده غذایی است و نوع سموم جهت مبارزه واثرات ثانویه آن خیلی حساس ومهم است ومیبایستی با تشخص کارشناس واحد تولیدی تعیین واقدام گردد لذا از ذکر نام سموم در اینجا معذوریم .

با توجه به اینکه سالن های پرورش قارچ معمولا متعدد هستند استفاده از یک چیلر مرکزی که هواساز های متعدد را تغذیه میکند به جای استفاده از پکیج های مختلف جهت هر سالن قارچ مقرون به صرفه ترین راه می باشد که البته احتیاج به یک برج خنک کننده و کندانسینگ یونیت نیز دارد. گرمایش سالن های پرورش قارچ می تواند از طریق هواسازهایی که برای سرمایش این سالنها استفاده می شود تامین گردد که البته در این حالت تعداد ردیف های کویل افزوده می گردد و احتیاج به یک دیگ بخار یا آب گرم جهت حرارت مرکزی می باشد. قارچ پس از تولید احتیاج به یک شک حرارتی دارد تا رشد آن متوقف شده و طول عمر آن زیاد شود. این کار نیز مشکل آفرین است چون هوایی که در یک نقطه سالن وجود دارد نمی تواند به راحتی بین اتاق ها جریان پیدا کند و اصل سیرکولاسیون به خطر می افتد. این قارچ به چوب درختان بلوط بیشتر علاقه دارد و میتواند به راحتی چوب را تجزیه کرده و از آنها استفاده کند.

!

اگر آن را پیدا کردید، درهنگام خرید آنهایی را بخرید که شن زیادی روی آنها نباشد. ما برای شوک دهی باید دما را به ۱۶ تا ۱۷ درجه برسانیم. ما در این مقاله تمام تلاش خود را کردیم تا به سوالات شما در زمینه هزینه و درآمد پرورش قارچ بصورت کامل پاسخ دهیم، اما نکته مهم این است که همه چیز به خود شما بستگی دارد، خیلی از ما فکر می کنیم که سرمایه فقط به معنای پول است! در این مرحله کمپوست را وارد تونل پاستوریزه می کنیم، کف تونل دارای شیارهایی به نام گریل و یا نازل هایی است هوا تولید شده توسط فن را همراه با بخار به مخلوط کلوش و کود مرغی ما تزریق می کند. حال نوبت پاستوریزه شدن کمپوست است. برای تولید کمپوست مخصوص قارچ کاه یا کلش را با کود مرغی را با هم مخلوط کرده و توسط نوعی بونکر خاص به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز هم زده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *