همانطور که گفته شد هر قارچ تکنیک خاص خود را دارد و می توان آنها را در محیط تاریک پرورش داد . مطالعات دقیق بر روی کمپوست های مورد استفاده در اشکال مختلف، پاتوژن موجود در کمپوست را قبل و بعد از حرارت دهی، طی تخمریزی و طی کشت کشف کردهاند. در زمانهایی آنقدر قارچ در بازار زیاد است و همه در زیرزمین خانهشان هم پرورش میدهند که ممکن است بار قارچ شما خراب شود و زمان هایی هم هست که آن قدر مشتری برای آن زیاد است که آن میزان در بازار موجود نیست. ج ـ مصرف روزانه ۱۰۰ گرم قارچ خوراکی نیاز بیش از روزانه افراد بالغ به ویتامین های محلول در آب را رفع میکند . برای تقویت سیستم دفاعی خود، میتوانید قارچ را در برنامه غذایی خود قرار دهید. گونه های پلور وتوس ازجمله قارچ های خوراکی می باشند که درمناطق گرمسیری از رشد مطلوبی برخوردارند و دارای قدرت تولید بالا و کیفیت مناسب در شرایط حرارتی بالا می باشند.بسیاری از گونه های پلور وتوس بر روی چوب های پوسیده یا درحال پوسیدن و نیزدرسطح تمام چوب های سخت وبقایای چوبی از خاک ارّه وضایعات کاغذ،ساقه های سبز موز، برگ نخل وبسیاری از مواد سلولزی دیگررشد می کنند.کشت بلور و توس در کشورهای جنوب شرق آسیا، اروپا وآمریکا بسیاررایج است ودرطول فصول رشد می توان ازآنها برداشت کرد.ازنظرتغذیه ورفع گرسنگی ونیز احیای اقتصاد کشاورزی درکشورهای درحال توسعه،پرورش گونه های پلور وتوس نسبت به سایرقارچ های خوراکی ازاهمّیّت وامتیازبالایی برخوردار است.
مرحله اول: گلدان خود را استریل کنید، شما می توانید برای پرورش قارچ در گلدان هم از کمپوست آماده استفاده کنید و هم از کاه یا پوشال، اگر قصد داشتید از کاه یا پوشال استفاده کنید حتما اول آنها را در ظرفی قرار دهید و کمی آب در آن بریزید، بعد آن را روی اجاق بجوشانید تا استریل شود. قارچ هایی که این روزها در انواع قهوه ای و سفید به صورت صنعتی تولید و عرضه می شوند چه مزایایی دارند؟ داشته باشید بلکه یه مکان مثل زیرزمین می توان با رعایت شرایط مناسب که در ادامه توضیح داده می شود برای پرورش مناسب است . در هلند و بریتانیا، ۱۰-۱۵ درصد تولید هرساله متأثر این بیماری میشود. قارچهای دکمهای حاوی درصد قابل توجهی آب و به میزان کمی نمکهای معــدنی،اسیدهای امینه، ویتامینها، ترکیبــات فنلــی و آنزیمهای مختلف از جمله پلی فنل اکسیدازهـا هسـتند. هرچند بحث زیرساختهای قانونی میتواند تعیینکننده باشد، چون اگر قوانین دستوپاگیر در این میان وجود داشته باشد محصول کیفیت خود را از دست داده و قابل استفاده نخواهد بود. در اکثر اینگونهها رنگ سفیدشان کاملا ملموس است.
جایی از آن کنده نشده باشد و تغییر رنگ هم نداده باشد . P. tolaasii یک باکتریومی نیست که به آسانی آن را حذف کرد زیرا میتواند موجب تغییر مسیرهای بیوشیمیایی برای بقا در محیطهای نامطلوب شود. هر چند در تغییر رنگ آنزیمی قارچها، انواع آنزیمها و به طور عمده توسط اکسیژنازهای مـس دار به نامهای پلی فنل اکسیدازها (لاکازها و. بااینحال شاید در شرایط زنده، WLIP میتواند تولازین را از بین ببرد و توکسین را متوقف کرده و موجب اختلال در غشای آن شود. مکانیسم WLIP که به موجب آن خط سفید تشکیل میشود بهخوبی درک نشده است. این نژاد به قارچ های شاه بلوطی نیز معروف هستند، کلاهک این نژاد از قهوه ای روشن تا قهوه ای تیره متغیر است و پایه قارچ سفید رنگ می باشد. رایج ترین روش تهیه خاک پوششی، استفاده از خاک باغچه، کوکوپیت، پرلیت و پودر سنگ می باشد. از این روی، کمپوست و خاک پوششی مورد نیاز برای کشت قارچی یک منبع مهم بیماری بوده است. این واکنشهای قهوهای شدن به دلیل آسیبهای مکانیکی در حین برداشت نادرست ،نقل و انتقال اشتباه قارچ چیده شده و بد رفتاری با آن در حین بسته بندی، خـراش، شستشـو، پیری و عفونتهای میکروبی بوجود خواهد امده و به دلیل لکه های قهوه ای رنگ تشکیل شده بر روی کلاهک قارچ بر میزان بازار پسندی آن اثر سوء خواهد داشت.
به عبارت دیگر شما در هر کدام از مراحل این زنجیره تولید می توانید درآمد سازی کنید. ما خاکدهی خشک را توصیه می کنیم. مثلا اگر در تابستان کمپوستی که به سالن می رسد دمای بالایی داشته باشد حدود ۳۰ درجه یا بالاتر، دمای سالن را باید کمتر از ۲۵ درجه در حدود ۲۰ درجه تنظیم کنیم تا دمای کمپوست هرچه سریعتر به حدود ۲۵ تا ۲۷ درجه برسد و سپس دمای سالن را برروی ۲۵ درجه قرار دهیم و اگر در زمستان کمپوست ورودی به سالن دمای پایینی داشت، باید دمای سالن را بالاتر از ۲۵ درجه تنظیم کرد تا دمای درون کمپوست زودتر به حد مطلوب خود که ۲۵ تا ۲۷ درجه سانتیگراد است برسد. بنـابراین بـه منظـور ممانعت از قهوهای شدن آنزیمی باید آنزیم پلیفنل اکسـیداز غیرفعال شود که در این مقاله روشهای گرمـادهی، فشـار، ترکیبات تیولی، عوامـل احیاکننـده و ممانعـت کنندههای آنزیمی بررسی میشود. قارچهای بسیار درشت قابلیت بسته بندی شدن ندارند و باید آنها را همراه با قارچهای درجه ۳ به صورت فله ای عرضه کنید. محققان میگویند قارچ، گیاهی منحصر به فرد است که با هیچ یک از گیاهان دیگر قابل قیاس نیست و مشخصات مخصوص به خود را دارد. این قارچ ها به دلیل داشتن مواد خاصی در بافت خود خاصیت سمی داشته و قابل مصرف نیستند. .