همه چیز درباره قارچ ها
 
پکیج کامل کمپوست قارچ دکمه ای سفید Agaricus Bisporus

پکیج کامل کمپوست قارچ دکمه ای سفید Agaricus Bisporus

در قارچ صدفی، کمپوست در کمتر از یک روز، آماده می شود و بلافاصله می توان در آن اقدام به کشت نمود ولی در مورد قارچ دکمه ای، کمپوست برای آماده شدن نه تنها زمان زیادی نزدیک به ۲۰ روز را نیاز دارد، بلکه ساخت کمپوست قارچ دکمه ای، نیاز به تجهیزات زیادی دارد. مقالات زیادی در مورد مراحل مختلف کشت قارچ دکمه ای در سایت وجود دارد که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید . یکی از مهم ترین مزیت های قارچ صدفی نسبت به قارچ دکمه ای، تحمل آن به طیف دمایی مختلف است. قارچ صدفی دارای طعمی بی نظیر است و درانواع غذاها قابل استفاده می باشد. قارچ صدفی طعمی ما بین قارچ دکمه ای و مزه ی کمی از غذاهای دریایی دارد. در قارچ صدفی، تفاوت خیلی کمی بین فاز رویشی و زایشی وجود دارد در نتیجه می توان به طور متناوب در یک سالن کشت را انجام داد یعنی وقتی کشت قبلی محصول داد، در همان سالن بستر جدید را انتقال داد ولی این کار را نمی توان در مورد قارچ دکمه ای انجام داد زیرا در مورد قارچ دکمه ای، تفاوت بین فاز رویشی و زایشی زیاد است در نتیجه نمی توان در سالنی که محصول تولید شده و فاز زایشی محصول وجود دارد، کشت مجدد و شروع فاز رویشی را انجام داد.

!

یکی از شیوه های جدید کنترل سالن قارچ کنترل از راه دور آن می باشد. در حالی که مصرف سرانه جهانی قارچ در کشور های مختلف در محدوده ۲-۴ کیلوگرم است . کارخانه های تولید قارچ صدفی این قارچ را پس از برداشت در بسته ها با وزن های مختلف عرضه می کنند. با توجه به این مطلب، کشت قارچ صدفی، هزینه قفسه بندی را ندارد. از مصارف مهم قارچ های کنسروی استفاده از آن در تهیه پیتزا است و لذا با توجه به گرایش های موجود به سوی مصرف قارچ تازه ، احتمالاً در آینده نیز در تولید پیتزا بیشتر از قارچ تازه استفاده خواهد شد ، کما اینکه در حال حاضر هم برخی از کشور ها همین کار را می کنند . پس از اینکه حجم سرمایه گذاری برای ورود حرفه ای به صنعت تولید قارچ مشخص شد باید چگونگی تولید این خوراکی پرطرفدار، زمان کشت و حجم تولید آن تعیین شود، قارچ در بستری پرورش مییابد که به آن «کمپوست» می گویند. ولی به محض تهیه کردن آپدیت ۹۸ و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال ۹۷ یا ۹۸ و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . مصرف سرانه قارچ در ایران نسبت به کشورهای اروپایی بسیار ناچیز می باشد ، به گفته یکی از کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۳۸۵ (حدودا ۳۰۰ گرم ) است . البته میزان کندن سطح کمپوست می تواند متفاوت باشد و در بعضی قسمتهایی که ناهمواری زیاد است بیشتر از مقدار گفته شده نیاز به کندن باشد. در آن جا لوازمی مانند دستگاه رطوبت ساز ، امکانات سرمایشی و گرمایشی قرار می گیرد و زمانی که شرایط مساعد در این اتاقک فراهم باشد ، درب اتاقک را گشوده تا هوای تنظیم شده ی آن به محیط و سالن اصلی راه یابد . دمای سالن تولید باید بین ۸۵ تا ۹۵ درجه سانتی گراد باشد . تجهیزات و وسایلی نظیر قفسه ها و هر چه که به داخل سالن آورده میشود.

صفر تا صد پرورش قارچ دکمه ای به این صورت که آب به صورت کاملا پودر پاشبه سطح خاک داده می شود مقدار ابی که هر مرحله می دهیم به ازاء هر ۱۰۰ کیلو کمپوست ۱ تا ۱.۵ لیتر آب است. بنابراین سیاست های دولت برای بخش کشاورزی ، در جهت توسعه و ترقیب کشاورزان مختص این گونه تولیدات می باشد و دولت برای واردات این محصول تعرفه گمرکی و حقوق بازرگانی لحاظ نموده است ، تا بیشتر تولید کنندگان را حمایت نماید و از واردات این محصول حتی الامکان جلوگیری نماید . مضافا اینکه قارچ به لحاظ ماندگاری کم در محیط عادی ( دمای ۲۵ درجه سانتیگراد ) ، می بایست حتما جهت نگهداری این محصول و جابجایی آن جهت جلوگیری از افت محصول و تثبیت کیفیت آن ، حتما در سردخانه و در دمای صفر درجه نگهداری شود . باید توجه داشت که بایستی دقت و مراقبت در نگهداری میزان رطوبت و حرارت داخل توده به عمل آید. شرایط صادرات : قارچ همانند سایر محصولات کشاورزی ، اولا باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد ، ثانیا توجه به ابعاد و بسته بندی متناسب محصول ، جهت جابجایی آسان آن از اهمیت خاصی برخوردار می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *