همه چیز درباره قارچ ها
 
آموزش کشت قارچ – سایت رسمی شرکت کوثرپرداز

آموزش کشت قارچ – سایت رسمی شرکت کوثرپرداز

قارچ دکمه ای pdf کلش گندم حدودا حاوی ۳۶ درصد سلولز، ۲۵درصد پنتوزان، ۱۶ درصد لیگنین است.سلولز و پنتوزان، هیدروکربن هایی هستند که از تجزیه آنها قندهای ساده ای به وجود می آید ولی لیگنین در نیمه انتهایی فاز یک کمپوست سازی و در دمای بالا به کمپلکس لیگنین هوموس – ازت که یکی از مهمترین ترکیبات هیدروکربنه پروتئینی قارچ است، تبدیل میشود. کیسه حاوی مخلوط خاک قهوه و بذر قارچ را در یک محیطی با دمای ۱۸ تا ۲۵ درجه سانتی گراد که تقریبا تاریک نیز باشد قرار دهید . بذرقارچ نسل اول بوده و از بذر مادری خالص تهیه شده است . بذر قارچ دکمه ای و صدفی که بذر قارچ دکمه ای به علت مصرف بیشتری که قارچ دکمه ای دارد ، مسلماً فروش بیشتری نیز دارد. علاقه مندان جهت تهیه می توانند به شیوه تشریحی در انتهای این مطلب مراجعه کنند.در لینک زیر می توانید اطلاعات بیشتری در خصوص آموزش قارچ کوثرپرداز بدست آورید. ورود به مبحث اندازه ، تعداد و توضیحات هر یک از دریچه ها و سایر نکات فنی مرتبط به آنها از حوصله این مقاله خارج است و شما می توانید برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایر مقالات مرتبط با این موضوع در سایت مراجعه نمایید.

2. قارچ میتواند با افزایش سن از مغز شما محافظت کند. ابعاد سالن پرورش قارچ در منزل ، بسته به سرمایه ی شما متفاوت است . فرق نمیکند که ما به کدام یک از این مکانها برای پرورش قارچ در منزل دسترسی داریم، نکته مهمش این است که باید سالن پرورشی ما به صورتی باشد که در کمترین فضا میزان زیادی قفسه جای بگیرد و پرورش دهنده بتواند به راحتی بین قفسهها رفت و آمد کند و دسترسی به آنها برایش راحت باشد. مهم ترین تفاوتی که بین این دو قارچ وجود دارد و سبب می شود که مزیت های قبلی قارچ صدفی نسبت به قارچ دکمه ای، کمتر دیده شود، همین مسئله تقاضا و بازار فروش است. یکی از وظائف بسیار مهم این دریچه و البته بهمراه سرعت مناسب دور فن برای یکنواخت کردن دمای محیط و بستر است. به منظور ایجاد شرایط بهینه برای رشد قارچ از حیث دما، رطوبت و غلظت دی اکسید کربن در سالن های صنعتی و مدرن از هواسازهای ویژه ای استفاده می شود که این هواسازها به بخش های مختلفی نظیر فن، کویلهای سرمایی وگرمایی، دریچه ها یا دمپرها( شامل هوای تازه، سیرکوله سالن و هوای ورودی به سالن) ، بدنه ایزوله ، رطوبت زن و اینورتور مجهز شده است.ظرفیت و توان خروجی هوای این هواساز ۲۰-۲۲ مترمکعب در ساعت بازای هر متر مربع سطح زیر کشت با فشار ۷۵۰ پاسکال است. .

قارچ دکمهای برخلاف قارچ صدفی و شیتاکه فاقد آنزیمهای تجزیهکننده سلولز و لیگنین است.در حقیقت قارچ دکمهای، یک تجزیهکننده ثانویه است، یعنی قبل از اینکه میسیلیوم این قارچ بتواند در ماده بستر خام رشد کند.این بدین معنی است ابتدا باید باکتریها و قارچهای دیگر این مواد خام را به مواد قابلجذب و ساده تری تبدیل نمایند.بنابراین نیاز است ابتدا مواد اولیه توسط سایر میکروبها به مواد سادهتری تجزیه شده تا پس از بکارگیری آنزیم های ویژه که از طریق میسیلیوم قارچ بر روی مواد اولیه غذایی تراوش می شود ، ریسه قارچ خوراکی بتواند بهآسانی مواد غذایی مورد نظر خود را از محیط جذب نماید. باید قبل از استفاده، آنها را استریلیزه کنید. ۲/۲متر) متنوع است. نکته مهم در این بخش جنس درب( مقاوم در برابر زنگ زدگی که معمولا آلومینیوم توصیه می شود) و عایق گرمایی آنها با با هدف ثبات در شرایط داخلی سالنها است. توصیه می شود به منظور از حصول اگاهی از کیفیت کود مرغ مصرفی، در لحظه تخلیه کود مرغی با تهیه نمونه کاملا تصادفی از توده کود مرغ تخلیه شد و ارسال به آزمایشگاه از پارامترهای مهم آن یعنی رطوبت و میزان ازت آن اطلاع حاصل شود.

نکته مهم در بحث نگهداری کود مرغی اینست که نباید کود مرغ را در تناژ و مقادیر زیاد (و به صورت تل بزرگ) و بمدت طولانی نگهداری کرد. بنابراین حفظ رطوبت در حد اپتیمم در کمپوست طی دوره تولید و عملآوری کمپوست یکی از فاکتورهای مهم برای تولید کمپوست با کیفیت با درصد باردهی بالا است. همچنین عایق بندی سالن هزینه جدایی را در بر خواهد داشت و باز هم اگر تمامی این موارد به درستی انجام شود باید در آخر ببینیم که بازدهی و باردهی محصول چگونه خواهد بود و باید ببینیم که آیا در آن موقع از سال بازاریابی قارچ به خوبی پیش می رود یا خیر . بین میزان آب و اکسیژن موجود در توده کمپوست یک رابطهی معکوس وجود دارد.به این معنا که هر قدر مقدار آب کمپوست بیشتر باشد ( بالاتر از ۷۵% رطوبت) به همان اندازه مقدار هوا در داخل کمپوست کاهش خواهد داشت و برعکس هر چه مقدار آب داخل کمپوست کم تر شود (کمتر از۶۷ درصد ) مقدار هوای داخل کمپوست و در نتیجه تهویه آن بیشتر خواهد شد و در نتیجه ضمن کمبود آب برای پروسه های میکروبی مهم توده، به دلیل تبادلات گازی و گرمایی بیش از حد، توده کمپوست به دمای مورد نظر نخواهد رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *