همه چیز درباره قارچ ها
 
آموزش پرورش قارچ دکمه ای * هرگز این مطلب را از دست ندهید *

آموزش پرورش قارچ دکمه ای * هرگز این مطلب را از دست ندهید *

قارچ دکمه ای pdf 9. با توجه به اینکه سالن به آب پاشی جهت بالا رفتن و حفظ رطوبت و همچنین شست وشو نیاز دارد وجود شیر آب در سالن بسیار به راحتی کار کمک میکند. پرورش قارچ در منزل هزینه ی بسیار کمی دارد و عموم مردم از پس هزینه های آن بر می آیند. سالن پرورش در منزل ، یک طبقه ی مسکونی ، پارکینگ ، حیاط یا زیر زمین خانه است و در تمامی این مکان ها می توان به پرورش قارچ پرداخت . زمان مناسب برای پرورش قارچ در خانه مهر تا آذر است، ولی اگر کمی امکانات داشته باشید و بتوانید هوا و حرارت را متعادل کنید، در تمام ایام سال هم میشود قارچ را پرورش داد. اما اگر به آن به چشم یک شغل دائمی نگاه کنید، یک سری نکات را باید رعایت کنید. بتوان آن را به طور کامل ایزوله کرد و از ورود هوا و یا آلودگی به آن جلوگیری کرد. در این میان می توان از ورقه های فایبرگلاس یا استیروفوم به ضخامت ۲/۵-۸ سانتی متر استفاده نمود و با توجه به رطوبت بالای اطاق پرورش و به منظور جلوگیری از تعریق بخار بر سطح این صفحات، از یک لایه پلاستیک به ضخامت ۲-۴ میلی متر بین دیوار و لایه عایق مذکور استفاده می نمایند.اطاق کشت باید کاملاً مسدود و بدون کوچک ترین روزنه ای باشد تا هیچ گونه آفت یا اسپور یا عامل بیماریزائی نتواند وارد آن شود و از طرف دیگر کنترل شرایط اقلیمی درون اطاق (دما، رطوبت و تهویه) آسان تر گردد.بنابر این، هر گونه ترک، شکاف یا روزنه در محل پرورش قارچ را به دقت ببندید. .

قارچ دکمه ای pdf در مرحله ی اول نوع و گونه ی قارچ پرورشی برای تولید در منزل باید به درستی انتخاب شود . بعد از ۱۰ تا ۱۴ روز باید پوشش رویی آنها را کنار زد و سطح آنها لایهای از خاک پوششی به ضخامت تقریباً ۵ سانتی متر ریخت و دوباره پوشاند. راپلینگ یک عملیات شخم زدن است و بعد از یکی دو روز هم عملیات هوادهی شروع میشود و حدود ۱۰ روز طول میکشد که قارچهای کوچک که به آنها میگوییم «پین هد» ها شکل بگیرند. روش تهیه سویه: می توان سویه مورد نظر را بصورت خالص خریداری نمود ویا از بهترین قارچهای رشد کرده در محیط تهیه نمود به این صورت که در ابتدا محیط کشتی مانند دکستروز آگار را طبق دستور روی قوطی آن تهیه کرد سپس ۲۰ سی سی از آن را در یک پلیت ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در اتوکلاو در دمای ۱۲۱ درجه سانتیگراد و فشار ۱.۵ پوند بر اینچ مربع قرار داده وبعد از سرد شدن در شرایط استریل از بین پایه و کلاهک وهمچنین ۲ سانتیمتر بالاتر از پایین پایه در روی آن قرار می دهیم وسپس بصورت بر عکس در انکوباتور در دمای ۲۵ در جه سانتیگراد به مدت ۱۴ روز می گذاریم که در این صورت کل پلیت پر از میسیلیوم می شود.

!

علی الخصوص که به دلیل کوچک بودن محیط تولید قارچ های بدست آمده از کیفیت بهتری برخوردار هستند؛ میتوان به قیمتی بالاتر از سوپر مارکت ها قارچ را به فروش رساند. قفسه های چوبی نیز به دلیل جذب رطوبت تولید باکتری می کند . یک فعال اقتصاد مقاومتی در این باره که علاقمندان به پرورش قارچ باید کار خود را از کجا شروع کنند، می گوید: “هر کس قصد پرورش قارچ دارد باید اطلاعات لازم و دانش اولیه را در این زمینه کسب و در کلاسهای پرورش قارچ شرکت کند زیرا قارچ بسیار حساس است و تنظیم دما و رطوبت محیط از اهمیت بالایی برخوردار است. بااینحال بهدلیل ارزش غذایی و خواص درمانی فوقالعادهای که دارد، محبوبیت بسیار زیادی یافته است. بهترین راه، استفاده از یک کیسه پلاستیکی است که معمولا همراه با اسپان قارچ می توانید از مغازه تهیه کنید. بهترین زمان برداشت قارچ ها اصولا موقعی است که پوست زیر چتر قابل لمس نرم و کلاهک جدا نشده باشد و سطح قارچ مسطح و ساقه آن کمی کوتاه باشد. شما اولازهمه باید هزینهها را بر مبنای سطح زیر کشت حساب کنید که چقدر از این میزان هزینه ثابت و چه مقدار متغیر است. وی می گوید: اگرچه بزرگترین کارخانه تولید قارچ کشور در شهر دزفول است اما این دو استان بیشترین میزان تولید را به خود اختصاص داده اند.

نشریه شماره ۷۱ جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با عنوان پرورش قارچ در سال ۹۴ منتشر شده است. این عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور در ادامه راههای پیشگیری از بیماری پوسیدگی فیتوفتورایی ریشه را عنوان کرد و گفت: تهیه و کاشت نهال سالم گیلاس از نهالستانهای مورد تأیید مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی نهال و بذر، تبدیل آبیاری کرتی یا نهری به آبیاری قطرهای از راه های پیشگیری از این بیماری است. به دلیل تقاضای زیادی که در رابطه با کار پرورش قارچ داشته ایم , مدیران سایت نیو بیزینس پلن تصمیم گرفتند که مقاله ای در این رابطه آمادهو جهت استفاه شما عزیزان در سایت قرار دهند. در این مقاله به رافلینگ در پرورش قارچ دکمه ای و شرایط آن می پردازیم. افزایش دما باعث بلند شدن بیش از اندازه ساقه های قارچ می شود و همچنین به دلیل بالا بودن شدت تنفس قارچ ، Co2 بیشتری در محیط تولید و انباشته می شود. درطی ۲۰ سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *