همه چیز درباره قارچ ها
 
انواع قارچ های دکمه ای

انواع قارچ های دکمه ای

مطالعات نشان می دهد که در قارچ دو نوع قند به نام های «ترهولوز» و «کیتین» وجود دارد که دریافت بالای آنها در بدن موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می شود، به این ترتیب آنها مانع فعالیت ویروسها و باکتریها شده و از فعالیتهای زیانبار این میکروبها جلوگیری می کند. همچنین با توجه به وجود چنین روشی که موجب کاهش تعداد قارچ چین میگردد، بنابراین امکان فعالیت دو گروه قارچ چین در دو نوبت است که خود این موضوع باعث افزایش چشمگیری در راندمان برداشت میشود. این سبزی دارای مقادیر مناسبی «روی» است که وجود این ماده مغذی به حفظ سلامت سیستم دفاع بدن کمک فراوانی می کند. قارچ یکی از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. سلنیوم باعث کاهش استرسهای اکسیداتیو شده و از ایجاد التهاب در بافتهای بدن جلوگیری میکند. آشنایی با مختصر مزایای تولید قارچ مسلماً این تفکر را ایجاد می نماید که توجه به این محصول هر نوع خواسته ای را که یک تولید کننده از تولیدات خود دارد برآورده می سازد. به منظور صرفه جویی در هزینه اولیه می توان، هر طبقه را با تخته های سه سانتی متری به عرض ۹۰ تا ۱۸۰ سانتی متر پو شانده و کود را مستقیما کف هر طبقه ریخته و قارچ را در آن کاشت و به این طرتیب احتیاجی به جعبه های چوبی نخواهد بود.

قارچ دکمه ای pdf شرایط محیطی ،فصل و کیفیت مواد اولیه مصرفی در میزان بی هوازی تودن کمپوست بسیار دخیل هستند.به همین دلیل در فصول خنک و سرد سال عرض و ارتفاع قالب در حداکثر اندازه خود (ارتفاع ۱/۸،عرض۲-۱/۸ متر) و در فصل گرم سال با هدف اکسیژن رسانی حداکثری عرض قالب ۳۰-۵۰ سانتی مترکوچکتر در نظر گرفته می شود.طول دوره ساخت کمپوست فاز یک در روش سنتی ۲۰ تا۲۴ روز به طول می انجامد ضمن اینکه میزان یکنواختی کمپوست از حیث رنگ، گرما و رطوبت در حد ایده الی نسبت به روش های مدرن آن نیست. با این حال اگر کمی باز باشد به این معنی نیست که دیگر نمی توان از آن استفاده کرد بلکه در این صورت فقط طعم شان قوی تر از قارچ های تازه است . از نظر جذابیت و شادابی ظاهری تعداد کمی از قارچ های صدفی مانند این قارچند این گونه بسیار ترد و شکننده بوده، حمل ونقل و جابجایی آن پس از برداشت برای نواحی دور مشگا است طعم این قارچ در ابتدا تند و تلخ است اما بعد از پخت طعمی با بوی تند گردو دارد این قارچ بومی جنگلهای چین، جنوب ژاپن، و مناطق نزدیک آن است . قارچ شاه صدف با داشتن بهترین مزه، نام مناسب شاه صدف را به خود اختصاص داده است شاه صدف با بافت سفت و محکم است این قارچ با ترجیح چوبهای خشبی درختان جنگلی به آسانی پرورش می یابد هر چند این قارچ بر روی کاه غلات نیز رشد می کند شاه صدف در سرتاسر جنوب اروپا، مرکز آفریقا، مرکزآسیا و جنوب شوروی سابق، استان کهکیلویه و بویراحمد ایران یافت می شود این قارچ خاکزی است و بر روی ریشه های دفن شده درختان چوبی رشد می کند . .

بزرگترین مرکز پخش قارچ دکمه ای در ایران اقدام به ارائه قارچ هایی کرده که اغلب در سلامت کامل برخوردار بوده و برای صادرات نیز گزینه مناسبی هستند، قارچ های سالم علاوه بر داشتم طعمی عالی دارای خاصیت های زیادی هستند که برای پیشگیری و درمان برخی از بیماری ها از آن استفاده می شود. قارچ جنگلی یکی از مواد لذیذ و سنتی در کشورهای ژاپن چین و کره است حدود هزار سال است که این قارچ تحت شرایط طبیعی در مناطق خنک و کوهستانی آسیا بر روی قطعات چوب درختی کشت و پرورش داده میشود در حال حاظر چندین رقم از این قارچ شناسایی شده و طی چند دهه اخیر روشهای مناسبی برای تسهیل و پرورش هر چه مطلوبتر قارچ در شرایط مصنوعی پیشنهاد شده است . قارچ کوهی دنبلان از انواع قارچ های کوهستانی کاملا طبیعی بوده و می توان آن را به عنوان لذیذترین و قوی ترین قارچ های خوراکی دانست که دارای ویتامین و پروتئین زیادی است.

قارچ مرد پشمالو برای مدتهای مدید به عنوان مطلوب ترین قارچ مورد توجه دوستداران قارچ آمریکایی و اروپایی بوده است . این قارچ به عنوان غذای اصلی یا جنبی به شکل خام یا پخته در انواع پیشغذاها، سوپها، خوراکها، ساندویچها و سالادها مصرف میشود . این قارچ با جذابیتی غیر معمول در بافت موقع خوردن طعم و مزه قابل توجهی ندارد این قارچ در آسیای درور ارزش زیادی ندارد و عموما در سوپ استفاده می شود بمحض خشک شدن گوشهای چوب، چروکیده شده و به صورت بخش کوچکی از اندازه اصلی قارچ در می آید و بمجرد تماس با آب ، آن را جذب و اندازه شکل اولیه خود را پیدا می کند . ۳- بعد از تخته کوبی سفره های یک بار مصرف را برروی تمام بستر می اندازیم تا روزی که زمان خاکدهی فرا رسد، این سفره ها را می اندازیم تا هم از خشک شدن کمپوست جلوگیری کند و هم میزان CO2 موجود در کمپوست را که برای رشد میسلیوم لازم است حفظ نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *