ورود به هر حرفه ای بدون داشتن اطلاعات کافی، ریسک کار را بالا می برد. ✳️سودآوری، تضمین سرمایه، ریسک مالی اندک، سادگی کار و بازار فروش خوب از مواردی است که باعث شده تا بسیاری از شهرنشین ها هم وارد صنعت پرورش قارچ شوند. پس از انجام عمل رافلینگ باید سطح را آبیاری نموده اما به صورتی که آب به کمپوست نفوذ نکند. در این نوع از رافلینگ در کاشت قارچ دکمه ای توسط انگشتان تا حدود ۲ سانتی متر در خاک پوششی شیار هایی ایجاد می کنیم. قارچ سفید (نام علمی : Agaricus bisporus) که به نام قارچ خوراکی دکمه ای هم شناخته می شود پر مصرف ترین نوع قارچ در جهان است که حدود ۹۰٪ قارچ های مصرفی در ایالات متحده آمریکا را تشکیل می دهد. در غیر این صورت میسیلیوم های تهیه شده (تولید شده) ضعیف خواهد بود و در نتیجه بذر مادری فاقد قدرت و توان کافی جهت محصول دهی مطلوب خواهد بود.
برای سرعت رشد قارچ می توان درجه حرارت محیط را به ۱۴/۵ درجه رساند و میزان تهویه را بالا برد ولی باید دقت شود که جهت حرکت هوا به طرف سطح قارچ نباشد. سبد مخصوص بخارپز کردن را به نحوی در ظرف آب جوش قرار دهید که در تماس با آب نباشد و روی آن قرار بگیرد. در این شرایط پس از ۱۰ تا ۲۰ روز میسیلم در تمامی توده ی بذر نفوذ کرده وبذر برای استفاده بر روی بسته آماده است. کار حدود ۲ ماه بوده و اولین برداشت پس از یک ماه بدست می آید . می توانند برای تهیه ی قارچ مورد استفاده قرارگیرند.برگ و ساقه ی برنج وگندم،بهترین مواد برای تهیه ی بسترقارچ می باشند.برای این منظور،ساقه های برنج را به اندازه هایی حدود ۳ تا ۶ سانتی متر خرد می کنند تا مواد سلولزی آن توسط آنزیم های قارچ ، راحت تر شکسته شوند وکاه حاصل رایک شب در آب می خوابانند، سپس ازآب خارج کرده و مورد استفاده قرار می دهند. عمل های دیگری نیز موجود هستند. هوا دهی به سالن هرچه بهتر صورت بپذیرد و گازکربنیک موجود بهتر تخلیه شود رشد قارچ دکمه ای بهتر صورت می پذیرد. برای تهیه ی بذر قارچ ابتدا دانه های گندم مرغوب را شسته ویک شب آن را خیس می کنند ، سپس آب آن را عوض کرده ودانه های خیس خورده را به خوبی در آب می جوشانند تا کاملاً نرم شود، آب اضافی را تخلیه وگندم ها را روی سطح صاف پارچه ای یا توری پهن می کنند تا آب موجود در سطح آن ها کاملاً تبخیر شود. !
اسپان کشت خالص، مسیلیوم رشد یافته روی مواد جامد بخصوص دانه های غلات است عملکرد و کیفیت اسپان قارچهای پرورش یافته تحت تأثیر سابقه ی ژنتیکی نژاد و میزان توسعه آن و تکنولوژی که در طی آن مواد بستر در تولید اسپان استفاده می شوند قرار دارد. کمپوست آماده قارچ دکمه ای بعد از ترکیب از بهترن مواد اولیه و طی کردن مراحل مختلف تولید کاملا پاستریزه شده و بعد از تایید کیفیت توسط آزمایشگاه و ارائه آنالیز آزمایشگاهی به مقصد کارگاه های پرورش قارچ بارگیری می گردد. در صورت تایید کیفیت محصول می توانید سفارشات بعدی خود را بصورت تلفنی انجام دهید. ۳. ساقه: ساقه یا پایه قارچ است که البته ساقه واقعی مانند آنچه در گیاهان وجود دارد، نیست و در همه قارچ ها نیز وجود ندارد. همچنین آنها به دلیل این که مواد غذایی مورد نیاز خود را از طریق فتوسنتز تولید نمیکنند، از گیاهان متمایز میشوند.علاوه بر این، تفاوتهای عمده قارچها نسبت به حیوانات نیز عدم توانایی تحرک در قارچها است و همچنین جذب مواد غذایی در آنها که به صورت خارجی (جذب داخلی مواد غذایی بسیار کم است) است، در حالی که در حیوانات جذب مواد غذایی به صورت داخلی اتفاق میافتد.سلسله قارچها شامل «قارچهای چتری» (Mushroom)، «مخمرها» (Yeasts)، «کپکها» (Molds)، «سفیدکها» (Mildews) و سایر خانوادههای قارچی هستند.
پس از تهیه کمپوست آن را به صورت مناسب در محل تولید قارچ پخش نمایید. پس ازجنگ جهانی دوم میزان کل تولید قارچ خوراکی در جهان افزایش یافته است. در این مرحله رطوبت روزنامه میزان رطوبت لازم کمپوست را تامین می کند و نیازی به رطوبت دهی محل نیست. قارچ ها فتوستز نمی کنند پس برای رشد نیازی به نور ندارند، تنها نیاز قارچ ها، رطوبت، دی اکسید کربن و ترکیبات آلی است. مکان پرورش قارچ: همان طور که گفته شد قارچ ها برای رشد نه تنها به نور نیاز ندارند بلکه باید از ورود نور به محل پرورش آن ها جلوگیری کرد. بعد از دو هفته باید شاهد پوشش سفید رنگی روی سطح باشید که در واقع همان میسلیوم های قارچ است. برای همین کارخانه های تولید کمپوست را محلی دور از شهر ها می سازند. همچنین می توان از یک رطوبت ساز ارزان در قسمت پیش سالن استفاده کرد و هوا و رطوبت مورد نیاز خود را تأمین کنیم. به دلیل این که این سیستم طبقهبندی بیشتر براساس تولید مثل جنسی در قارچها تنظیم شده است، در مواردی که قارچها تولید مثل غیر جنسی دارند، مورد استفاده قرار نمیگیرد. «دترومایکوتا» (Deuteromycota) هستند که تولید مثل جنسی در آنها ناشناخته است.