همه چیز درباره قارچ ها
 
اگر قارچ مصرف می کنید، بخوانید

اگر قارچ مصرف می کنید، بخوانید

در هنگام خرید قارچ دقت کنید که بافت آن سفت و محکم، رنگ آن یکنواخت و بدون لکه و سطح کلاهک لیز و چسبناک نباشد. اگر تیغه های زیر کلاهک از یکدیگر فاصله داشته و باز باشد، نشانه کهنگی قارچ است. قارچ ها را از بسته بندی خارج و روی آن را با یک حوله یا دستمال کاغذی بپوشانید و درون یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید قارچ ترکیبی یکپارچه است و اگر پایه آن کنده یا جدا شود زود خراب خواهد شد. در اثرخیس کردن قارچ هم، ویتامین های محلول در آب آن خارج و بی ارزش خواهد شد. آب پز کردن باعث از بین رفتن ویتامین های گروه B وC قارچ می شود. پخت طولانی هم برتراکم و سفتی بافت قارچ می افزاید و سرخ کردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پرکالری می کند. کبابی کردن بهترین روش پخت قارچ است. در هنگام کبابی کردن، قارچ را در مجاورت حرارت خیلی شدید قرار ندهید. قارچ را در فاصله ده سانتیمتری آتش نگه دارید و هر طرف را به مدت کوتاهی گرما دهید. شعله مستقیم گاز خانگی یا زغال باربیکیو می تواند محصول را سمی کرده و از ارزش تغذیه ای آن بکاهد. !

است می تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید.

قارچ صدفی pdfقارچ دکمه ای : منزل کار مرجع اصلی آموزش کار در منزل ، مشاغل خانگی و ایده های کارآفرینی است . مواد پروتئینی، یکی از مهمترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسان هاست. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصاً گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین مورد نیاز انسان ها بوده است. حبوبات، سویا و قارچ خوراکی مهمترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن، روند رو به رشدی را تجربه میکند. است می تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن این که به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی می توان آنها را به صورت تازه، خشک، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.

این قارچ در تابستان رشد کرده و رنگ آن سیاه است.

قارچ صدفی pdfبه دلیل اینکه در زیر درختان Pelit (بلوط) قرار دارد به عنوان قارچ Pelit نامگذاری شده است. یافتن قارچ بسیار آسان است. این قارچ در تابستان رشد کرده و رنگ آن سیاه است. در لایه ها رشد می کند. در انتهای درختان شاه بلوط و در لایه ها رشد میکند. در انواع پای ، غذا و ترشی از قارچ سیاه استفاده میشود. شامل مخلوطی از قارچ های صدفی صورتی رنگ است . واریته های صدفی صورتی رنگ معمولترین قارچ های صدفی وحشی در تمام نواحی آب و هوایی گرمسیری دنیا می باشد . به دلیل وجود گیاهان (پوشش گیاهی) و شرایط آب و هوایی کشور ما ، از نظر قارچ های طبیعی که درمحیط های مختلف رشد می کنند بسیار غنی است. به همین دلیل قارچ خورده شده در بسیاری از مناطق کشورمان در فصول رشد ، یا به عنوان وعده غذایی استفاده می شود و یا مورد معامله قرار می گیرد. !

تفاوت کنه ها با حشرات بدون بال، دو قسمتی بودن بدن و وجود یک پای اضافی در آنهاست. حشرات دارای سه جفت پا وکنهها درای چهار جفت پا هستند. کنههایی که در سالنهای پرورش قارچ فعالیت دارند، ساپروفیتها هستند و از مراحل کمپوستسازی وارد سالنها میشوند. از انواع کنهها میتوان کنه فلفل قرمز، کنه کاه و کنه پابلند قارچی خوراکی را نام برد. حشرات ریز سیاه و یا قهوهای رنگی هستند که در بستر قارچ زندگی میکنند. در بخش انتهایی بدن خود دو زائده کوتاه فنری مانند دارند که به وسیله آنها میتوانند بجهند. آنها اغلب به سوی کود موجود در کمپوست جلب شده و از مواد پوسیده گیاهی تغذیه میکنند. اما گاهی میتوانند برای قارچها مضر باشند. از قسمت میوه دهنده قارچ تغذیه کرده، کلاهک و تیغههای قارچ را از بین میبرند. گاهی ممکن است صدها دم فنری روی یک قارچ جمع شده و شکافهای بزرگی در تیغهها ایجاد کنند. دم فنری ها از جمله آفات و بیماریهای قارچ دکمهای می باشند. !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *