همه چیز درباره قارچ ها
 
آموزش قارچ دکمه ای :: کلینیک گیاه پزشکی کُر

آموزش قارچ دکمه ای :: کلینیک گیاه پزشکی کُر

این گونه که به دلیل سرعت برای باردهی، توانایی در رشد بر روی دامنه وسیعی از مواد لیگنو سلولزی و مقاومت نسبت به درجه حرارت بالا کاملا شناخته شده است این قارچ به نامهای قارچ سالمون، قارچ توت فرنگی، قارچ فلامینگو، تاکیدروهیراتیک (ژاپنی) و غیره در منابع علمی نامیده میشود. قارچها، بهعنوان موجودات زنده در معرض طیف وسیعی از اختلالات ناشی از ویروسها، انگلها، میکروارگانیسمها و نیز قارچهای دیگر میباشند. در خصوص کشت قارچهای دکمهای، تعریف رشد طبیعی و غیرطبیعی با ابهام همراه است. بهعلاوه، عفونت ناشی از مایکگون موجب بروز یک رشد غیرمتقارن و رشد تومور در پینهای جوان قارچ میشود که توده بزرگی از بافت قارچی تمایز نیافته هستند. ۱- سیگنالهای مورفوژنتیکی چندگانه بر روی پین زایی در مکانهای مختلف درون بافت قارچی تمایز نیافته ایجاد میشوند ۲- سیگنالهای پین زایی مشابه در پایه پین مجدداً در یک مرحله نموی پیشرفتهتر ظاهر میشوند. این خاک را تا عمق پنج الی شش سانتیمتر بهطور کاملاً یکنواخت روی بستر کمپوستی که قبلاً نرم شده قرار میدهیم. چرا که قارچ های موجود در این خاک هنوز قابلیت تکثیر شدن و انتقال به سایر گلدان ها را دارند.

پرواضح است که شیوه ظهور خوشه زایی و رشد آن غیرطبیعی است و این در حالی است که هر یک از میوهها دارای ساختار آناتومیکی نرمالی است (شکل ۶). هورگن و همکاران در سال ۱۹۹۶ تغییرات فراوانی را در الگوی کروموزومی کشتهای میسلیال بر گرفته از لاین های استرومای در حال رشد متراکم گزارش کردند. به دلیل مشکلات موجود در نژاد کرم رنگ که ناشی از کیفیت نا مطلوب این نژاد پس از بسته بندی یا فراوری می باشد ونیز مشکل بازده کم در نژادهای سفید ،واحد تحقیقات شروع به تلاقی دو نژاد سفید وکرم در سال ۱۹۷۶کرد ودر سال۱۹۸۰نژاد هیبرید به شکل HorstU1 وHorstU3به بازار عرضه شد . قارچ جنگلی یکی از مواد لذیذ و سنتی در کشورهای ژاپن چین و کره است حدود هزار سال است که این قارچ تحت شرایط طبیعی در مناطق خنک و کوهستانی آسیا بر روی قطعات چوب درختی کشت و پرورش داده میشود در حال حاظر چندین رقم از این قارچ شناسایی شده و طی چند دهه اخیر روشهای مناسبی برای تسهیل و پرورش هر چه مطلوبتر قارچ در شرایط مصنوعی پیشنهاد شده است. تاکنون هیچ عاملی برای این بیماری شناسایی نشده و گفته میشود که ناپایداری ژنتیکی میتواند یکی از دلایل آن باشد.

قارچ یکی از پر کالری ترین محصولات غذایی به شمار می رود که با مصرف و یا خوردن آن فرد کم تر دچار گرسنگی و یا تشنگی می شوند و این خصوصیات برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند بسیار مفید می باشد. یکی از ویژگی و یا همان خصوصیاتی که انواع قارچ دکمه ای سفید دارا می باشد این است که برای لاغری بدن و یا خوش فرم نمودن صورت نیز مورد استفاده و یا مصرف قرار گرفته است که این موضوع در طب سنتی نیز آمده است و تحقیقات علمی نیز بر سر این موضوع شده است. محل اتصال کلاهک با ساقه به صورت حلقهای به نام انالوس است این قارچ همان قارچی است که مورد استفاده ما قرار میگیرد و در بازار به اسم قارچ دکمهای شناخته شده است این قارچ برای فروش تازه در سوپر مارکتها و فروشگا ههای مواد غذایی و همچنین برای حمل به مناطق دور با توجه به مقاومت نسبی آن به ضربه مناسب است پس از ظهور اندام باردهی – که به شکل ته سنجاق میباشد- رشد قارچ بسیار سریع و کلاهک قارچ بسرعت بزرگ میشود قارچها در حالت دکمهای باید چیده شوند زیرا پس از باز شدن کلاهک کیفیت قارچ بشدت پایین میآید.

برخی از قارچ ها دچار گندیدگی شده و قابل استفاده نیستند که در همان موقع برداشت نباید آن ها را در جعبه قارچ های سالم قرار داد، پس از جدا کردن قارچ از خاک محصول باید مورد بررسی قرار گیرد، تمامی بخش های قارچ از کلاهک گرفته تا ساقه آن ها می بایست عاری از هر گونه زدگی یا لکه باشد، قارچ های لکه دار ممکن است طعم و خاصیت خود را از دست داده باشند و به همین خاطر در هنگام برداشت باید با درجه های کیفی مختلف بسته بندی شوند. این قارچ با جذابیتی غیر معمول در بافت موقع خوردن طعم و مزه قابل توجهی ندارد این قارچ در آسیای درور ارزش زیادی ندارد و عموما در سوپ استفاده میشود بمحض خشک شدن گوشهای چوب، چروکیده شده و به صورت بخش کوچکی از اندازه اصلی قارچ در میآید و بمجرد تماس با آب، آن را جذب و اندازه شکل اولیه خود را پیدا میکند. از نظر جذابیت و شادابی ظاهری تعداد کمی از قارچهای صدفی مانند این قارچند این گونه بسیار ترد و شکننده بوده، حمل ونقل و جابجایی آن پس از برداشت برای نواحی دور مشگا است طعم این قارچ در ابتدا تند و تلخ است اما بعد از پخت طعمی با بوی تند گردو دارد این قارچ بومی جنگلهای چین، جنوب ژاپن، و مناطق نزدیک آن است. !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *