همه چیز درباره قارچ ها
 
مشاوره سرمایه گذاری، تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی

مشاوره سرمایه گذاری، تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی

قارچ صدفی pdfاین روش، برخلاف روش قبلی متحرک بوده، به این معنی که در آن تعدادی جعبه با اندازه استاندارد ۱۵×۱۰۰×۵۰ سانتیمتر به صورت شطرنجی طوری روی هم قرار میگیرند که فاصله جعبه بالایی از پائینی ۳۵-۴۰ سانتیمتر باشد. با این روش، روند تولید قارچ را میتوان مکانیزه نمود به این نحو که پاستوریزاسیون، پر کردن جعبهها، اسپان زنی، خاکپوش تا برداشت در کمترین زمان ممکن، با حداقل دخالت انسان و با بهترین کیفیت صورت میگیرد. از دیگر تفاوتهای موجود بین دو روش قفسه و جعبهای، نوع پاستوریزاسیون آنها است. درآمد حاصل از قارچ خوراکی تحت تأثیر عوامل مختلف تولید قرار دارد از جمله سیستم تولید انتخاب شده، نوع ساختمان و مصالح مورد استفاده، میزان پیچیدگی و گرانی ماشین آلات و دستگاههای هوادهی و میزان سرمایه اولیه. در تولید نهایی قارچ خوراکی هدف نهایی این است که حداقل ۷۰ درصد قارچ درجه یک تولید نمایند. با توجه به افزایش گرایش عموم جامعه به مصرف این محصول تقاضای بازار در حال افزایش بوده ظاهرا فروش و عرضه آن با مشکلی مواجه نمی باشد. .

همچنین این قارچها به دلیل ایجاد حسآمیزی میتوانند جرقهای برای اختراع زبان توسط بشر بوده باشند! البته این تئوری به دلیل نبود شواهد و مستندات کافی هنوز اثبات نشده است! گزارش های گسترده ای نیز مبنی بر استفاده از سیلوسایبین در دوره پیشاکلمبی وجود دارد. در فرهنگ های مایا و آزتک در آمریکای مرکزی، یعنی در مکزیک و گواتمالا، پس از تسخیر این مناطق توسط اسپانیایی ها در قرن ۱۵ و ۱۶، مصرف قارچ های جادویی برای مردم بومی ممنوع شد. اسپانیایی ها خوردن این قارچ ها را حرکتی وحشیانه و غیر فرهنگی تلقی میکردند. اما بومی ها مخفیانه برای سال ها این قارچ ها را مصرف میکردند و فرهنگ مصرف آن را نسل به نسل منتقل میکردند! اولین مدرک معتبر مبنی بر مصرف قارچ در غرب به سال ۱۷۹۹ باز می گردد، و گزارشی مبنی بر مسمومیت ۴ کودک بر اثر خوردن تصادفی قارچ Psilocybe semilanceata که گونه ای از قارچ های هالوسینرژیک است، وجود دارد.

قارچ صدفی خوراکی

بسیاری از مردم از خوردن صدف یا غذاهایی که حاوی صدف یا آب صدف هستند لذت می برند ، اما وقتی هیچ صدف یا سایر محصولات حاوی صدف در دست نداشته باشید ، چه اتفاقی می افتد؟ لیست مفصل زیر را برای مجموعه ای از جایگزین های صدف که می توانید به جای آنها استفاده کنید ، بررسی کنید. صدف ها حیوانات بی مهره ای هستند به این معنی که ستون فقرات ندارند. آنها یک نوع صدف هستند که در طبقه بی مهرگان بیوالویا قرار می گیرند. آنها نرم تنان هستند که دارای پوسته دو کفه ای هستند به این معنی که یک پوسته با دو قسمت جداگانه به آن دارند. بسیاری از مردم از خوردن صدف یا غذاهایی که حاوی صدف یا آب صدف هستند لذت می برند ، اما وقتی هیچ صدف یا سایر محصولات حاوی صدف در دست نداشته باشید ، چه اتفاقی می افتد؟ لیست مفصل زیر را برای مجموعه ای از جایگزین های صدف که می توانید به جای آنها استفاده کنید ، بررسی کنید.

در حقیقت، برای اینکه ساختار کمپوست را بهبود دهند، از کاه استفاده میکنند و ژیپس بمنظور تنظیم خاصیت اسیدی بکار میرود. مواد مغذی کمپوست را هم کود اسب و مرغ تشکیل میدهند. کمپوستی که با این روش تهیه میشود، مانند خاک جنگل، رنگ قهوهای تیره دارد و ذرات کاه در آن پراکندهاند و منبعی بسیار مغذی برای رشد قارچها به شمار میآید. یک متر مربع کمپوست – در حدود ۹۰ کیلوگرم – میتواند تا ۳۵ کیلوگرم قارچ تولید کند. البته بعد از برداشت محصول، نمیتوان به طور مجدد از کمپوست استفاده کرد اما در موارد مختلف دیگری جهت بهبود خاک، میتوان از آن بهره برد. با گذر کمپوست از یک تونل، در دمای ۵۷-۶۰ درجه سانتیگراد، آن را پاستوریزه میکنند تا تمامی باکتریهای موجود از بین بروند. کمپوست جهت طی شدن مراحل بلوغ، تا ۶ روز داخل تونل باقی میماند. در ادامه، کمپوست را با بذر (اسپان) مخلوط میکنند تا تودهای مولد قارچ، موسوم به «میسلیوم» (Mycelium) تولید شود. !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *