همه چیز درباره قارچ ها
 
قارچ صدفی چیست و چه خواص و فوایدی دارد؟

قارچ صدفی چیست و چه خواص و فوایدی دارد؟

قارچ صدفی pdfاین فیبرها در قارچ صدفی با شما کمک می کنند تا احساس سیری بیشتری کنید و به کاهش مصرف کالری کمک می کند. اولین تاثیر قارچ صدفی تغذیه ی جنین است. برای زنان باردار، خوردن غذای سالم ضروری است. یکی از غذاهای سالنی کا باید توسط زنان باردار مصرف شود، این قارچ های سالم است. محتوای طبیعی در این قارچ به رشد جنین کمک خواهد نمود و به همین علت نقایص هنگام تولد مهار می شوند. تاثیر قارچ صدفی برای جلوگیری از ظاهر شدن تومورها در بدن، اهمیت زیادی دارد. یکی از فواید قارچ صدفی که در انسان ها اثبات شده است در مورد کودکانی است که مشکلات ناشی از عفونت دستگاه تنفسی فوقانی دارند. در این مطالعه؛ قارچ صدفی آثار ضد حساسیتی را از خود نشان داد. تاثیر قارچ صدفی می تواند باعث کاهش بیش از پیش سطح قند خون بدن باشد. مطالعه ای در این زمینه وجود دارد که توانایی قارچ صدفی را برای کاهش سطح قند خون د افزایش سطح هورمون انسولین را در دیابت نوع دوم نشان داده است. !

به گونه های خوراکی اشاره دارد.

در زنان جوان ، درون آن محدب است. قطر – از ۳ تا ۱۰ سانتی متر. سطح صاف است ، رنگ آن بسته به محل رشد و سن از تقریباً سفید تا مایل به خاکستری متفاوت است. تفاله قارچ عملاً بدون بو است یا در قارچهای قدیمی رایحه ای کمی آردی ، الاستیک ، ضخیم ، سفید ، الیافی و سفت منتشر می کند. صفحات سفید رنگ ، نسبتاً نادر ، باریک ، پیچ در پیچ ، نزولی ، در زیر بافته شده و یک الگوی ایجاد می کنند. طول پاها از ۳ تا ۸ سانتی متر ، ضخامت تا ۱.۵ سانتی متر است. تلفظ می شود ، برخلاف انواع دیگر قارچ صدف ، به خوبی از کلاه جدا شده است. می تواند به صورت مرکزی و جانبی باشد ، به سمت پایین کاهش یابد ، در حالی که پایه آن با صفحات رو به پایین پوشانده شده است. رنگ آن مایل به سفید با رنگ شنی است. به گونه های خوراکی اشاره دارد. .

پرورش قارچ صدفی Pdf

شعله مستقیم گاز خانگی یا زغال باربیکیو می تواند محصول را سمی کرده و از ارزش تغذیه ای آن بکاهد. اگر بخواهیم قارچ را بپزیم، بهترین نوع طبخ قارچ، تفت دادن و پختن آن در آب خود قارچ است. در این صورت، قارچ، بافت خود را حفظ می کند. قارچ آب زیادی دارد و حین تفت دادن خود آب می اندازد پس نیازی نیست به آن آب اضافه کنیم. آب پز کردن در زمان طولانی باعث از بین رفتن ویتامین های گروه B قارچ می شود. پخت طولانی هم بر تراکم و سفتی بافت قارچ می افزاید و سرخ کردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پرکالری می کند. بهترین شیوه برای سرخ کردن قارچ، این است که آنها را با مقدار کمی روغن یا کره به مدت سه دقیقه در ماهیتابه تفت دهید. هنگام سرخ کردن قارچها، ابتدا روغن را گرم کرده، سپس فقط برای ۲ تا ۳ دقیقه آنها را حرارت دهید.

وارد شدن هرگونه فشار و ضربه به قارچ باعث قهوه ای شدن کلاهک شده و بازارپسندی آن را به شدت کاهش می دهد. ۱- در هنگام چیدن قارچ باید توجه داشت که به کلاهک فشار بیش از حد وارد نشود و از تماس بیش از حدّ دست با آن نیز خودداری شود. ۳- قبل از برداشت محصول از آبیاری بستر خودداری شود زیرا این عمل باعث پخش ذرات خاک بستر بر روی کلاهک قارچ و کثیف شدن آن می شود. در ایران بیشتر قارچ به صورت تازه مصرف و مقدار کمی نیز به صورت کنسرو نگه داری و به بازار عرضه میشود. قارچ تازه بیش از ۴۸ ساعت در حرارت ۲۰ درجه سانتیگراد قابل نگه داری نیست(چون بیش از ۷۰ درصد وزن قارچ را آب تشکیل داده است). اما می توان آن را به مدت ۱ هفته در حرارت ۴ درجه سانتیگراد نگه داری کرد. در ایران معمولاً قارچ به صورت فوق در بسته های ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرمی در ظروف یکبارمصرف بسته بندی می شود و برای انجام تهویه مناسب معمولاً ۴ تا ۶ سوراخ کوچک در پوشش پلاستیکی ایجاد می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *