همه چیز درباره قارچ ها
 
طرز تهیه انواع غذای لذیذ با قارچ در کمترین زمان

طرز تهیه انواع غذای لذیذ با قارچ در کمترین زمان

قارچ یکی از منابع غذایی بسیار خوشمره و مفید برای بدن است که سرشار از ویتامین و پروتئینهایی است که میتواند برای گیاهخواران جایگزین خوبی برای گوشت شود. در ادامه مطلب طرز تهیه غذا با قارچ آمده است که می توانید آن ها را بپزید و لذت ببرید. قارچ هارا تمیز کرده ساطوری نمائید و سه عدد پیاز رنده شده را در روغن کمی تفت بدهید. سپس قارچها را اضافه کرده و نیم سرخ کنید . مقداری آب و یا اگر موجود باشد مقداری آب گوشت به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد . برای تهیه این نوع غذا با قارچ، قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد .بعد به سیخ کشیده و یا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنید. تخم مرغ را خوب به هم بزنید و آرد سوخاری را کم کم به آن اضافه کرده به هم بزنید.

نام های دیگر قارچ صدف تنها ، غلاف دار است.

قطر کلاه ۵-۱۵ سانتی متر است. رنگ آن از خاکستری روشن تا خاکستری با رنگ بنفش است. تفاله ضخیم است ، با بوی و قارچ دلپذیری از قارچ همراه با رایحه انیسون. میوه ها از اوت تا بیشترین سرما در اوایل دسامبر. نام های دیگر قارچ صدف تنها ، غلاف دار است. در قارچ جوان ، شکل کلاه کلیه ، بی حرکت ، در نوع بالغ است – به شکل فن ، لبه ها به سمت پایین حلقه می شود. قطر – از ۳ تا ۵ سانتی متر ، گاهی اوقات تا ۸ سانتی متر. رنگ آن قهوه ای مایل به خاکستری یا قهوه ای گوشتی است. صفحات مایل به زرد گسترده هستند ، آن دارای یک پتو سبک است که در هنگام رشد می شکند و به صورت پارچه هایی نسبتاً بزرگ حفظ می شود. تفاله غلیظ ، متراکم ، مایل به سفید و بوی سیب زمینی خام است. عملاً هیچ پایی وجود ندارد.

قارچ صدفی کبابی

دستورالعمل هایی که با کیت شما همراه است ، جزئیات بیشتری را ارائه می دهد. در پشت جعبه، قسمتی به صورت نقطه چین مشخص شده است که لازم است در اولین مرحله با استفاده از یک کاتریا فشار دست آن را بریده و جدا کنید. فقط دقت کنید در صورت استفاده از چاقو یا کاتر، به پلاستیک پشت جعبه آسیب نرسد. در مرحله بعد یا یک تیغ تمیز، پلاستیک پشت جعبه را به صورت ضربدری برش دهید. فقط دقت کنید تا پلاستیک از سطح کمپوست جدا نشود و بعد از هر بار آبیاری به حالت اولیه خود برگردد تا رطوبت بستر حفظ شود. برای سهولت کار، یک آبپاش درون جعبه قرار داده شده است که لازم است در جعبه را از بالا باز کرده و آب پاش را بیرون بیاورید. لازم است که روزانه ۳ الی ۵ بار با این آب پاش بستر کمپوست را آبپاشی کنید. بعد از هر بار آبپاشی، پلاستیک سطح کار را به حالت قبلی برگردانید تا رطوبت آن حفظ شود.

قارچ صدفی pdfابتدا پیاز را خرد یا رنده کنید و در روغن تفت دهید. ادویه، فلفل و نمک را به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید. در این مرحله رب گوجه را به پیاز ها اضافه نمایید و چند دقیقه تفت دهید. ورمیشل، هویج رنده و یا خرد شده را اضافه نمایید. در نهایت جعفری را چند دقیقه قبل از پخت کامل اضافه کنید. از آب لیمو می توانید به عنوان طعم دهنده استفاده کنید. ابتدا قارچ های صدفی را چرخ کنید. قارچ چرخ شده را با آرد نخودچی مخلوط کنید. به خمیر آماده شده تخم مرغ، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، ادویه و به مقدار کم جوش شیرین اضافه کنید. خمیر آماده شده را به شکل دایره فرم دهید و در روغن سرخ کنید. می توانید از قالب های طرح دار برای فرم دادن خمیر استفاده کنید. نکته: ساقه های قارچ که دیر پزتر هستنئ می تواند ماده اولیه جایگزین گوشت چرخ کرده در غذا باشد. دو عدد سیب زمینی متوسط را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن تفت دهید. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *