همه چیز درباره قارچ ها
 
ملی کالا محصولات ایرانی سایتی برای نیازمندیهاودانستنیهای روز

ملی کالا محصولات ایرانی سایتی برای نیازمندیهاودانستنیهای روز

قارچ صدفی OYSTER MUSHROOM از خانواده پلوروتاسه PLEUROTACEAE با نام علمی PLEUROTUS OSTREATUS قارچ صدفی به دلیل داشتن ترکیب benzaldehyde بویی شبیه انیسون دارد. قارچ صدفی کلاهی صدفی یا بادبزنی شکل و پهن دارد. رنگ آن از خاکستری تا قهوه ای تیره متغیر است. حاشیه کلاهک قارچ صدفی وقتیکه هنوز جوان است، به سمت داخل پیچ خورده، صاف و نرم است. گوشت کلاهک سفت و سفید است. تیغه های زیر کلاهک سفید تا کرمی رنگ هستند. اسپورهای این قارچ سفید تا خاکستری هستند و بر روی یک زمینه تاریک کاملا دیده می شوند. ساقه قارچ گاهی اوقات وجود ندارد. در صورت وجود نیز، کوتاه و ضخیم است. نام های دیگر قارچ صدفی : elephant mushroom, oyster cap mushroom, tree mushroom ,shimeji این قارچ نوعی ساپروفیت است که به عنوان یک تجزیه کننده اولیه بر روی چوب، به خصوص چوب درختان خزاندار و درختان ساحلی رشد می کند. این نوع قارچ در اغلب قسمتهای دنیا رشد می کند به استثنای آمریکای شمالی در شمال غرب اقیانوس آرام.

قارچ صدفی طرز پخت

قارچ صدفی pdfپس از گذشت دوره رشد، هوای داخل سالن تهویه شده تا هوای فیلتر شده و اکسیژن دار با هوای داخل سالن تعویض گردد. دمای سالن از دمای مرحله رشد به دمای ۱±۱۷ درجه سانتی گراد کاهش داده می شود. همچنین بوسیله لامپ های تعبیه شده در سالن تولید، ۵۰۰-۱۰۰۰ لوکس به مدت ۸ ساعت در روز به سطح میوه گیری اعمال می شود. این اقدامات باعث می شود تا بسترهای سفید شده قارچ ارینجی به فاز زایشی وارد شده و شروع به تشکیل ته سنجاقی های اولیه کنند. رطوبت در این مرحله بین ۸۵% تا ۸۷% می باشد (بسته به نژاد قارچ استفاده شده) حدود یک هفته تا ۱۰ روز بعد، میوه های اولیه تشکیل می گردد. نکته حائز اهمیت این است که مرحله ای به نام خراش دهی نیز وجود دارد. البته در کشت های سنتی پرورش قارچ شاه صدف بدون این مرحله انجام می گیرد اما در کشت های مکانیزه و در بطری های کشت، این مرحله توسط دستگاه به خصوصی به صورت کاملآً مکانیزه انجام می شود.

قارچ های تازه را می توان تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد. قارچ صدف یک قارچ جهانی است. به صورت جداگانه تهیه و با قارچ های دیگر مخلوط می شود. آنها را در سوپ قرار می دهند ، به عنوان پر کردن محصولات خمیر استفاده می کنند ، سس های معطر بر اساس آن به دست می آیند ، خشک ، نمک ، ترشی ، پخته می شوند. بدن میوه ها باید خیلی دقیق شسته شوند – بسیار شکننده هستند. نیازی به برداشتن پوست نیست. لازم نیست قبل از سرخ شدن یا پختن آنها را بجوشانید. این قارچ در غذاهای ژاپنی ، کره ای ، چینی بسیار محبوب است. قارچ صدف قارچ خوراکی خوبی است. این گیاه متعلق به چند گونه از خانواده است که از نظر تجاری رشد می کنند. قارچ صدف خیلی سریع رشد می کند و مراقبت آن کم است. شرایط مطلوب دما ۳۰-۲۰ درجه سانتی گراد ، رطوبت ۷۰-۵۵٪ و وجود بستر لیگنوسلولزیک: خاک اره ، برگ ، کاه ، پنبه ، برنج ، ذرت و سایر ضایعات گیاهی است. بسیاری از مردم برای استفاده شخصی در خانه یا حیاط خانه خود قارچ صدفی پرورش می دهند. .

قارچ صدفی pdf۴. قارچها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت ۸ دقیقه در آب بجوشند. ۵. بعد از گذشت این زمان، قارچها را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند. ۶. در قابلمهای تمیز، لابهلای قارچها، مقداری شکر بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ کمی آب بیاندازد. ۷. بعد از گذشت این زمان، قابلمه را روی حرارت با شعله ملایم قرار دهید تا مربای شما به قوام برسد. ۸. در مرحله آخر، پودر هل و دمکرده زعفران را به مواد اضافه کنید و پس از گذشت یک دقیقه، آبلیمو را نیز اضافه کنید. ۹. در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که مربای شما کاملا خنک شود. ۱۰. بعد از خنک شدن، مربا را در یک ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. ۱. برای داشتن مربای خوشرنگ و شفاف، از قارچهای سفت و تازه استفاده کنید. ۲. به جای پودر هل سبز، میتوانید از ۵ دانه هل سبز استفاده کنید. ۳. در صورت تمایل، میتوانید هنگام اضافه کردن زعفران و هل، دو تا سه قاشق گلاب نیز اضافه کنید. آیا مربای قارچ خوشمزه است؟ پسندیدن طعم و مزه این مربا کاملا سلیقهای است؛ اما طبق تجربه و نظرات مطرح شده، این مربا دارای طعمی خوشمزه و خاص است. طبق نظر این افراد، برای تهیه این نوع مربا بهتر است به جای استفاده از قارچ سیاه، از قارچ صدفی یا قارچ دکمهای استفاده کنید، تا طعم مربای شما لذیذتر شود و حتی ظاهر بهتری داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه مربای قارچ ارائه شد؛ با استفاده از این روش، میتوانید یک مربای خوشمزه و پر خاصیت در منزل تهیه کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید. همچنین به شما پیشنهاد میکنیم، اگر به طعم قارچ علاقه دارید، مطالب «ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت» و «طرز تهیه کنسرو قارچ خانگی» را نیز در ستاره ببینید.

قارچهای جادویی همچنین باعث ریختن ترس افراد در هنگام استفاده میشوند. برخی اوقات حیوانات نیز ممکن است از قارچهای جادویی بخورند. قارچی که در بازی قدیمی مشهور سوپر ماریو از آن استفاده شده بود نیز در واقع یک قارچ جادویی به نام قارچ مگس میباشد. شاید حس توهم و ریختن ترسی که این گونه قارچها در انسان ایجاد میکنند الهام بخش این بازی بوده است و به همین خاطر ماریو قارچ خور هنگام خوردن آنها بزرگ میشد. قارچ مگس یا آمانیتا موسکاریا (نام علمی: Amanita muscaria) یک گونه قارچ سمی و دارای اثر روانگردان از سردهٔ قارچمگسیان Amanita است که بومی نیمکره شمالی به ویژه مناطق معتدل بوده و با درختان کاج همزیستی دارد. این قارچ با درختان برگریز و مخروطیان گوناگونی مایکوریزا دارد. این قارچ چتری معمولاً قرمز است. قارچ جادویی یا مجیک ماشروم (به انگلیسی: Magic mushroom) با نام علمی قارچ سیلوسایبین (Psilocybin mushroom)، قارچهایی چتری حاوی مادهٔ توهمزای سیلوسایبین و سیلوسین هستند و خاصیت روانگردانی دارند. This data was created by !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *