در ایم مرحله کاسه بزرگی را برداشته و تخم مرغها، ترکیب خامه و شیر، نمک، و مقدار مناسبی فلفل را هم با یکدیگر ترکیب کنیدو ترکیب را به مواد داخل ظرف کاسرول اضافه کنید. در ظرف کاسرول را با سلفون بپوشانید و به مدت ۶ ساعت، داخل یخچال قرار دهید. نیم ساعت قبل از پختن کاسرول ، ظرف را از یخچال خارج کنید. فر را با ۱۷۵ درجهی سانتیگراد روشن کنید. ظرف کاسرول را داخل فر بگذارید حدود ۵۰ دقیقه تا روی کاسرول به رنگ قهوهای طلایی در آید. قارچ صدفی یا دکمه ای را در کره یا روغن بغلتانید.سپس به ان نمک و فلفل سیاه زده به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا قارچ ها کاملا مزه بگیرد .بعد به سیخ نازک کشیده بر روی ذغال کباب کنید. دقت کنید هنگام شستن قارچ آن را در آب غوطه ور نکنید و تک تک در دست بشویید چرا که قارچ آب زیادی به خود جذب می کند.
اشتباه دیگر تازهکارها این است که قارچهایی را که در هر مرحله میچینند، همراه با کاربلدترها آنها را مجدد بررسی نمیکنند و معمولا به منابع اطلاعاتی آنلاین تکیه میکنند. این درحالی است که حجم زیادی از اطلاعات موجود در اینترنت قابلِاعتماد نیستند. بنابراین به کسانی که در قارچچینی حرفهای نیستند، توصیه میشود که تا زمان کسب تجربهی کافی فقط با قارچشناسان متبحر به جستوجوی قارچ بروند و اگر از منابع آنلاین استفاده میکنند، حتما ابتدا از اعتبار سایت مطمئن شوند. اشتباه دیگری که خطر چیدن قارچهای سمی را افزایش میدهد، اقدام به قارچچینی در مناطق ناآشناست که خصوصا باید از سوی تازهکارها جدی گرفته شود. حتی کسانی که سالها از تجربهی حرفهای برخوردارند، قبل از قارچچینی در مناطق غیربومی ابتدا باید از مختصات قارچهای خاص آن منطقه اطلاعات کسب کنند. قارچهای سردهی آمانیتا (Amanita) جزو کشندهترین قارچها در جهان محسوب میشوند. این قارچ سمی که با نام علمی آمانیتا فالوئیدِس (Amanita phalloides) شناخته میشود، عامل بیشترین مسمومیتهای قارچی در جهان است. !
قیمت قارچ صدفی
در این دما عوامل بیماریزا را از بین میروند و در عوض محیط مناسبی برای رشد باکتریها و قارچهای گرما دوست میگردد. سپس دمای کمپوست را به ۴۵-۴۸ میرسانیم در این مرحله کمپوست آمونیاک از دست میدهد و شیرین میشود که اصطلاحا به آن (conditioning) میگویند. در ادامه بطور ناگهانی دمای کمپوست را به ۱۸-۲۰ درجه سانتی گراد کاهش میدهیم تا میکروارگانیزمهای مرده بعدا مورد تغذیه مسیلیوم قارچ قرار گیرند. از مخلوط آهک و خاک پیت به عنوان خاک پوششی استفاده میشود. بعد از سفید شدن سطح کمپوست خاکدهی صورت میگیرد. از خاک پوششی به عنوان تکیهگاه برای رشد قارچ و محافظت از خشکیدگی بستر کشت استفاده میشود. میسلیوم قارچ شدیدا نسبت به خشکی هوا، حساس میباشد، اگر احیانا سطح کشت خشک شود، میسلیومها مرده و به صورت یک توده سخت و غیر قابل نفوذ سلولی در میآیند. با پوشاندن سطح بستر با یک لایه مرطوب میتوان از میسلیومها در برابر صدمات ناشی از خشک شدن و همچنین از هدر رفتن رطوبت بستر تا حد زیادی جلوگیری کرد. پس از هر بار برداشت متناسب با میزان برداشت سطح بستر را از هر گونه قارچ مرده پاک کرده و ریشه قارچها را برداشته در صورت لزوم سمپاشی و سپس آبیاری شود. Post was created with !
نکته مهم تر: در زمان تشکیل سرسنجاقی ها و پین ها نباید آبیاری کرد زیرا باعث ازبین رفتن آنها میشود! پس به هیچ وجه تا زمان رسیدن قارچها به اندازه نخود نباید آبیاری انجام شود رطوبت سالن باید حفظ شود که سطح بستر خشک نشود بعد از آن میتوانیم آبیاری را انجام دهیم. نکته: چنانچه آلودگی در سطح بستر مشاهده نکردید(مثل کپک سبز زیتونی) نیازی به سمپاشی نیست.چنانچه از کمپوست استاندارد و خاک پوششی پاستوریزه استفاده نمایید و شرایط بهداشتی را در سالن رعایت کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. هرچه رطوبت بالاتر باشد قارچهایسفیدتر، سنگین تر و با کیفیت تری خواهید داشت. رطوبت پایین در سالن پرورش باعث میشود سطح قارچ ترک برداشته و قارچ بسیار سبک میشود. اگر پس از چیدن قارچ مقداری از ساقه آن روی سطح بستر باقی ماند در اولین فرصت باید آن را جمع آوری کنید درغیر اینصورت باعث بوجود آمدن بیماری کپک سبز و کپک تارعنکبوتی میشود.