همه چیز درباره قارچ ها
 
معرفی انواع قارچ دارویی و ویژگی های آن ها

معرفی انواع قارچ دارویی و ویژگی های آن ها

قارچ صدفی pdfترکیبات گیاهی که در قارچ شیتاکه وجود دارد باعث جلوگیری از ایجاد پلاکت می شود و به منظور کنترل فشار خون سالم و گردش خون مفید می باشد. شیتاکه کلمه ای است ژاپنی که از نام درختی گرفته شده که قارچ بر روی آن رشد می نماید، همچنین این قارچ با نام قارچ جنگل های سیاه نیز شناخته می گردد. شیتاکه دارای کلاهکی به رنگ قهوه ای است که در کشورهای آسیای شرقی مثل چین و اپن به جهت مصارف دارویی پرورش داده می شود. قارچ دم بوقلمون با نام علمی Trametes versicoior و نام ترکی تیل شناخته می گردد، این قارچ یکی از رایج ترین قارچ ها در آمریکای شمالی می باشد که تمامی طول سال رشد می کند ولی در ماه ها زمستانی بیشتر دیده می شود. قارچ دم بوقلمون در همه جای جنگل یافت می گردد و بیشتر در کنده ی درختان مرده و در حال تجزیه و پای درختان کاج دیده می شود. این قارچ دارای رنگ هایی متغیر می باشد و بیشتر به رنگ های قهوه ای، دارچینی، قهوه ای مایل به قرمز و … !

۶) فاصله هر چین ۷ تا ۱۰ روز می باشد. ۷) در ایران (وضعیت سنتی) تا ۱۵ درصد وزن کمپوست، قارچ می توان کشت نمود. ۸) زمان تهیه بذر و کمپوست باید طوری تنظیم شود که به محض آماده شدن مصرف شوند. ۱۰) در زمانی که کلاهک به ۴ تا ۸ سانتیمتر رسید می توان آن را درو نمود. ۱۲) ته قارچ را با یک وسیله تیز می بریم. ۱۵) قارچ درجه دو قارچی می گویند که کلاهک آن باز شده اما لاملهای آن مشخص نباشد. ۱۶) قارچ درجه سه قارچی می گویند که کلاهک آن کاملا باز شده باشد (چتری). کارگاه سعی می شود ۸۰ درصد قارچها درجه یک باشد. معروف به فاز تخمیر و فاز II معروف به فاز پاستوریزاسیون می باشد. ابتدا کلش به سختی آب جذب می کند به ازای هر تن کلش حدود ۵۰۰۰ لیتر آب لازم داریم. ۶) روز بیستم : شروع فاز II در برگردان سوم و چهارم گچ را نیز اضافه می کنیم. شیرین کردن ( حذف آمونیاک و تبدیل آن به نیترات ) می شود. آورند و برای شیرین کردن به مدت ۷ روز دیگر در این دما می ماند. محیط آن را بذر زنی می کنند. ۲) هر کلش باید ترد باشد و هرگز سفت نباشد. زیاد است وباید رطوبت آن را تبخیر کرد و اگر اصلا نریخت باید به آن رطوبت اضافه نمود. ۴) کمپوست نباید دست را کثیف کند. انتقال بر روی کمپوست می باشد. ۱) در روز پنجم سوراخهای ریزی در کف کیسه ها برای تنفس ایجاد می کنیم. ۲) کیسه ها در حدود ۱۰ کیلویی باشند مناسب می باشد. ۳) در روز ۱۴ برشهایی برای خارج شدن اندام زایشی در کیسه ایجاد می کنیم. .

قارچ صدفی نام علمی

استفاده در آشپزخانه: قارچ مورلز طعم بسیار منحصر به فردی و نادری دارد که توسط بیشتر آشپزان در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. رنگ تیرهتر این قارچ طعم قویتری دارد. روش طبخ آن نیز بسیار آسان است. شما میتوانید با مقدار کمی نمک فلفل و روغن آن را آماده خوردن کنید. توجه داشته باشید قبل از مصرف این قارچ آن را خوب بشویید، در پارهای از مواقع ساختار لانه زنبوری آن بخوبی تمیز نمیشود. تقریبا ۱۲ گونه مورلز سمی و غیر خوراکی در ایالات متحده وجود دارد. این قارچ در بهار، اواخر تابستان و اوایل پاییز در جنگلها یافت میشود. علائم حاصل از مصرف مورلز سمی: این قارچ برای کبد بسیار مضر است. شروع درد حاصل از مصرف این قارچ درست ۶ الی ۴۸ ساعت پس از مصرف آن رخ میدهد. تهوع، استفراغ، درد شکمی، اسهال، سرگیجه، سردرد، گرفتگی عضلانی، نفخ و خستگی از جمله علائم مسمومیت حاصل از مورلز سمی است.

پرورش قارچ صدفی

سطح آن صاف، براق و حاشیه ای موج دار دارد و هر چه بزرگ تر شود حالت لاستیکی به خود می گیرد. از آنجا که شکل این قارچ شبیه صدف دریایی است به این نام معروف شده است. هزاران سال است که قارچ هم بعنوان ماده غذایی مناسب و هم برای اهداف و مصارف پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. ژاپنی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کرده و مورد استفاده قرار دادند. آب و هوای گرم و مرطوب ژاپن زادگاه مناسبی برای این سبزی به حساب می آید. فراعنه ی مصر، قارچ را یک خوراکی لذیذ می دانستند و یونانی ها اعتقاد داشتند که قارچ برای جنگاوران در صحنه نبرد، تولید قدرت می کند. رومی ها نیز قارچ را به عنوان یک هدیه از جانب خدا برمی شمردند و آن را فقط در روزهای عید استفاده می کردند. چینی ها از آن به عنوان یک گنج غذایی سالم مصرف می کردند. امروزه از قارچ ها به خاطر طعم و بافت شان در تهیه غذاها استفاده می کنند. آنها می توانند طعم خودشان را به غذاها بدهند، یا طعم مواد دیگر را به خودشان بگیرند. طعم آنها معمولا در طول پخت افزایش پیدا می کند و شکل شان هم با روش های معمول آشپزی مثل سرخ کردن و خرد کردن حفظ می شود. قارچ را معمولا به سوپ، سالاد و ساندویچ اضافه می کنند، یا از آن به عنوان پیش غذا استفاده می نمایند. قارچ ها، شکل زیبایی به غذاها می دهند.

سلول های بدن ما به ویتامین B۲ موجود در قارچ نیاز دارد تا بتواند انرژی کسب کند. برای اینکه انسان زود خسته و کم حوصله نشود، اعصاب هم نیاز به ویتامین B۲ دارند. وظیفه بیوتین موجود در قارچ در سوخت و ساز بدن، این است که انرژی را آماده نگه می دارد و اسید فولیک در سوخت و ساز پروتئین و مواد اصلی ژن ها نقش مهمی را بازی می کند. خانم ها بطور متوسط ۹۰% مقدار ویتامین B۲ توصیه شده را دارا می باشند و بندرت یک زن اسید فولیک را به اندازه لازم جذب می کند. بنابراین برای حل این مشکل بایستی خانمها در رژیم غذائی خود غالباً از قارچ استفاده کنند. قارچها همچنین منبع مهمی از اسید فولیک هستند که ویتامین مهمی برای زنان بویژه در دوران بارداری محسوب میشود و از کم خونی جلوگیری می کند. با وجود خواص سرشاری که قارچ ها دارند، متخصصان تغذیه توصیه میکنند؛ اشخاصی که نمیخواهند از گوشت استفاده کنند برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنشان نمیتوانند قارچ را جایگزین آن کنند چون قارچ جای گوشت را نمیگیرد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *