همه چیز درباره قارچ ها
 
روش های تهیه اسپان(بذر) مورد نیاز برای تکثیر قارچ خوراکی • پسته رفسنجان

روش های تهیه اسپان(بذر) مورد نیاز برای تکثیر قارچ خوراکی • پسته رفسنجان

در مجموع در کشت بافت، بیشترین آلودگی را باکتریها ایجاد می کنند. آلودگی جزء جدایی ناپذیر محیط کشت قارچ می باشد. با افزایش آلاینده های باکتریایی بیش از آستانه تحمل ۱۰% مشکلی زود هنگام و دامنه دار در آزمایشگاه بوقوع خواهد پیوست که باید هرچه زودتر به مبارزه با آن پرداخت. چگونه انتقال به محیط کشت دوم را انجام دهیم؟ با ظهور علائم رشد در بافت، بایستی آن را به محیط کشت دیگری منتقل کرد که در صورت عدم آلودگی، انتقال سریع لزومی ندارد. اما در صورت تکثیر کلونی کپک در اطراف میسلیوم در حال رشد به سرعت محیط کشت میسلیوم را ایزوله نمایید، تا مبادا | مبتلا به کپک گردد. گذشته از آن، نمیدانیم که زمان برداشتن درب پتری دیش آلوده، هاگ های کپک به بیرون سرایت می کنند یا خیر. بنابراین چنانچه پرورش دهنده هر چه زودتر کشت نیمه آلوده را شناسایی کرده و از شر آن خلاص شود، ایمن نگهداشتن مابقی کشت های خالص از آلودگی راحت تر می شود. ۱. در مرحله اول، بهترین کار، ضدعفونی محیط کشت، آزمایشگاه، البسه، ابزار، ظروف و بویژه خود فرد است. ۲. بعد از انجام اعمال مرحله اول باید تمام تلاش خود را صرف حفظ تمیزی آن کنید. تنها کلونی های سالم را نگهداشته، مابقی ظروف آلوده و حتی نیمه آلوده را از سالن دور کنید. محیط کشت آگار یکی از مهم ترین حلقه های زنجیره کاشت و پرورش قارچ خوراکی است. آگار یک پلی ساکارید با توده مولکولی بالاست که قدرت جذب آب را دارد و آن را معمولا با غلظت ۰/۸-۰/۶ % استفاده می نمایند. ۱-جعفرنیا. ساسان. راهنمای جامع و مصور پرورش قارچ های خوراکی. چاپ نهم. ویرایش دوم. ۲-جعفرنیا. ساسان، خسروشاهی. سارا. کتاب جامع و مصور پرورش قارچ صدفی. ۳- جعفرنیا. ساسان، کرمی. مهدی. کتاب اصول و مبانی پرورش قارچ های خوراکی. !

بیماریهایی چون آرتروز، ام اس، سندرم روده تحریک پذیر و انواع مشکلات گوارشی از جمله بیماریهای خود ایمنی هستند و میتوانند باعث بروز التهاب در بدن شوند. با مصرف قارچصدفی میتوانید از بروز این دست بیماری ها جلوگیری کنید و از التهابات ناشی از این بیماریها در بدن بکاهید. ویتامین B3 از جمله ویتامینهای موجود در قارچصدفی است که از سخت شدن عروق خونی جلوگیری میکند. با قرار دادن این نوع قارچ در رژیم غذایی خود میتوانید به عملکرد بهتر عروق خونی و گردش خون در آن ها کمک کنید. ویتامین B3 از بروز بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند. قارچ صدفی سرشار از نیاسین است و این ماده معدنی در صورت مصرف موضعی به درمان آکنه کمک میکند. نیاسین به کاهش التهابات پوست، رفع قرمز و سوزش کمک میکند و از بروز عفونتهای پوستی جلوگیری خواهد کرد. مس موجود در قارچ صدفی بر روی عروق مغز تاثیر مستقیم دارد و به تثبیت خلق و خو، تمرکز و انرژی کمک می کند. !

قارچ صدفی قیمت

بازار؛ گروه استانها: یکی از ایدههای نوین که در استان گلستان فعالیت خود را آغاز کرده و در کشور هم رقیبی ندارد، «کلبه قارچ صدفی» است. فعالیت این طرح خلاق دو سه سالی است که در گلستان توسط یکی از فارغ التحصیلان رشته کشاورزی آغاز شده و اکنون در حال تجاری شدن است. طرحی که در آن قارچهای صدفی را میتوان در منزل و بدون شرایط خاص و پیچیدهای نگهداری کرد. این طرح ابتدا در دانشگاه منابع طبیعی گرگان و مرکز رشد آن به صورت آزمایشی شروع به کار کرد اما با گذشت از مراحل رشد و آزمایش و خطاهای مختلف اکنون در آستانه تجاری شدن است. گرچه مشکلات بسیاری پیش روی تولید انبوه این ایده وجود دارد که مهمترین آن حمایت مالی و کمک های تسهیلاتی دولت است. با «سید حسین بنی هاشمی» صاحب اینایده خلاقانه و بنیانگذار «کلبه قارچ صدفی» گفتگو کردیم که در ادامه میخوانید. رشته اصلی زراعت بود و هیچ ربطی به قارچ نداشت اما تمام طول زمانی که دانشگاه بودم را در گروه گیاه پزشکی و واحد آزمایشگاه مشغول کارهای تحقیقاتی روی قارچ بودم.

قارچ صدفی pdf۳- پر کردن کیسه ها و کاشت بذر. ۴- داشت و نگهداری کیسه ها. ۵- برداشت قارچ صدفی. انواع سیستم پرورش: یک طبقه، چند طبقه و آویزان. آماده سازی بستر کاشت: ۱- خرید کاه و کلش مناسب. ۲- خرد کردن کاه به اندازه ۸-۱۰ سانتی متر. ۳- خیساندن در آب به مدت ۲۴ ساعت. ۴- جوشاندن کاه به مدت ۲۴ ساعت. پهن کردن کاه روی میز تمیز. ۵- به هم زدن کاه جهت سرد شدن. قارچ خوراکی والواریا (قارچ چینی): قارچ خوراکی کاه دوست در مناطق معتدله و گرمسیری رشد می کند. تعریف قارچ: موجود زنده ای است هتروتروف، بدون کلروفیل، مواد غذایی خودش را بوسیله جذب تهیه کرده، بدنش را از هیف یا ریسه تشکیل شده و تولید مثل آن بوسیله جنسی یا غیر جنسی می باشد. قارچ های صدفی و دکمه ای. ۲- سمی ۳- دارویی. آشنایی با قارچ صدفی: ۱- استراتوس: قلرچ درخت و سرما دوست. ۲- فلوریدا: گرمادوست ۳- ساجر کاجو ۴- گونه ارینجی.

قارچ صدفی pdfاکسیداسیون کلسترول LDL در روند تصلب شرایین نقش دارد یعنی تجمع پلاک در شریان ها که می تواند منجر به بیماری قلبی شود. اگرچه مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان می دهد که قارچ صدفی خواص آنتی اکسیدان ارائه می دهد و ممکن است از آسیب سلولی محافظت کند اما تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است. قارچ صدفی با کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی مانند کلسترول خون بالا و فشار خون بالا ممکن است سلامت قلب را تقویت کند. P. ostreatus غنی از فیبرهایی به نام بتا گلوکان هاست که برای سلامتی قلب مفید هستند. بتا گلوکان ها توسط باکتری های روده تخمیر می شوند و اسیدهای چرب زنجیره کوتاه تولید می کنند که می تواند به کاهش تولید کلسترول در بدن کمک کند. جالب توجه است که P. ostreatus دو برابر قارچ خوراکی دکمه ای (A. بتا گلوکان فراهم می کند. بعلاوه یک بررسی در سال ۲۰۲۰ از هشت مطالعه انسانی نشان داد که مصرف P. ostreatus به کاهش قند خون، تری گلیسیرید، فشار خون و سطح انسولین کمک می کند همه اینها می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *