همه چیز درباره قارچ ها
 
پرورش قارچ – از صفر تا صد

پرورش قارچ – از صفر تا صد

قارچ صدفی pdfجهت مشاهده آموزش، میتوانید از این لینک استفاده کنید. این آموزش، شامل ۱۲ درس و در قالب یک دوره آموزشی ۴ ساعته تهیه شده است. درس یکم به صورت مقدماتی، اطلاعاتی در خصوص پرورش قارچ خوراکی ارائه میدهد و در ادامه، شرایط و تجهیزات مورد نیاز این فرآیند بیان میشود. تهیه کمپوست، خاک پوششی و شرایط سالن پرورش، در درسهای بعدی به طور کامل مورد بررسی قرار میگیرد. در این آموزش، مشکلات پرورش قارچ و عوامل مربوط به آن به طور کامل بررسی خواهند شد. تولید بذر قارچ و روشهای مهم در کنترل بیماریهای مهم قارچ نیز از جمله مباحث این آموزش به شمار میآیند. لازم به ذکر است که آموزش پرورش قارچ صدفی، قارچ چینی و سایر قارچهای خوراکی اعم از شیتاکه، کوپرینوس، رقص پروانهای، گوش چوب و سر میمون نیز در این آموزش گنجانده شده است. «سهیل بحرکاظمی» دانشآموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی نفت، گرایش مهندسی مخازن هیدروکربوری از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران است. به عکاسی و شیمی آلی علاقهمند است و به عنوان تولیدکننده محتوا در حوزههای متنوع از جمله شیمی، هنر و بازاریابی فعالیت دارد.

قارچ صدفی تیره

از آنجا که طعم آنها ملایم است ، بدون خاصیت خاکی بودن برخی از انواع قارچ ، در طیف وسیعی از غذاهای مختلف به خوبی کار می کنند. قارچ صدف نیز هنگام پخت ، بافت لطیف و مطبوعی به خود می گیرد. روش های پخت و پز مانند سرخ کردن ، تفت دادن ، کباب کردن می توانند بافت بیشتری را در قارچ حفظ کنند در حالی که برش زدن و برش زدن باعث نرم شدن آن می شود. یکی از محبوب ترین روش ها برای پخت قارچ صدفی ، هم زدن یا سرخ شدن آن است. این به یک داغ داغ از قبل گرم شده ، مقدار کمی مایع و هم زدن نیاز دارد. اطمینان حاصل کنید که به آنها فضای کافی بدهید تا رطوبت آنها پخته شود ، به این ترتیب آنها به جای بخارپز ، واقعاً ساطور می شوند. آن را به عنوان یک غذای فرعی سرو کنید و یا در سس ها ، سرخ کرده ، پاستا ، ریزوتو یا حتی در برشته های تست استفاده کنید.

در این شرایط دیواره ها، سقف و کف سالن باید در برابر این رطوبت مقاومت کافی داشته باشند. جنس مصالح باید به گونه ای باشد که قابلیت شستشو و ضدعفونی کردن سالن را داشته باشد. در شرایط خانگی میتوان دیوارها و سقف را با پلاستیک پوشانده تا این قابلیت را به دست آورد. برای تامین رطوبت در سالن های پرورش قارچ از دستگاه رطوبت ساز-هوا ساز استفاده می شود. ولی در سطح کم و در مقیاس خانگی میتوان با آبپاشی بر کف سالن یا استفاده از دستگاه بخور یا مه پاش رطوبت مورد نیاز را تامین کرد. دمای مورد نیاز برای رشد و نمو قارچ صدفی بین ۲۰-۲۵ درجه سانتی گراد است. پس در فصول مختلف سال و با توجه به اقلیم منطقه، سالن را گرم یا سرد می کنیم تا به این دمای بهینه دست یابیم. برای خنک کردن در سالن های بزرگ از چیلر، سالن های متوسط از کولر های آبی یا گازی بسته به منطقه و صرفه اقتصادی، و در منزل از کولر آبی در مقیاس کوچک استفاده می شود. .

۲- ضد عفونی با آب و وایتکس به نسبت ۲۰ درصد. ۳- ضد عفونی با سم فرمالین مایع به نسبت ۴درصد یا فرمالین جامد. روش تهیه مایه قارچ: ۱- برای تهیه مایه قارچ یک نمونه از قارچ سالم را از بستر انتخاب کرده آن را در الکل خالص فرو برده و به سرعت از شعله عبور داده تا ضد عفونی شود. در محیط کشت قرارداده تا مایه قارچ بدست آید. دقیقه می باشد • سپس ۳۰ گرم مالتوز به این مخلوط اضافه می کنیم و به وسیله سرنگ ۲۰ میلی لیتر از این محلول را جهت ضدعفونی برداشته وان را در لوله آزمایش می ریزیم. سیکل زندگی قارچ صدفی: ۱- ریشه دوانی: از زمان کمپوست سازی تا ایجاد شبکه کامل میسلیوم می باشد که معمولا ۱۴ روز طول می کشد. ۲- رویش: از ایجاد شبکه کامل میسلیوم تاپیدایش اولین جوانه ۵- ۷ روز طول می کشد ۳- رشد: از پیدایش اولین جوانه های قارچ تا برداشت می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *