همه چیز درباره قارچ ها
 
عمده فروشی قارچ خوراکی دکمه ای سفید – بازار خرید و فروش قارچ

عمده فروشی قارچ خوراکی دکمه ای سفید – بازار خرید و فروش قارچ

قارچ صدفی pdfفاصله ی دو کیسه از یکدیگر بایستی به صورتی باشد که فضای کافی برای رشد قارچ ها و نیز جریان هوا و عبور و مرور افراد جهت نگهداری و برداشت قارچ داشته باشد . قارچ صدفی را می توان در مکان های مختلف از سالن های بزرگ گرفته تا زیرزمین های منازل و انبار های کوچک کشت نمود . از جمله اقدامات اولیه و اساسی ایجاد یک حوضچه کوچک آب آهک در مدخل ورودی سالن کشت می باشد، به طوری که کلیه افرادی که وارد سالن کشت میشوند، بتوانند کف کفش های خود را داخل آب آهک قرار داده واز ورود آلودگی احتمالی جلوگیری کنند.بهتر است قبل عمل پاستوریزاسیون ضد عفونی اتاق کشت را انجام دهیم به این نحو ۴۸ ساعت قبل از شروع کشت به مدت ۲۴ ساعت اتاق کشت را با اب آهک ،فرمالدیید و… قارچ فتوسنتز انجام نمی دهد، بنابراین نیازی به نور ندارد به جز در مقطعی خاص، آن هم برای تحریک میسیلیوم ها جهت بار دهی و تشکیل پین می باشد.

.

فیلم پرورش قارچ صدفی

از این توده پایه، چندین میوه جدید بهطور مکرر از همه جای پایه قارچ رشد میکنند. فرایند رشد منجر به تشکیل خوشه شده و خوشهها حاوی دهها قارچ کاملاً رشد یافته میباشند. قارچها، بهعنوان موجودات زنده در معرض طیف وسیعی از اختلالات ناشی از ویروسها، انگلها، میکروارگانیسمها و نیز قارچهای دیگر میباشند. طی مطالعه پاتولوژی قارچ خوراکی دکمهای، پی برده شد که برخی از ارگانیسمهای عفونی قادر به تغییر رشد و نمو طبیعی خود ازجمله شکل متقارن و الگوی شکلی میباشند. بهویژه perniciosa Mycogone که عامل بیماری حبابتر قارچ دکمهای است، دارای این پتانسیل است که ظاهر گره مانند را به میوهها میدهد (شکل ۷). بهعلاوه، عفونت ناشی از مایکگون موجب بروز یک رشد غیرمتقارن و رشد تومور در پینهای جوان قارچ میشود که توده بزرگی از بافت قارچی تمایز نیافته هستند. عفونت ناشی از مایکگون موجب ایجاد اشکال غیرطبیعی قارچ دکمهای (که گاهی دارای عرض ۱۶ سانتیمتر بودند) و ساختارهای قارچی توموردار به هم پیوسته و غیرمنظم تشکیل شدند (شکل ۷). مرگ سلول طی رشد بافت قابلرؤیت است. محتوی سلولهای مرده و مایع برون سلولی از طریق حفرههای کوچک به شکل قطرات زرد کمرنگ ترشح میشوند که به آن بیماری حبابتر میگویند. در خصوص کشت قارچهای دکمهای، تعریف رشد طبیعی و غیرطبیعی با ابهام همراه است. ازآنجاکه تغییرات مورفولوژیکی قابلتوجهی وجود دارد، جداسازی رشد طبیعی از رشد غیرطبیعی بهطور واضح سخت است. دانشمندان علم بیولوژی قارچی و مورفوژنز، بهکرات اذعان کردهاند که دانش فعلی ما از روند طبیعی رشد نیازمند تحقیقات بیشتری است. با توجه به اینکه قارچها بهراحتی قادر به تحمل اختلالات مورفوژنتیکی میباشند، میتوان بیان کرد که مطالعه ناهنجاریهای رشدی و پاتولوژی قارچ میتواند دانش ما را از رشد و نمو طبیعی بالا ببرد.

قارچهای تیغکدار

قارچ صدفی pdfهمانطور که گفته شد دمای بهینه برای رشد میسلیوم و ریسه دوانی قارچ صدفی ۲۵ – ۲۰ درجه سانتیگراد است ولی بعضی از نژادهای گرمادوست در ۳۵ – ۲۵ درجه سانتیگراد بهترین رشد را دارند. اگر چه در نژادهای درون یک گونه، دمای بهینه رشد فرق میکند. گونههای P.florida، P.eryngi و P.sajor -caju بهترین رشد را در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد انجام میدهند. در حالی که P.cornucopiae و P.cystidiosus بهترین رشد را در ۳۵ – ۲۵ درجه سانتیگراد انجام میدهد. بسته به شرایط منطقه باید گونه مورد نظر برای کشت را انتخاب کرد. برای حفظ دما و رطوبت، مواد مورد استفاده در ساخت سالنها باید عایق خوبی باشند و هم این که مانع هدر رفتن رطوبت شوند. سالنهای ساخته شده از تیرچه بلوکی با بلوکهای هبلکس از این نظر بسیار مناسب هستند. عایق بندی خوب علاوه بر اینکه مانع از هدر رفتن رطوبت و درجه حرارت میشود، باعث میشود که در زمستان و تابستان از انرژی کمتری برای گرم و سرد کردن سالنها استفاده شود و هزینه تولید پایین بیاید. .

استفاده نمود. بهترین ترکیب بستر میتواند مخلوط ۲ به ۱ کاه و خاک اره باشد. قارچ صدفی با تجزیه آنها مواد غذایی مورد نیاز خود را دریافت و در جهت تولید قارچ به کار می برد. پس از جوشاندن و پاستوریزه نمودن کامل می بایستی آب اضافی آنها را خارج و دمای آنها را به ۱۷ تا ۲۰ درجه برسانید. برای خارج نمودن آب اضافی از یک توری سیمی با روزنه های کوچک استفاده می کنیم . در ایران متداول ترین شیوه کشت و پرورش قارچ خوراکی صدفی روش کیسه ای می باشد. ۸۰ که این اندازه کیسه حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلو گرم وزن تر کمپوست را در خود جای می دهد . • توده بذر کاملاً سفید و شبکه میسیلیومی اطراف تمامی دانه ها را پوشانده باشد. • رنگ اسپان تازه سفید است، اگر قهوه ای بود نشانه کهنه و مانده بودن بذر است. • توده بذر بایستی فاقد هر گونه کپک و لکه های رنگی باشد. • توده بذر نباید لزج باشد، چرا که لزجی نشانه آلودگی باکتریایی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *