همه چیز درباره قارچ ها
 
در طبیعت چند نوع قارچ وجود دارد؟

در طبیعت چند نوع قارچ وجود دارد؟

قارچ صدفی pdfآیا می توان قارچ صدفی را به صورت خام منجمد کرد؟ بله ، البته فقط در صورت تازه و محکم بودن. آبی خاکستری ، با رنگ یکنواخت ، قارچ هایی که شبیه صدف هستند دقیقاً همان چیزی است که شما نیاز دارید. اگر وقت ندارید قارچ ها را فریز کنید ، می توانید چند روز در یخچال بگذارید. شستن یا برش دادن درپوش ها توصیه نمی شود. اما هنگامی که در فریزر قرار گرفتید ، می توانید تا ۱۲ ماه با خیال راحت آنها را ذخیره کنید. انتخاب زیباترین قارچ ها قسمت مهمی از کار است. ما اکنون کاندیداهای انجماد را داریم. اگر قبل از قرار گرفتن در سلول دید خوبی داشته باشند ، بعد از آن نیز ادامه خواهد یافت. آن را بشویید و روی حوله پخش کنید تا آب آن تخلیه شود. به گوه های شسته و رفته برش بزنید. بگذارید کمی بیشتر خشک شود. انتقال به یک صفحه پخت یا تخته برش ، قرار دادن در فریزر به مدت ۴ ساعت.

امروز ما در این مورد صحبت خواهیم کرد.

ملاقات با شخصی که قارچ را دوست ندارد دشوار است. بدن میوه های جهانی را می توان به صورت سرخ شده و جوشانده مصرف کرد و با آنها پای های خوشمزه تهیه کرد. برخی از عاشقان قادرند آنها را حتی به شکل اصلی خود بخورند. چه قارچی برای این مصرف مناسب است؟ نگو تو روسولا هستی. خیر ، برای این اهداف بهتر است از ترافل ، قارچ و قارچ پورسینی استفاده کنید. آیا خوردن قارچ صدف خام امکان پذیر است؟ امروز ما در این مورد صحبت خواهیم کرد. در واقع ، اگر کسی فکر کند که چنین غذایی نمی تواند تحت تأثیر قرار بگیرد ، دیگری در هر فرصتی سعی می کند قسمت جدیدی از قارچ تازه را بدست آورد. آیا می توان قارچ صدفی را به صورت خام خورد؟ بله ، و نه تنها آنها. به عنوان مثال Ryzhyk تنها قارچ شیری است که می تواند به صورت خام خورده شود. !

این تحقیق به مدت ۴۲ روز در محل مرکز تحقیقات آبزیپروری شهید ناصر فضلی برآبادی گروه شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد. بچه ماهی تیلاپیا نیل با محدوده وزنی حدود ۲۰ گرم از مراکز تکثیر و پرورش بخش خصوصی تهیه شد و پس از انتقال به مدت یک هفته سازگاری اولیه صورت پذیرفت. پس از عادت دهی بچه ماهیها با تراکم ۱۰ عدد در وان های فایبرگلاس ۱۰۰ لیتری ذخیرهسازی شدند. ماهیان با غذای تجاری کپور به میزان ۳ درصد وزن بدن در ۲ نوبت(صبح و عصر) تغذیه شدند. در طی دوره آزمایش فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب شامل اکسیژن محلول ۹-۷ میلیگرم، دمای ۲۵-۲۸ درجه سانتیگراد ثابت نگهداری شد. غذای مورداستفاده در این پژوهش حاوی پربیوتیک بهعنوان مکمل غذایی بود که به این منظور از قارچ صدفی استفاده شد، قارچها را پس از ریز کردن برای تبخیر، آب اضافه آن به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق نگهداری شد. سپس در آون با دمای ۴۵ درجه به مدت ۲ روز خشک گردید و در آخر قارچها را آسیاب کرده و درنهایت برای تهیه جیره غذایی استفاده شد(۲۵).

ودردمای معمولی ( بین ۳۰-۲۰ درجه سانتی گراد ) وکمی نور ، رشد قابل توجھی دارد . کلاھک تبدیل میکند . به گونه ای که قادراست این مواد راقبل از تخمیر کاملا تجزیه نموده ومورد استفاده قرار دھد . کیت قارچ چیست ؟ اقتصادوسلامت خانواده قارچ صدفی تولید نمائید . ابتدا مواد سابستریت ( مانند کاه گندم ، برنج و . را در آب می جوشانیم تا کاملا استریل شوند . معمولا پس از سه ھفته نمایان می شود . در صورتیکه اتاق مورد نظر شرایط مناسبی از نظر رطوبت ، دما ، نور و . که در واقع آغاز مرحله دوم مراقبت است .در این مرحله قارچھا نیاز به نور،تھویه مناسب ھوا و ھمچنین رطوبت دارند . دراین مرحله بر روی پلاستیک شیارھایی به صورت عمودی ایجاد نمائید تا قارچھا اندام زائی خارجی نموده و رشد نمایند . ضمنا برای مشکل تھویه نیز می توانیدھریک ساعت یکبار ھوای سالن را تھویه کنید . علت : تھویه مناسب نیست و تجمع گاز کربنیک در محیط زیاد است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *