ممکن قارچ دچار آلودگی بشه؟ سلام من تصمیم به پرورش قارچ دارم، رطوبت محیط چند درصد باشد؟ حد اقل هزینه برای کشت قارچ چقدر می شود؟ آیا این کار حتما نتیجه خواهد داد؟ با سلام من درحال تولید قارچ صدفی هستم دوتا سوال ۱.اینکه چرابعضی ازقارچ ها زرد رنگ میشوند ۲.چراجوونه قارچ خشک میشود. سلام مهدی هستم از نوشهر کیسه ها از چه جنسی است؟ آیا کیسه ها باید شفاف باشد که بتوان سطح سفید شده را دید؟ از هر کیسه چند بار می توان استفاده کرد ؟ منظور از هر چین چه بازه زمانی ای است؟ ارتفاع انبار حداقل باید چقدر باشد ؟ پوشش کف انبار باید چه شرایطی داشته باشد ؟ بازار فروش چگونه است ؟ سلام من میخواهم درزیرزمین خونمون قارچ پرورش بدم وکلاساش کجاست ؟ ۴ خونم قارچ دکمه ای تولید کنم اما اطلاعاتم در حد صفره! لطف میکنید راهنمایی بفرمایید چطور باید شروع کنم ؟ سلام کلاسهای پرورش قارچ در تهران کجاست؟ آیا برای شروع این کار باید از جهاد کشاورزی مجوز بگیرم چه شرایطی دارد؟
قارچهای تیغکدار
!
یکی از نکات مهمی که در این کار باید درنظر داشت این است که، میزان برداشت محصول قارچ رابطه مستقیمی با کنترل آفات و بیماریها دارد. اما از آن جا که به عنوان یک اصل کلی در مقابله با آفات و بیماریها در نظر گرفته میشود، پیشگیری است نه مبارزه که خوب این هم با کسب دانش لازم امکانپذیر است. همچنین باید توجه داشت که در هر محصولی وجود تعدادی آفت و بیماری اجتنابپذیر است. اما در نظر داشتن این نکته ضروری است که توجه به مسئله آن و بیماریهای خاص سالنهای تولید امنیت سرمایهگذاری را تضین میکند و بیتفاوتی نسبت به آن البته خساراتی را نیز در برخواهد داشت. بیماریهایی که در اثر عوامل زنده ایجاد میگردند مثل بیماریهای قارچی، باکتریایی و ویروسی. بیماری لکه باکتریایی تیره : در اثر این بیماری یک سری لکهها به حالت چسپناک و لزج روی کلاهک قارچ و یا حتی ساقه ان دیده میشود. این بیماری در اثر کاربرد نادرست آفتکشها، اختلال در شرایط آب و وهوایی بعد از انجام آبیاری و نشت اب از بسترهای کمپوست طبقه بالا رخ میدهد.
در ابتدا مکان پرورش قارچ و تجهیزات مورد نیاز آن را توضیح میدهم. باید بدانیم که چه محلی برای پرورش قارچ مناسب است و سالن پرورش قارچ باید در چه مکانی باشد. مکان پرورش باید از نظر رطوبت و حرارت وضع خوبی داشته باشد.نزدیکی به بازار فروش نیز از جمله عواملی است که باید در انتخاب محل مناسب توجه شود. در مسیر وزش باد محلی و به طرف جنوب شرقی یا مشرق ساخته شود.دارای راه ارتباطی با شهر و دور از مناطق مسکونی باشد.سعی شود در زمین های غیر قابل استفاده باشد. دسترسی به آب و برق نیز آسان باشد. از آنجایی که قارچ ها به محیطی احتیاج دارند که دما,نور,رطوبت و تهویه باید در حد متناسب باشد,میتوان در گلخانه و یا سالن مناسب که میتواند سالن بسته(بدون پنجره) یا باز(دارای پنجره) یا زیرزمین باشد,پرورش داد.گلخانه باید دارای اسکلتی سبک و محکم,بهتر است از جنس آهن گالوانیزه(به دلیل وجود رطوبت باید گالوانیزه باشد تا زنگ نزند),پوششی از پلاستیک, پشم شیشه(به دلیل عایق بودن) و در نهایت پارچه برزنت یا پلاستیک رنگی باشد که نور را از خود عبور ندهد.و کف آن نیز بهتر است که بتنی باشد(چون در برخی مواقع کف را از آب پرمی کنیم تا رطوبت محیط تامین شود).از آنجایی که کنترل عوامل موثردر گلخانه ای بزرگ مشکل است, بهتر است که در وسعتی به مساحت ۳۰۰-۵۰۰ مترمربع و در گلخانه های کوچک پرورش داده شود و گلخانه ها جدا از هم باشند تا مدیریت بهتری روی آنها انجام پذیرد.در هردوطرف آن در ورود و خروج وجود داشته باشد.
درمان گرفتگی رگ ها. قارچ صدفی Pleurotus ostreatus روی تنه و شاخه افتاده درختان در تابستان و پائیز رشد می کند. جلوگیری از رشد تومور. محل رویش قارچ گوش ماهی (Schizophyllum commune) به صورت توده ای بر روی درختان جنگلی همچون راش در فصل های تابستان و پائیز رشد می کند. قارچ گوش ماهی از انواع قارچ های دارویی به حساب می آیند که خواص بی نظیری دارند. این قارچ با نام علمی Fistulina hepatica و نام انگلیسی Beefsteak شناخته می شود که کلاهکی شبیه به زبان گاو دارد که از تنه و کنده درختان بیرون زده است. بافت قارچ نرم و قرمز رنگ می باشد. فصل رویش این قارچ پائیز و تابستان می باشد. شیتاکه واژه ای ژاپنی برگرفته از نام درختی است که این قارچ روی آن رشد می کند و قارچ می باشد. این قارچ با نام قارچ جنگل های سیاه نیز شناخته می شود. رنگ کلاهک این قارچ به رنگ قهوه ای می باشد.