سیر را از طریق پرس فشرده کنید ، نمک و فلفل قرمز اضافه کنید. ۳. کلاهک های شکسته را در خمیر فرو کنید و آنها را به روغن جوش ارسال کنید. از هر دو طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. شما نباید از قبل قارچ ها را بزنید ، در غیر این صورت آنها آب را خارج می کنند و پوسته ترد نمی شود. دستور تهیه ریز خرد کردن قارچ صدفی کاملاً ساده است و به لطف سیر و فلفل قرمز ، پیش غذا معطر و مزه دار خواهد شد. خمیر تهیه شده با افزودن سس مایونز پس از سرخ شدن همیشه کرک و ترد می ماند. و اگر آن را با ادویه های مورد علاقه خود چاشنی کنید یا گیاهان را اضافه کنید ، به طرز باورنکردنی خوشمزه ای خواهد بود. ادویه جات ترشی جات (سیر ، فلفل قرمز ، گیاهان – به مزه). افزودن سس مایونز خمیر را ضخیم و ترد می کند. ۱. کلاه ها را از پاها جدا کنید ، بشویید و به مدت ۲-۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید. !
قارچ صدفی Pdf
یک دماسنج در خاک قرار دهید تا دما را با افزایش آن کنترل کنید. از گرم کردن خاک بیشتر از ۷۰ درجه فارنهایت (۲۱ درجه سانتیگراد) خودداری کنید زیرا می تواند اسپورها را قبل از این که به مرحله رشد برسند، از بین ببرد. قارچ ها در یک مکان تاریک مانند انباری، زیرزمین ، گاراژ یا حتی کمد بهترین رشد را خواهند داشت. در طول روز، دما و رطوبت خاک را بررسی کنید تا مطمئن شوید خیلی گرم و خشک نیست. خاک را ۲ بار در روز کاملاً با اسپری، آب پاشی کنید. اگر خاک غالباً گرم است، سعی کنید دمای بالشتک را پایین بیاورید و دماسنج را مدام کنترل کنید. بعد از ۳-۴ هفته، قسمت بالای خاک با ریشه های ریز و سفید پوشانده می شود که “میسلیوم” نامیده می شود. وقتی خاک کاملاً پوشیده شد، برای تشویق به رشد قارچ ها، دما را پایین بیاورید. بعضی از نواحی سینی ممکن است زود تشکیل میسلیوم دهد، در حالی که بعضی دیگر یک ماه کامل به طول می انجامد.
این گروه وقت خود را برای شناسایی مورلز سمی و غیر سمی صرف نمیکنند، همین امر باعث میشود که افرادی بدون آگاهی قبلی، قارچهای سمی را به عنوان قارچهای خوراکی خریداری کنند. توجه داشته باشید تا زمانی که از سمی و غیر سمی بودن قارچها مطمئن نشدید، نه آنها را خریداری کنید و نه در طبیعت برداشت کنید. در بسیاری از موارد دیده شده است که افراد با توجه به مطالبی که در اینترنت مشاهده کردهاند، قضاوت میکنند. این مورد میتواند درباره قارچهای سمی نیز صدق کند، چرا که دیده شده است بعضی نادانسته برخی قارچهای سمی را به عنوان قارچهای غیر سمی معرفی میکنند. Cotter میگوید: خریداران آنلاین از این که در موقع تحویل گرفتن خرید اینترنتی خود با قارچهای سمی روبرو میشوند، شکایت زیادی دارند. برای اینکه شما هم دچار اشتباه نشوید، برخی کتابها و حتی وجود افراد با تجربه در این کار میتواند به شما کمک کند تا قارچ سمی و غیر سمی را به خوبی تشخیص دهید.
در منزل و بدون توجه به آب و هوا و رطوبت می توان قارچ پرورش داد. پس اگر شما هم در منزل خود جای مناسبی برای کشت دارید بهتر است از همین حالا برای افزایش درآمد خود اقدام کنید. علی الخصوص که به دلیل کوچک بودن محیط تولید قارچ های بدست آمده از کیفیت بهتری برخوردار هستند؛ میتوان به قیمتی بالاتر از سوپر مارکت ها قارچ را به فروش رساند. بطور کلی طرز پرورش قارچ مخصوص به خود آن است و می توان آن را در محیط تاریک پرورش داد و بجز نور مستقیم آفتاب، هر مقدار نور را تحمل می کند. در هر صورت در محل پرورش قارچ علاوه بر آنکه، بایستی تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش نیز باید بین ۱۵ – ۱۰ درجه نگهداری شود. علاوه بر این محل پرورش بایستی کاملا تمیز، قابل شستشو و فاقد درز یا محلی برای پرورش باکتری ها، حشرات و قارچ های مضر باشد.