همین طور بیمارانی که، به طور ناگهانی کورتیکواستروئید را قطع میکنند. میزان فعالیت پلی ساکاریدها به آرایش فضایی ، موقعیت و سایز آن ها بستگی دارد علاوه بر تری ترپنوئیدها که مورد بحث قرار گرفته اند ، بیش از ۲۰۰ پلی ساکارید در بخش قطبی عصاره های گانودرما لوسیدوم وجود دارد که دارای فعالیت های ضد سرطانی و تنظیمی بر سیستم ایمنی هستند . بهترین روش برای مصرف قارچ های دارویی و بهره مند شدن از خواص آن ها افزودن ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر آن ها به غذاها می باشد. می توانید از ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر قارچ ری شی برای تهیه یک فنجان چای شفا بخش و گرم استفاده کرده یا آن را به دسر شکلاتی مورد علاقه تان اضافه کنید. تحقیقات در بیماران سرطانی نشان داده است که برخی از مولکولهای موجود در قارچ میتوانند فعالیت نوعی گلبول سفید به نام سلولهای طبیعی قاتل را افزایش دهند سلولهای کشنده طبیعی با عفونتها و سرطان در بدن مبارزه میکنند. این هدف صرفا مکانیسم های طبیعی حفاظت از بدن در برابر عوامل ایجاد کننده پاسخ های آلرژیک (تغییرسیتوکین Th1 به سیتوکینTh2) که درآن ها هیستامین به عنوان یک تنظیم کننده عمل می کند نیست.بررسی و نتایج به دست آمده از منابع مختلف حاکی از آن است که در طب سنتی گانودرمالوسیدوم ، دردرمان آلرژی و آسم کاربرد داشته است که این اثر به وجود ترکیبات خاص دراین قارچ برای بازگرداندن تعادل طبیعی بین سیتوکین های Th1 و Th2 در بیماران مبتلا به آلرژی نسبت داده می شود. !
التهاب به عنوان یک نشانه مهم یا پاسخ اولیه بدن به آسیب / عفونت تعریف میشود که با گذشت زمان برطرف شده و به سمت هموستاز طبیعی پیش میرود . در بررسی هایی که انجام شد عصاره پلی ساکاریدی گانودرما لوسیدوم موجب کاهش سطح گلوکزسرم به سطح نرمال گردید به عبارتی دراین مطالعه مشاهده شد گانودرما میتواند بدون افزایش سطح انسولین خون ، سطح قند خون را کاهش دهد . برای بهترین تاثیر و بهبود اولیه باید کرمی از قارچ گانودرما تهیه کنید و آن را روی قسمت هایی بزنید که دچار عارضه شده است؛ اگر صورتتان مشکل دار شده است عصاره گانودرما را قبل از خواب به صورت ماسک تهیه کنید. در بسیاری از مطالعات اثرات پروتئین های متصل به پلی ساکاریدهایی که از کارپافور قارچ گانودرمالوسیدوم استخراج شده است ، موردب رسی قرارگرفته اند . گانودرمالوسیدوم و سرطان شواهد علمی که در مورد خواص ضد سرطانی گانودرمالوسیدوم موجود است ، تاحد زیادی متکی برتنوع اجزای شیمیایی موجود در این گونه است ، فعالیت سیتوتوکسیک گانودرمالوسیدوم که شامل طیف گسترده ای از ترکیبات پلی ساکاریدی و تریترپن ها است ، بارها و بارها مورد توجه قرارگرفته است و در بسیاری ازسلول های سرطانی انسان و موش آزمایش شده است .
Data has been created with .
ازدیدگاه مکانیسمی ، انواع مختلف ماکرومولکولهایی که از گانودرمالوسیدوم استخراج شده اند ، مانندپروتئین ها ، گلیکوپپتیدها ، تری ترپنوئیدها و پلی ساکاریدها اثرات ضددیابتی رضایت بخشی از خود نشان داده اند . تحقیقات نشان می دهد که لنتینان در شیتاکه به بهبود کروموزوم آسیب دیده ناشی از درمان ضد سرطان کمک می کند. بررسی های ما طی یک سال اخیر که اقدام به تولید و فروش این قارچ کردیم نشان داد که: اولا تکثیر ویروس در بدن کلا متوقف می شود چرا که بالای ۹۵ درصد افرادی که به طور مستمر و با دوز مناسب شیتاکه مصرف کردند بعد از دو ماه، دیگر هیچ عودی از علائم نداشتند. این امر مانع پیشرفت عفونت ثانویه می شود. حداکثر شیوع در دوران بلوغ است و معمولا قبل از ۳۰ سالگی تشخیص داده می شود. تنها مجوز دریافتی از اداره غذای سازمان غذا و داروست و تاثیرات درمانی مطرح شده درباره گانودرما تایید شده نیست. گانودرما سمومی که به دلیل مصرف داروها و غذاهای ناسالم در بدن جمع شده است را حذف میکند.
شیتاکه دارای کلاهکی به رنگ قهوه ای است که در کشورهای آسیای شرقی مثل چین و اپن به جهت مصارف دارویی پرورش داده می شود. علاوه بر این بتاگلوکان باعث افزایش احساس سیری می شود و همچنین باعث تاخیر در جذب مواد غذایی و کاهش میزان چربی در بدن خواهد شد.هر ۷۲ گرم (نصف فنجان) از قارچ شیتاکه پخته، دارای ۱/۱۳ گرم پروتئین، ۱۰/۴۳ گرم کربوهیدرات، ۰/۱۶ گرم چربی، ۱/۵۲ گرم فیبر و ۶۰/۴۰ کالری انرژی است. این نوع قارچ دارویی در جنگل های شمال کشور ما و به صورت کاملا خودرو رد می کند. در کشورهای مختلف به غیر از چین، ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنی ها یا دم نوش های مختلف به خصوص قهوه وجود دارد. این مشتقات به عنوان پیش ساز داروهای استروئیدی و ویتامین D2 میشوند . ترپنوئیدها پیش ساز سنتز هورمون های استروئیدی ، استروئیدها و استرول در بدن انسان هستند . استرول ها مولکول هایی هستندکه قرابت نزدیکی با تری ترپنوئیدها دارند و قارچ گانودرما یافت میشوند . گانودرما لوسیدوم حاوی بیش ۴۰۰ ترکیب فعال بیولوژیک مختلف است که عمدتا شامل پلی ساکاریدها ، تری ترپنوئیدها ، پروتئین ها ، بیولوژیک ، استروئیدها ، استرول ها ، نوکلئوتیدها ، اسیدهای چرب ، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. .