همه چیز درباره قارچ ها
 
خواص قارچ صدفی / قارچ اویستر

خواص قارچ صدفی / قارچ اویستر

قارچ صدفی pdfبتا گلوکان ها توسط باکتری های روده تخمیر شده و اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تولید می کنند. آنها به کاهش تولید کلسترول در بدن کمک خواهند کرد. لازم به ذکر است که قارچ P. ostreatus دو برابر قارچ دکمه ای سفید حاوی بتا گلوکان است. یک آزمایش کنترل تصادفی در سال ۲۰۱۱ بر روی ۲۰ نفر نشان داد که خوردن سوپ حاوی ۳۰ گرم P. ostreatus خشک در مقایسه با دارونما به مدت ۲۱ روز باعث کاهش تری گلیسیرید، کلسترول کل و LDL شد. همچنین یک بررسی در سال ۲۰۲۰ بر روی ۸ مطالعه انسانی نشان داد که مصرف این قارچ صدفی خوراکی به افت قند خون، تری گلیسیرید، فشار خون و سطح انسولین کمک می کند. همه این موارد باعث کاهش خطر بیماری قلبی خواهند شد. با این وجود نویسندگان اعلام کردند که تمام مطالعات موجود خطر سوگیری بالایی داشته و برای درک اثربخشی مصرف قارچ های اویستر بر روی سلامت قلب به مطالعات مناسب تری در آینده نیاز است. !

قارچ صدفی راسته

قارچ صدفی pdfاین روش نیز بسیار راحت است و طعم و بافت قارچها در زمان نگهداری بیشتر حفظ میشود. فقط احتمال دارد که آلودگیهای روی سطح قارچها به اندازه روش قبل پاک نشوند. ۱- مقدار کاه و کلش مصرفی در حدود ۴۰درصد وزن کمپوست حاصله می باشد یعنی اگر ۱۰ تن کمپوست بخواهیم تولید کنیم به ۴تن کلش نیاز خواهیم داشت. ۲- مقدار کود مرغی موردنیاز ۶۰تا ۸۰ درصد میزان کلش مصرفی (برای ۴تن کلش در حدود ۲۵۰۰تا ۳۰۰۰کیلوگرم کود مرغی. ۳- میزان سنگ گچ معادل ۱۰تا۱۵ درصد وزن کلش خام. سنگ گچ تنظیم اسیدیته کمپوست را برعهده دارد و از چسبندگی و لزج شدن کلش جلوگیری میکند. ۴- میزان ملاس و اوره نیز به ازای هرتن کلش خام به ترتیب درحدود ۲۰ و ۱۵ کیلوگرم می باشد. ۱) از کلش گندم آبی استفاده شود. هر چقدر ضخیم تر باشد بهتر است. ۳) طول کلش مصرفی ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر باشد.

قارچ صدفی سرخ شده

در زمان رعد و برق میزان رطوبت هوا به علت بارندگی زیاد شده و دمای هوا کاهش مییابد. همچنین بر اثر صاعقه (برق) گاز ازن (O3) به اکسیژن (O2) تبدیل میشود که باعث افزایش میزان اکسیژن محیط میشود. نور و صدای حاصل از رعد و برق به همراه عوامل فوق سبب ایجاد شوک و تحریک اندامهای رویشی موجود در محیط و ایجاد اندام باردهی (زایشی) میشود. با توجه به محدودیت زمانی و مکانی برای مهیا شدن شرایط محیطی مناسب در طبیعت، میتوان با ایجاد سالنهای پرورش و کنترل عوامل محیطی مورد نیاز در تمام طول سال اقدام به پرورش قارچهای خوراکی نمود. ۵- استفاده مفید از واحد سطح: با استفاده از قفسه در سالنهای پرورش قارچ میتوان میزان تولید را در واحد سطح افزایش داده و از ارتفاع استفاده بهینه کرد. ۶- کوتاه بودن دوره رشد و نمو قارچها: قارچها نسبت به بسیاری از محصولات کشاورزی دوره رشد کوتاهی دارند و به همین منظور میتوان چندین بار در سال قارچ کاشت و برداشت شود.

آموزش پرورش قارچ در منزل شامل نکاتی است که باید آنها را به ترتیب یاد بگیرید و پیاده سازی کنید و مطمئن باشید تا زمانی که شروع به پرورش قارچ در خانه نکنید آموزش به تنهایی هیچ کمکی به شما نخواهد کرد و حتما باید تجربه کردن در کنار آموزش دیدن قرار بگیرد؛ بنابراین اول باید نوع قارچی که قصد پرورش آن را دارید انتخاب کنید. برای اینکار چند نکته را در نظر میگیریم، نکاتی مثل طعم، مزه و خواص دارویی آن و … زمان مناسب برای پرورش قارچ در خانه مهر تا آذر است، ولی اگر کمی امکانات داشته باشید و بتوانید هوا و حرارت را متعادل کنید، در تمام ایام سال هم میشود قارچ را پرورش داد. کاشت و برداشت قارچ در خانه چقدر زمان میبرد؟ این شغل همیشه جزو کارهایی است که به زمان زیادی احتیاج ندارد و کلاً کاشت و برداشت قارچ در خانه بسیار کوتاه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *