همه چیز درباره قارچ ها
 
تاثیر قارچ شیتاکه بر تعادل هورمونهای زنانه

تاثیر قارچ شیتاکه بر تعادل هورمونهای زنانه

قارچ شیتاکه به دلیل طعم غنی، خوش طعم و مزایای متنوع سلامتی، یکی از محبوب ترین قارچ های دنیا است. نتایج تمام مطالعات انجام شده حاکی از تاثیر این قارچ در کشتن و نابود کردن ویروس HPV می باشد. ویروس HPV قادر است عفونت های مسری در پوست، دهانه رحم یا سرویکس، دهان و گلو ایجاد نماید. به این نحو که با افزایش سلول های دفاعی، انواع عفونت های فعال در بدن سرکوب و مهار شده، و جلوی رشد سرطان از جمله سرطان دهانه رحم گرفته می شود. قارچ شیتاکه سرشار از مواد معدنی، انواع ویتامین ها و آنتی اکسیدان هاست که این مواد باعث شده از این قارچ در درمان بسیاری از بیماریها، تقویت سیستم ایمنی و مقاوم کردن بدن در مقابل بیماریها استفاده شود. این قارچ معمولا در آب و هوای گرم و مرطوب جنوب شرق آسیا بهتر رشد می کند. علل گوناگونی می توانند شدت بروز میگرن را افزایش دهند، که ازجمله آن می توان به وضعیت استرس، اضطراب، نوع مواد غذایی مصرفی (انواع پنیرها، الکل، افزودنی های حاوی نیترات، هات داگ و فلفل)، کافئین، و تغییرات آب و هوایی اشاره نمود. شکل خشک آن، ۱۰ % آب دارد و مقادیر مواد مغذی مختلف در آن بیشتر از شکل خام است.

در موارد نادر ، افراد می توانند از خوردن یا دست زدن به قارچ خام پوستی ایجاد کنند. مطالعات متعددی در مورد تاثیر قارچ شیتاکه در درمان سرطان دهانه رحم انجام شده است. به عنوان نمونه، نتایج یک مطالعه که بر روی ۶۰ خانم انجام شد، نشان داد بتا-گلوکان یک ترکیب موثر بر روی سرطان دهانه رحم ناشی از عفونت ویروس پاپیلوما می باشد، طوری که بعداز یک سال مصرف این قارچ توسط افراد تحت مطالعه، علائم سرطان به میزان ۱۵ % تا ۲۰ % ناپدید می شود. از بین درختان مختلف که در جنگل وجود دارند، بلوط بیشتر برای قارچ شیتاکه مناسب است و جذابیت بیشتری برای این کار دارد. شیتاکه یک واژه ژاپنی است (shii به معنی کنده درختی است که پرورش دهنده قارچ می باشد، و take یعنی قارچ خوراکی)، این قارچ به نام های دیگری مانند قارچ بلوط اره ای، قارچ جنگل سیاه، قارچ سیاه، قارچ بلوط طلایی، یا قارچ چوب بلوط نیز شهرت دارد. وی تنها مانع پیش روی تولید و حضور این قارچ را فرهنگسازی برای مصرف آن عنوان کرد. کرنبری را میتوان به صورت خشک، پختهشده، تازه یا آبمیوه مصرف کرد. در این مطالعه ، اثر عصاره های آبی قارچ دارویی Lingzhi یا گانودرما لوسیدوم Reishi ، Ganoderma lucidum را که از سه نقطه جهان (چین ؛ و مورلوس و میکوآکان ، مکزیک) به دست آمده است بر سلولهای دهانه رحم تغییر یافته توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HeLa و SiHa) و C بررسی کردیم.

برخی تحقیقات ثابت کرده در برخی موارد اثر این قارچ های خوراکی حتی از اثر درمانی داروهای تجویز شده برای عفونت هم قوی تر می باشد و با بیماری های عفونی از آنفلوآنزا گرفته تا اچ آی وی مقابله می کند خرید آنلاین قارچ های دارویی. با توجه به اینکه عامل مهم و اصلی این سرطان در خانم ها، عفونت ویروس پاپیلوما یا HPV است، بنابراین، بیشتر مطالعات در باره تاثیر شیتاکه بر روی این عفونت ویروسی صورت گرفته است. عامل اصلی ایجاد سرطان دهانه رحم در بیش از ۹۰ % موارد، عفونت ویروس پاپیلومای انسانی یا HPV می باشد. بنابراین، موادی که در عصاره قارچ شیتاکه یافت شده است از گسترش سرطان های وابسته به ویروس HPV جلوگیری نماید. این نوع قارچ را از فروشگاه های معتبر خرید کنید. علت بروز این تومور، رشد و تکثیر غیر طبیعی و سریع سلول های بافت دهانه رحم است، که توانایی انتشار و تهاجم به سایر اندام ها را دارند. نتایج نشان داد قارچ های شیتاکه توانایی جلوگیری از رشد سلول های تومور را به وسیله ارزش میکروکمیکال خود دارند. قارچ شیتاکه به صورت گروهی در چوب مرده و پوسیده درختان برگ ریز، به ویژه درخت فندق، بلوط، افرا، راش، صنوبر و شاه توت رشد می نماید. .

در نظر داشته باشید که تمام انواع قارچهای شیتاکه به صورت وحشی و طبیعی رشد نمیکنند. البته امروزه، در سطح وسیعی در دنیا پرورش داده می شود، به نحوی که بیش از ۲۵ % تولید سالانه قارچ، مربوط به شیتاکه می باشد. همانند همه قارچ های خوراکی، قارچ شیتاکه مقداری ویتامین D2 تولید می کند، که علت آن تاثیر اشعه ماوراء بنفش B نور خورشید بر روی ارگوسترول داخلی آن می باشد. اهمیت قارچ شیتاکه به خاطر وجود انواع مواد مغذی یا نوترینت مورد نیاز بدن انسان است. براساس مطالعات پژوهشگران، مکانیسم اصلی نقش ضد سرطانی قارچ ها به ظرفیت و قابلیت آنها در تحریک و تقویت پاسخ ایمنی بدن میزبان مربوط می باشد. املاحی چون روی و مس و سلنیوم و منیزیوم در این قارچ یافت میشوند. و دارای مواد معدنی مانند پتاسیم و سلنیوم و مس هستند . از طرف دیگر، قارچ شیتاکه خام منبع غنی از انواع ویتامین های B (20 % یا بیشتر ارزش مصرف روزانه)، شامل ویتامین های B1، و B2، و ویتامین های A، C، و D و مقادیر کمی از برخی مواد معدنی مورد نیاز رژیم غذایی روزانه، و برخی عناصر کمیاب مهم از جمله مس، روی، آهن، منیزیوم، و منگنز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *