همه چیز درباره قارچ ها
 
آشنایی با خواص قارچ – همشهری آنلاین

آشنایی با خواص قارچ – همشهری آنلاین

قارچ صدفی pdfاگر وجود داشته باشد ، کوتاه ، ضخیم ، ساخته شده ، استوانه ای ، جانبی یا خارج از مرکز ، تومنتوز – بلوغ است. رنگ آن کمی تیره تر از کلاهک است ، ساختار آن متراکم است ، حتی با افزایش سن کمی سخت است. هاگ سفید است. این قارچ طعم و عطر مطبوعی دارد ، در ماه مه-اکتبر میوه می دهد. منبع عالی پروتئین ، کربوهیدرات ، فیبر است و چربی کمی دارد. حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است ، استفاده از آن تأثیر مثبتی بر بدن انسان دارد. دارای فعالیت ضد میکروبی ، ضد ویروسی و قارچی کش است. به کاهش فشار خون ، کلسترول و سطح قند خون کمک می کند. پلی ساکاریدهای موجود در این قارچ های بهاره دارای فعالیت ضد توموری در برابر انواع خاصی از سارکوم و سرطان دهانه رحم هستند. همه انواع خانواده Pleurotic دارای ویژگی های خارجی مشترک هستند: تعیین گونه های آنها گاهی اوقات دشوار است.

فیلم پرورش قارچ صدفی

قارچ صدفی pdf۲. ضدعفونی کردن و بهداشتی نگاه داشتن آن امکان پذیر باشد. ۳. چون محیط پرورش قارچ ها همواره مرطوب است نفوذ رطوبت به پی ساختمان ها و دیوارها مقاومت ساختمان را به خطر می اندازد. بهتر است به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت کف ساختمان شیب بندی و بتونی گردد دیوارها عایق کاری و راه خروج فاضلاب پیش بینی شود. ۴. اگر در مکان پرورش قارچ از تاسیسات الکتریکی و روشنایی برق استفاده می گردد به نکات ایمنی در جلوگیری از برق گرفتگی توجه شود. ۶. در صورت نیاز امکان نصب تجهیزات گرمازا – هواساز و رطوبت ساز مقدور باشد. رطوبت نسبی بستر پرورش قارچ موقع پنجه دوانی میسلیوم ها باید ۷۵ درصد باشد. اگر رطوبت بستر به کمتر از ۶۰ درصد برسد میسلیوم های قارچ کند شده و با خشکی بستر متوقف می گردد. در رطوبت پایین بستر رویش، جوانه های قارچ قهوه ای شده و خشک می شوند. در طول مدت زمان رشد قارچ اگر رطوبت بستر کاهش یابد کلاهک قارچ رشد نکرده و قارچ های رشد کرده نیز تغییر رنگ داده، چرمی شده و از بین می روند. .

حالت تهوع، استفراغ، گرفتگی عضلات و اسهال طی ۴ ساعت از علایم شایع مسمومیت با قارچ است. در اغلب موارد اگر مقدار زیادی آب بنوشید، در خانه بهبود خواهید یافت. اما از آنجا که برخی قارچ ها بسیار سمی هستند، بهتر است در صورت مشاهده این علایم به پزشک مراجعه کنید. نمیتوان قارچ را به هیچ عنوان، جایگزین مناسبی برای گوشتها دانست. متاسفانه، برخی افراد قارچ یا سویا را جایگزین مطلق گوشت میکنند، در حالی که این منابع گیاهی، نمیتوانند تامینکننده پروتئین کافی و مناسب یا ویتامین B12 برای بدن باشند. کمبود ویتامین B12 و کمخونی ناشی از آن، ازجمله مشکلات رایج میان افراد گیاهخوار است که میتوان آن را تنها با مصرف منابع غذایی حیوانی، جبران کرد. طرفداران قارچ باید این را هم بدانند که این سبزی خوشطعم و جذاب، حاوی پورین است، بنابراین افراد مبتلا به نقرس باید در مصرف آن، جانب احتیاط را رعایت کنند. بهترین روش پخت قارچ که به حفظ کیفیت گوشتی و طعم آن کمک می کند پخت با دمای بالا -سرخ یا کبابی کردن- است.

۴- عاری از قارچ های صدمه دیده و یا لکه دار باشد . ۵- باقیمانده سموم آفت کش در این فرآورده ، نباید بیش از حد مجاز تعیین شده در استاندارد حد مجاز باقیمانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی باشد . نوع محصول تولیدی این طرح قارچ خوراکی می باشد و مصرف آن در صنایع غذایی و جهت تهیه انواع غذاها با قارچ و تهیه قارچ بصورت کنسرو ( غذای آماده ) کاربرد دارد . در حالی که مصرف سرانه جهانی قارچ در کشور های مختلف در محدوده ۲-۴ کیلوگرم است . مصرف سرانه قارچ در ایران نسبت به کشورهای اروپایی بسیار ناچیز می باشد ، به گفته یکی از کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۳۸۵ (حدودا ۳۰۰ گرم ) است . با توجه به اینکه این محصول به صورت کامل قابلیت تولید و شرایط مساعد و مناسبی در کشورمان دارد ، لذا تمامی امکانات و ماشین آلات آن را می توان از داخل تامین نمود . شرایط صادرات : قارچ همانند سایر محصولات کشاورزی ، اولا باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد ، ثانیا توجه به ابعاد و بسته بندی متناسب محصول ، جهت جابجایی آسان آن از اهمیت خاصی برخوردار می باشد . تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت ۹۹ ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال ۹۷ میباشد . کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت. !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *