همه چیز درباره قارچ ها
 
همه چیز درباره قارچ شیتاکه

همه چیز درباره قارچ شیتاکه

قارچ شیتاکه را میتوان معجونی از ب کمپلکس ها، ویتامین ها و مفیدترین مواد معدنی دانست زیرا سرشار از ویتامین D، B2،B3،B5، B6،B9 و B12 میباشد همچنین دارای موادی مانند فیبر، مس، روی، منیزیم، سلنیم و دیگر مواد معدنی ست. متاسفانه ابتلا به ویروس HPV، میتواند بدون علامت بوده و از وجود آن در بدن خود؛ بی اطلاع بمانید. ابتلا به ویروس HPV معمولا علامتی ندارد مگر اینکه موجب زگیل تناسلی بر روی پوست شود. قارچ تازه شیتاکه می تواند به صورت خام خورده شود ، اما بسیاری از مردم تصور نمی کنند که این امر امکان پذیر باشد زیرا آنها معمولا به صورت خشک فروخته می شوند. بر اساس گزارشهای دریافتی قرص پاورفیت معمولا عارضه جانبی خاصی را در مصرفکنندگان به وجود نمیآورد اما اگر فرد خودسرانه مقدار مصرف خود را افزایش دهد، در این صورت بعید نیست که دچار برخی عوارض جانبی ناخواسته شود. برخی گزارش ها در مورد حساسیت و آلرژی به قارچ شیتاکه وجود دارد. برخی با آن دمنوش درست می کنند و برخی با آن یک غذای شرقی طبخ می کنند. نتایج نشان داد که عصاره قارچ شیتاکه تعداد عوامل بیماری­زا را کاهش می­دهد بدون اینکه بر ارگانیسم­های مرتبط با سلامتی تأثیر بگذارد، برخلاف کلرهگزیدین، که تأثیر محدودی داشت. .

گونه های lentinus را می توان عمدتاً در بافت چوبی درختان برگ ریز و عمدتاً خانواده بلوط پیدا کرده که در طبیعت این قارچ ها درختان بلوط را بر دیگران درختان ترجیح می دهند در پائیز اوایل زمستان و بهار محصول داده ،بومی، ژاپن،چین و دیگر کشورهای موجود در نواحی معتدله ناحیه هند و چین می باشد.بستر کاشت و روش تهیه در سال ۱۹۷۸ صنعت تولید قارچ شیتاکه در ژاپن ۱۸۸۰۰۰ نفر را به استخدام خود درآورد . سابقه پرورش قارچ شیتاکه بر روی تنه درختان مربوط میشود به حدود ۱۱۰ سال قبل از میلاد مسیح که در آن زمان پرورش این قارچ ها در شیار و شکاف های بافت چوبی درختان مرده صورت می گرفته است. بعد از قارچ خوراکی معمولی قارچ شیتاکه دومین نوع قارچ پر مصرف در کشور های ژاپن و چین است و احتمالا اگر شما به این کشورها سفر کرده باشید یکی از انواع غذاهای پخته شده با این نوع قارچ را چشیده اید. با توجه به این موضوع، بنابراین می توان قارچ شیتاکه را به عنوان ماده خوراکی کم چرب به حساب آورد. در صورتی که به بیماری خاصی مبتلا هستید، صرف نظر از نوع بیماری، می توانید از قارچ شیتاکه به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی استفاده کنید.

!

لنتینان به شکل تزریقی در بیمارن سرطانی در کنار شیمی درمانی برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی و بهبود کیفیت زندگی در افراد مبتلا به سرطان استفاده می شود. در این پژوهش، زنان مبتلا به اچ پی وی با این قارچ ژاپنی،به صورت خوراکی و یک بار در روز به مدت شش ماه تحت درمان قرار گرفتند. بنابراین می بایست در رژیم غذایی مورد مصرف قرار گیرند تا نیاز بدن به آن ها تامین شود. با توجه به آزمایشاتی که بر روی این قارچ ها انجام گرفته، مشخص شده است که مقدار پروتئین موجود در آن چیزی در حدود ۶۳ تا ۷۵ درصد از وزن قارچ تازه می باشد. هر ۱۰۰ گرم از قارچ شیتاکه خشک شده حاوی مقدار ۸۶ تا ۱۱۸ میلیگرم کلسیم می باشد که این میزان بسیار قابل توجه است. در قارچ خشک شده شیتاکه بین ۳ تا ۲۸ درصد کربوهیدرات و بین ۳ تا ۳۲ درصد فیبر وجود دارد. در هر ۱۰۰ گرم از قارچ خشک شیتاکه ۸.۷ میلی گرم تیامین، ۹.۵۴ میلی گرم نیاسین، ۹.۴ میلی گرم ریبوفلاوین و ۴.۹ میلی گرم اسید آسکوربیک وجود دارد. احتمالا برای شما هم این سوال پیش آمده است که این قارچ ها از کجا پیدایشان شده است؟

نکته: تمامی قارچ هایی که در بالا از آن ها نام برده شد دارای کالری و کربوهیدرات بسیار کمی هستند و اغلب مواد حیاتی و معدنی نام برده را با میزان های متفاوت در خود دارند. هاگ و اسپور این قارچ ها که بر روی تنه درختان ظاهر شده اند توسط باد و عوامل دیگر به چوب های درختان دیگر برده می شود و چرخه دیگری آغاز میشود. تمامی پروتئینهای موجود در طبیعت از ۲۰ نوع اسید آمینه ساخته شده اند که از این بین ۹ مورد به عنوان اسید آمینه ضروری شناخته می شود که بدن انسان قادر به تولید آن ها نیست. به عنوان مثال لنتینان آسیب کروموزوم ناشی از شیمی درمانی را بهبود می­بخشد. جدول زیر خواص درمانی فوق العاده این قارچ را در میان ۲۸ قارچ دارویی نشان می دهد. حتی در چین و ژاپن فرم تزریقی لنتینان در کنار شیمی درمانی و سایر درمان های اصلی مبارزه با سرطان هم وجود دارد که به منظور بهبود عملکرد ایمنی و کیفیت زندگی در مبتلایان به سرطان های گوارشی استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *