این کار برای جلوگیری از چسبیدن قارچ ها به یک تکه بزرگ است. فقط بسته بندی محصول نیمه تمام به پایان رسیده است. می تواند در هر زمان خارج شود و برای هدف مورد نظر خود استفاده شود. یعنی آن را به صورت خام بخورید ، بجوشانید یا بپزید. در هر صورت با طعم عالی خود شما را به وجد خواهد آورد. قارچ ها خیلی زود دور می شوند. بنابراین ، باید بلافاصله آنها را قبل از استفاده تهیه کنید. ابتدا آن را به قفسه پایین یخچال منتقل کنید و فقط در صورت تمایل می توانید آن را به سالاد اضافه کنید. در عین حال ، قارچ ها به طور کامل ساختار ، طعم و خواص مفید خود را حفظ می کنند. طبق بررسی ها ، آنها از آنهایی که تازه جمع آوری شده اند ، بدتر نیستند. فواید و مضرات قارچ صدف به کیفیت محصول و مقدار آن بستگی دارد. به خاطر داشته باشید که یک وعده زیاد فیبر درشت می تواند منجر به یبوست ، نفخ و مشکلات روده شود. بهتر است با یک متخصص گوارش مشورت کنید. اما افرادی هستند که به طور قطعی توصیه نمی شوند خود را با چنین غذاهای لذیذ مخصوصاً غذاهای خام میل کنند. این افراد مستعد واکنش های آلرژیک هستند. قارچ ها می توانند عوارض مختلف بیماری های خود ایمنی را تحریک کنند. شما نباید خودتان را با ظرافت و کسانی که دارای مشکلات کلیوی و قلبی هستند سرگرم کنید. به یاد داشته باشید که قارچ صدف دار حاوی کیتین است که جذب آن برای بدن بسیار دشوار است. اگر سابقه بیماری های گوارشی دارید ، سعی کنید برای اولین بار خود را به حداقل قسمت محدود کنید و واکنش را مشاهده کنید. !
قارچ صدفی خوراکی
در سال ۱۹۸۶ میزان کل تولید جهانی ۰۰۰/۱۸۲/۲ تن گزارش شده است. کشورهای اصلی تولید کننده در جهان عبارتند از چین- فرانسه- هلند- ایتالیا- ژاپن- انگلستان- آمریکا. کشور آلمان با مصرف سرانه ۵/۲ کیلوگرم در سال بالاترین مصرف سرانه جهان را دارا میباشد. قارچ صدفی را میتوان در فضای سر بسته کشت داد. برای تهیه بذر قارچ ابندا دانه های گندم مرغوب را شسته و یک شب در آن خیس میکنند . سپس آب آنرا عوض کرده و دانه های خیس خورده را به خوبی در آب میجوشانند تا کاملا نرم شوند . آب اضافی را تخلیه و گندمها را روی یک سطح صاف پارچه ای یا توری پهن میکنند تا آب موجود در سطح انها کاملا تبخیر شود. شیشه ها را با درپوشهای پنبه ای محکم پوشانده و پس از قرار دادن یک لایه ورق آلومینیم روی آن به مدت یک ساعت در حرارت ۱۲۱ درجه سانتیگراد و فشار ۱۵ پوند استریل میکنند. کیسه های پلاستیکی را تا نصف از گندم آماده شده پر میکنند. سانتیمتر تهیه کرده و دهانه کیسه را از داخل آن عبور میدهند سپس لبه های آنرا روی حلقه برگردانده و به کمک نخ روی حلقه محکم بسته میشود. پس از استریل کیسه ها یا شیشه حاوی دانه گندم عمل تلقیح با دقت کامل و در شرایط استریل انجام میشود. برای تلقیح شیشه ها یا کیسه ها را در محل مناسب با حرارت ۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری میکنند .
قارچ Cremini که از خانواده ی قارچ های دکمه ای هستن اما تفاوتشون با هم این هست که این قارچ ها بیشتر به رنگ قهوه ای هستن و طعم قوی تری نسبت به قارچ های دکمه ای دارن . قارچ های صدفی یا Oyster Mushrooms .ظاهر این قارچ ها دقیقا مثل صدف هست اما طعم صدف مانند ندارن . طعم اون ها شیرینه و تقریبا شیری رنگ با شیار های تیره هستن . قارچ های صدفی بزرگ یا King Oyster Mushrooms . ظاهر این قارچ ها مثل قارچ های صدفی عادی هست و تنها تفاوت اون ها در اندازه ست . قارچ های قیفی یا Chanterelle Mushrooms . این قارچ ها اکثرا به رنگ زرد تیره هستن و طعمی شیرین و تند دارن که ترکیبش با تخم مرغ بسیار خوشمزه میشه . این قارچ ها بیشترین میزان ماندگاری رو در یخچال نسبت به سایر قارچ های خوراکی دارن ( چیزی در حدود ۱۰ روز ) .
رطوبت مطلوب به نحوی است که وقتی یک مشت کاه را در دست فشار می دهید چند قطره آب از آن بچکد. قبل از ریختن کاه ها (بستر ) در پلاستیک ( پلاستیک های خیاری) بهتر است چند سوراخ در کف پلاستیک ایجاد نمایید. کیسه های آماده شده را به مکانی تمیز و فاقد آلودگی با حرارت ۲۰-۳۰ درجه سانتیگراد برده .میزان دما در هفته اول بسیار مهم می باشد . حداکثر تا یک هفته بعد از برش پلاستیکها قارچهای کوچک در بدنه بستر ظاهر و پس از چند روز بزرگ و قابل برداشت خواهند شد. بهترین زمان برداشت زمانی است که لبه های قارچ به سمت بالا بر نگردد . برای برداشت قارچ می توانید ساقه قارچ را با دست گرفته و بپیچانید. در صورت رعایت کامل شرایط و حفظ دما، نور، رطوبت و غیره با روش فوق می توانید ۳-۴ هفته قارچ برداشت نمایید. فاصله کیسه ها از یکدیگر حدود ۳۰ سانتیمتر باید باشد تا از تداخل کلاهکهای قارچ با یکدیگر جلوگیری گردد .