علائم این حساسیت عبارتند از ایجاد اریتما و رگه های خونی در تمام پوست مخصوصا صورت و پوست سر، که در معرض نور خورشید شدیدتر می شوند. این علائم جدی و خطرناک نیستند و حدود ۳ الی ۲۱ روز بعد از قطع مصرف ناپدید می شوند. برای جلوگیری از ایجاد حساسیت به شیتاکه نحوه مصرف قارچ شیتاکه را اصلاح کنید به این صورت که باید آن را به طور کامل بپزید و از مصرف آن به صورت خام خودداری کنید. اصلی ترین و مهم ترین خواص قارچ شیتاکه تقویت سیستم ایمنی بدن است. این قارچ بر تولید و بهبود عملکرد گلبولهای سفید خون تاثیر مستقیم دارد و همین امر به ارتقاء و صحت فعالیت و وضعیت سیستم ایمنی کمک می کند. به این ترتیب می تواند به راحتی بدن را در برابر انواع بیماری ها مصون کند و به درمان اغلب بیماری ها بپردازد. ماکروفاژها در بدن مسئول پاکسازی سلولهای بیمار هستند. .
قارچهای تیغکدار
۱. سیر به دو قسمت تقسیم می شود ، یک قسمت ریز خرد شده ، پیاز خرد شده ، در تابه را تفت می دهیم تا نیمه پخته شود. ۲. بدن میوه خرد شده را اضافه کنید. در حداکثر دما ۱۵ دقیقه بایستید. ۳. سیب زمینی ها در ظرف جداگانه ای سرخ می شوند تا پخته شوند. ۴. اجزا ترکیب می شوند ، ادویه ها اضافه می شوند ، قسمت باقیمانده سیر خرد شده ، وارد ظرف می شود ، به مدت ۲ دقیقه در یک ماهیتابه بسته پخته می شود. قبل از سرو ، می توانید ظرف آماده شده را با برش های گوجه فرنگی تازه تزئین کنید. سیب زمینی عمدتا از ویتامین ها ، مواد جامد و مواد معدنی تشکیل شده است. مقدار کالری ریشه در ۷۷ کیلوکالری کم است. ترکیب اصلی قارچ پروتئین ، اسیدهای آمینه ، ویتامین ها است و میزان کالری آن نیز کم است – تقریبا ۳۳ کیلوکالری در هر ۱۰۰ گرم وزن. پروتئین ها – ۴٪ (۲.۷ گرم). در مقدار کم کالری ، ترکیب حاوی غلظت بالایی از چربی است. قارچ صدف سرخ شده با سیب زمینی با ادویه ، مرغ ، گوشت خوک و سبزیجات درست می شود. فناوری پخت و پز ساده است و به سرمایه گذاری قابل توجهی از زمان نیاز ندارد. برای خوشمزه شدن غذا ، و قارچ های سرخ شده کاملاً رایحه را حفظ می کنند ، آنها را جداگانه تهیه کنید ، سپس به بقیه محصولات اضافه کنید.
در صورت تمایل به پر مزه تر شدن ماکارونی میتوانید همزمان با گوجه، رب گوجه فرنگی هم به سس اضافه کنید. این سوپ قارچ خوشمزه با فلفل دلمه و آب مرغ میتواند یک انتخاب مناسب مجلسی برای پیش غذا باشد به خصوص اگر نیاز به یک دستور پخت سریع و فوری دارید. قارچ را که شسته اید خرد کرده به همراه فلفل دلمه در روغن تفت دهید. حین تفت دادن آرد را اضافه کنید. آب مرغ یا گوشت را به آرامی به مواد اضافه کرده و مدام هم بزنید که آرد گلوله نشود. جوپرک، نمک و کمی آبلیمو را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود. بعد از پخت، قابلمه را از روی حرارت برداشته خامه را با سوپ مخلوط نموده و با جعفری تزئین کنید. پنیر رنده شده، سیر، جعفری، خرده نان و روغن را با هم مخلوط کنید. قارچ ها را شسته آبکش کنید و ساقه قارچ را به دقت جدا کنید تا وسط قارچ گود شود، داخل قارچ ها را با موادی که آماده کرده اید پر کنید.
شیببندی کف سالنها بهتر است به سمت مرکز باشد تا آب از اطراف جمع شده و از سالنخارج شود. از آنجا که قارچهای صدفی در زمان میوهدهی نیازمند کمی نور هستند، در ساخت سالنهای کشت باید توجه داشت که حداقل نور طبیعی غیرمستقیم به تمامی قسمتهای سالن به طور یکنواخت برسد. به منظور سهولت در انجام عملیات تهویه، سالنهای قارچ ترجیحاً باید همسطح زمین باشند تا ورود و خروج هوا به سالن با مشکل مواجه نگردد. از آنجایی که تخلیه هوا باید از فاصله ۲۰ سانتیمتری از کف سالن صورت گیرد معمولاً سالنهای زیرزمینی جهت تخلیه هوا دچار مشکلاتی میشوند. در انتخاب محل احداث سالنها نیز باید دقت کرد تا هر دو سر سالن به فضای آزاد باز شود. تهویه در محیط اتاق کشت باید بطور یکنواخت انجام شود و نبایستی روی سطح کشت را بیش از حد نیاز هوا داد و تهویه در کلیه نقاط اطاق بطور یکنواخت باشد. روش توصیه شده جهت چیدمان سالنهای قارچ در ایران، روش کشت کیسهای است و از آنجایی که در این روش کیسههای کشت در فضای اتاق معلق میباشند، سقف اتاق باید تحمل وزن سنگین کیسهها را داشته باشد. به طور مثال سقف یک سالن ۱۵۰ متری باید بتواند ۱۰ تن بار را تحمل کند.