همه چیز درباره قارچ ها
 
معاونت پژوهش جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

معاونت پژوهش جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

قارچ صدفی pdfقارچ خوراکی سرشار از مواد پرتینی است.تولید قارچ صدفی نسبت به سایر قارچها بسیار ارزان و کم هزینه است. قارچ صدفی را میتوان در بسیاری از فضاهای سربسته مانند اتاق گاراژ و حتی یک محیط سربسته معمولی پرورش داد به شرط آنکه دراین مکان ها بتوان نور و تهویه مناسب را فراهم نمود. مواد مختلفی برای کاشت قارچ مناسبند. اما بهتر است از بقایای گیاهان مانند : کاه وکلش غلات علفهای هرز چوبهای جنگلی بقایای بوته پنبه زیتون خاک اره و… که در حالت عادی از آنها استفاده نمی شود استفاده کرد. رایج ترین ماده کاه وکلش غلات (گندم وجو وذرت)میباشد. قارچ را غالبا در محیط سر بسته کشت می دهند. در منزل نیز می توان به کشت قارچ پرداختبا حفظ نکات ایمنی وبهداشتی. برای کف اتاق باید شیب ملایم در نظر گرفته شود وباید لوله ای در کف اتاق تعبیه کرد تا آب اضافی به چاه هدایت شود تا مانع آلودگی شود. میتوان برای تامین رطوبت در فاصله ۳۰سانتیمتری از سقف لوله یا شیلنگ های پلاستیکی آب به قطر ۱سانتیمتر دور تا دور اتاق روی دیوارها نصب کرد. رای جلوگیری از بیماری توصیه میشود.جلوی درب ورودی را با آب آهک ضد عفونی کنید. کاه وکلش غلات را باید کاملا خرد کردتا اینکه ساقه های آنها به حدود ۵-۷ سانتیمتر برسد. کاه وکلش خرد شده را بایددر حوضچه ی آب بمدت ۱-۵ساعت خیساند.بطوری که با آب اشباع شوند.در صورت زیاد بودن کاه وکلش میتوان روی شطح صافی قرارداد وبا آب پاش دستی یا فواره ای اقدام به خیساندن آنها کرد. This article has been created by .

قارچ صدفی pdfقارچ صدف را می توان سرخ کرد ، خورشت کرد ، پخت ، نمک زد ، به سس ها اضافه کرد و به عنوان ماده اضافی در غذاهای دیگر استفاده کرد. آنها فقط پس از عملیات حرارتی استفاده می شوند. آنها حاوی کیتین هستند که توسط بدن جذب نمی شوند ، بنابراین قارچ ها باید خرد شوند و در دمای بالا پخته شوند. عطر آن شبیه بوی نان چاودار تازه است. مزه آن مانند روسولا است. ده ها نوع قارچ صدفی وجود دارد. این تقسیم بندی خودسرانه است. طبقه بندی به نوع درختی که روی آن رشد می کنند بستگی دارد. عکس ها و توضیحات قارچ صدف جنگلی در زیر ارائه شده است. نام دیگر قارچ صدفی معمولی است. این قارچهای خوراکی در جنگلهای معتدل مخلوط و برگریز رشد می کنند. بقایای چوب جمعیت دارد: چوب مرده ، کنده های پوسیده ، شاخه ها. گاهی اوقات در بلوط های ضعیف شده زنده ، گیاهان ، درخت توس ، یافت می شود.

کلاه خود و یا ساختار کمی چوبی.

بر خلاف قارچهای تیغکدار قارچ، morels در لایه Sporiferous است بر روی سطح کلاه دور انداخته شوند. او توسط “کیسه” یا askami ارائه شده است. این ظرف، که شکل می گیرد و اختلافات انباشته شده است. در دسترس بودن این بخش هایی از بدن قارچ، آسوکا، مشترک به تمام است کیسه داران قارچ ها است. پا و غلاف ها در مورل توخالی است، سطح آن صاف است و حتی، در پایین – ضخیم شدن بارز ناهنجار. نمایندگان سفارش دیگر – afilloforovye قارچ باردهی با پای قوی shlyapochnye اند. این گروه شامل قارچ و تمشک. کلاه خود و یا ساختار کمی چوبی. یک مثال قابل توجه – قارچ براکت، که همچنین در جهت گنجانده شده است. به عنوان یک قاعده، afilloforovye قارچ پوسیدگی نیست، همانطور که در قارچهای تیغکدار با بدن گوشتی خود رخ می دهد. هنگامی که آنها خشک زوال. همچنین تا حدودی متفاوت در ساختار از بسیاری از گونه های قارچهای مرجانی قارچ دارای کلاهک سفارش.

علاقه غذایی به قارچ به دو عامل مربوط می شود. اول از همه ، قابل ویرایش است. ثانیا ، پرورش قارچ صدف آسان است. قارچ صدفی به روش های مختلف تهیه می شود. قارچ پخته و پخته در بسیاری از غذاهای سراسر جهان بسیار رایج است. به عنوان یک قاعده ، قارچ صدفی کباب می شود ، با کره پخته می شود یا خورش داده می شود. همچنین وقتی در روغن نگهداری شوند طعم بسیار خوبی دارند. متخصصان آشپزی توصیه می کنند که پا را دور بریزید ، زیرا بسیار لطیف و سخت نیست. قارچ صدف مانند همه انواع دیگر قارچ تمیز و برش خورده است. قارچ صدف برای تفت دادن با یا بدون غذاهای دیگر بسیار مناسب است. آنها کاملاً شبیه نان کوک شده و مخصوصاً اگر نمونه جوان و نرم باشند ، کاملاً نان شده اند. بعد از چند دقیقه جوشاندن ، قارچ ها را می توانید با روغن ، لیمو ، نمک و فلفل میل کنید. پس از چند دقیقه قبل از پخت ، باید قارچ ها را با سس مایونز بریزید و با جعفری و پیاز سبز ریز خرد شده میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *