همه چیز درباره قارچ ها
 
تهیه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای

تهیه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای

قارچ صدفی pdfبرای اولین بارپرورش قارچ دکمه ای در کشور فرانسه انجام گرفت و در آنجا به صورت اتفاقی مشاهده شدکه برروی کود اسب قارچ دکمه ای رشد می کند. قارچ ها جزء موجودات تجزیه کننده هستندو فتوسنتز انجام نمی دهند. این گروه از موجودات دارای ارزش غذایی و دارویی بالایی هستند.بیشترین ارزش غذایی قارچ های خوراکی (صدفی ودکمه ای) مربوط به میزان پروتئین آنهاست. میزان پروتئین قارچ تازه بیش از دو برابر سبزیجات و سایر مواد غذایی است. بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی نیز درون قارچ ها وجوددارند. درون قارچ های خوراکی ترکیباتی یافت شده است، که ارزش دارویی داشته وضد سرطان وتومور می باشند. ۱)مرطوب نمودن کاه از طریق خیساندن در داخل حوضچه آب ویا از طریق اسپری های پی در پی به نحوی که کاه کاملا مرطوب شود. ۳)به ازای هرتن مخلوط به دست آمده ۲۵ کیلوگرم کود اوره برروی توده پاشیده می شود. این مرحله را اصطلاحا فایل کردن می گوییم. ۴)روز دهم کپه را زیرورو کرده و نوبت قالب زدن می شود.مخلوط موجودرابه صورت قالب به ارتفاع وعرض ۲متروباطول مورد نیاز تهیه می گرددو۲تا۳ روز بعد توده را به وسیله چهار شاخ زیرورو کرده ودوباره قالب می زنیم. کوتاهی دمای سالن را به ۲۶ درجه سانتی گراد می رسانند،زمانی کمپوست اماده شده که بوی آمونیاک نداده و رنگ ان قهوه ای شده و کاه وکلش نرم وپوک شده وشکل خود را ازدست نداده باشد. رطوبت مناسب کمپوست ۷۱ درصداست واین زمانی است که در اثر فشردن از کمپوست آب نچکد. به طور کلی از هر تن کاه خشک ،۳تن کمپوست می توان به دست آورد.

سوابق فسیلی آنها به دوران پرکامبرین و دونین برمیگردد.

قارچ صدفی pdfتولید اندام باردهی بر اثر شوک انجام میشود. این مرحله توسعه یافته و منجر به تشکیل دکمه و سپس اندام باردهی بالغ یا کامل چتر قارچ میشود. در قسمت زیرین کلاهک تعداد زیادی تیغه وجود دارد که اسپورها در این محل تشکیل میشوند. قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بودهاند. سوابق فسیلی آنها به دوران پرکامبرین و دونین برمیگردد. تاریخ مصرف قارچهای خوراکی به عنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمیگردد و حتی انسانهای نخستین از خواص ویژه قارچها اطلاع داشتند. آزتکها از قارچها به عنوان مواد توهمزا در فالگیری استفاده میکردند و قارچ را گوشت خدا God’s flesh مینامیدند. نوشابه مستیآور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیت سمی نبوده که از گروه قارچهای کلاهکدار است. در کتب پزشکی هند باستان، سامهیتا قارچها را به سه دسته خوراکی، سمی و دارویی تقسیم کردهاند. یک نوع قارچ کوچک به نام پسیلوسیپ مورد استفاده سرخپوستان آمریکا بوده که برای ازدیار بینایی استفاده میشده. وایکینگها در شمال اروپا قارچ نیمهسمی و گیجکننده میخوردند و حالتی شبیه نیمهمستی به آنها دست میداد.

بهترین درجه حرارت برای رشد میسیلیوم ها ۲۸-۲۵ درجه سانتیگراد است. همچنین تهویه سالن از تجمع گاز های مضر بخصوص دی اکسید کربن جلوگیری می کند. دوره رشد میسیلیوم قارچ در حدود ۱۵ روز می باشد. در این زمان تمامی سطح کمپوست به رنگ سفید در آمده و قارچ از بیشتر مواد داخل بستر استفاده کرده است در نتیجه ایجاد تنش محیطی به قارچ جهت وارد شدن به مرحله زایشی لازم است. بدین جهت باید دمای محیط را کمی کاهش داده و به ۲۲ درجه سانتیگراد رساند. به مدت یک تا دو روز باید در این درجه حرارت نگه داشت. با توجه به اینکه اندام های قارچ بیشتر در معرض هوای محیط قرار می گیرند نیاز به رطوبت بیشتری دارند. لذا بایستی علاوه بر تامین رطوبت نسبی هوا در سطح ۸۵٪ باید سطح بستر به صورت اسپری و مه پاش هر روز آبیاری شود. حرارت مناسب هم در حدود ۱۸ درجه سانتیگراد باشد قارچ ها در این مرحله علاوه بر نیاز های قبلی به نور و اکسیژن کافی نیاز دارند.

خواص قارچ صدفی

این ویتامین به درمان گرانولوما آنولار و بولوس پمفیگویید نیز کمک می کند. بد نیست بدانید که پمفیگویید یک بیماری پوستی است . این بیماری منجر به تاول زدن و درد و عفونت پوست می شود. مطالعات دانشمندان علم تغزیه نشان می دهند که مس تاثیر زیادی بر روی عروق مغزی همانند تاثیر گالاکتوز و دوپامین دارد. گالاکتوز و دوپامین به تثبیت انرژی، خلق و خو، تمرکز و دیدگاه در مغز انسان کمک می کنند. کمبود مس در بدن منجر به ضعف جسمانی، فعالیت کم بدن و سوخت و ساز کم، تنش اخلاقی و مشکل در تمرکز می شود. مس همچنین به آماده سازی و کاربرد آنتی اکسیدان هایی مانند سوپراکساید دیسموتاز، ویتامین ث، تیروسیناز و آسکوربات اکسیداز در بدن کمک می کند. این موضوع به جلوگیری از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد در مغز سبب می شود. و همچنین خبر خوش اینکه ، کاهش روند پیری، بیماری های عصبی و سرطان نیز از جمله تاثیرات وجود آنتی اکسیدان های گفته شده در بدن می باشد.

لذا مواد فیبری و عناصر غذایی که در ایجاد شرایط مطلوب در کمپوست نقش اصلی را به عهده دارند ، زودتر از دسترس خارج میشوند ، بنابراین افزودن مواد غذایی مورد لزوم در فواصل معین به محیط لازم است . این مواد غالبا در جیره غذایی حیوانات مصرف میشوند و شامل سبوس گندم ، سبوس جو ، پوسته برنج ، غلات تخمیر شده و مواد غذایی حاصل از دانه های ذرت ، سویا و کنف است . این ترکیبات حاوی هر دو ماده ازت و کربوهیدرات است و به تدریج احتیاجات قارچ را تامین میکنند . ازت موجود در این مواد ، ممکن است از ۳ تا ۱۲ درصد تغییر کند . ممکن است میزان روغن و سایر عناصر و املاح معدنی موجود در بعضی از مواد کنسانتره ، روی ارزش غذایی و مواد ذخیره شده در قارچ ، تاثیر زیادی داشته باشد . ازت موجود در کودهای شیمیایی مانند سولفات آمونیوم ، اوره ، نیترات کلسیم ، آمونیم و غیره به سرعت آزاد شده و رشد میکروارگانیسمهای موجود در محیط را تسریع میکنند . !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *