مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامینها و لیپیدها است میتواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی میتوان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود. جدول۱- مشخصات ترکیبات مواد زاید قبل از کشت. جدول ۲- مشخصات ترکیبات مواد زاید پس از کشت . جدول ۳- خصوصیا ت رشد قارچ های خوراکی قابل کشت بر روی کاه غلات و تغییر در قابلیت هضم مواد بستر. ۱. بدون سرمایه اولیه،در فضایی هر اندازه کوچک کارتان را پایه گذاری کنید. ۲. چون اصول تولید قارچ های موجود در بازار (دکمه ای و صدفی)یکسان است ا بتدا با صدفی که کم هزینه تر است شروع کنید.
قیمت قارچ صدفی
اما ما می توانیم آنها را برای تولید پروتئین بکار بریم و با آموزش در سطح روستاها چگونگی بهروری از ضایعات را داشته باشیم علاوه بر منبع درآمد از بسیاری از مهاجرتها نیز جلوگیری به عمل می آید. در دو دهه اخیر پرورش قارچ خوراکی در دنیا افزایش قابل توجهی یافته است. تولید و عرضه این محصول در کشورهای صنعتی جهان بصورت صنعتی و با استفاده از مدرنترین تکنیکهای موجود انجام می گیرد. به علاه در این گونه کشور ها همچنان شیوه های سنتی از قبیل جمع آوری و عرضه قارچهای جنگلی و یا پرورش آن در سطوح کوچک و بعنوان سرگرمی ادامه دارد. تغییرات اصولی که در سالهای اخیر در روش های تولید قارچ صورت گرفته در کمتر محصول دیگری می توان مشاهده کرد. از جمله می توان به بستر غذایی جدید مکانیزاسیون آماده کردن بستر کاشت، عملیات کاشت، ضد عفونی تنظیم آب و هوا در سالن های پرورش و بهبود در کیفیت مایه قارچ اشاره کرد. با استفاده از تکنیک پیشرفته عملکرد قارچ در واحد سطح افزایش چشم گیری یافته است. !
قارچ صدفی نام علمی
پا سفید یا مایل به زرد است ، در ابتدا مرکزی است ، سپس جانبی می شود. در جنگل های مخلوط و برگریز رشد می کند. توزیع شده در جنوب شرق دور در قلمرو پریمورسکی ، این گیاه در درختان نارگیل نارون و خشک ، در مناطق شمالی – در تنه توس رشد می کند. میوه دهی از ماه مه تا سپتامبر. نام دیگر سلطنتی است. قارچ سفید ابتدا دارای درپوش کمی محدب است که سپس به شکل قیف در می آید. اندازه – قطر تا ۲۵ سانتی متر. تفاله سفید یا زرد روشن ، ضخیم ، متراکم ، شیرین است. ساق پا اغلب مرکزی است ، گاهی اوقات جانبی است. توزیع شده در استپ ، فقط در بهار میوه می دهد – از آوریل تا مه. در مناطق جنوبی در ماه مارس ظاهر می شود. در منطقه استپی و کویری رشد می کند. نه روی چوب بلکه روی ریشه و ساقه گیاهان چتر می نشیند. این شبیه قارچ شیر واقعی و شامپاین است ، اما گوشت آن کمی خشن است. عکس انواع قارچ صدف را می توانید در مقاله مشاهده کنید. نمونه های وحشی انواع مختلفی دارند. بدن باردهی آنها یک محصول کم کالری در رژیم غذایی است که شامل طیف کاملی از عناصر مورد نیاز بدن است.
قارچ صدفی گونه
به این ترتیب بیشتر چربیهای موجود در آن برای هضم پروتئینهای غذایمان مصرف میشوند. برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص قارچ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم. و دارای گونه های بسیار متنوعی می باشد. که تعداد بسیار اندکی از این همه نوع قارچ خوراکی هستند و اکثر گونه های آن سمی می باشند. میتواند جایگاه مناسبی در سبد غذایی شما داشته باشد و لازم نیست حتماً یک جادوگر باشید. که هرکدام از این موارد برای داشتن سلامتی لازم و ضروری هستند. گذشته از این قارچ، به عنوان یک گیاه، فیبر کافی برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد. قارچ خوراکی منبع خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع است و در عین حال کالری کمیدارد. پس شما میتوانید از آن به عنوان یک افزودنی رژیمی نیز استفاده کنید. پر مصرف ترین نوع قارچ در جهان است که حدود ۹۰٪ قارچ های مصرفی در ایالات متحده آمریکا را تشکیل می دهد.
اگر مربایی که در منزل تهیه کرده اید شکرک زده است بهتر است نگران نباشید زیرا این امر موجب کاهش کیفیت مربای شما نمی شود و شما می توانید به راحتی این مشکل را رفع کنید. در واقع برای از بین بردن شکرک مربا باید مقداری آب جوش و آب لیمو را به مربا اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار بدهید تا به خوبی بجوشد. شما می توانید با یک راه حل بسیار سادی این مشکل را از بین ببرید. قارچ کلسترول و چربی ندارد و میزان کربوهیدراتش هم کم است؛ پس مقدار زیادی پروتئینِ کمچرب به بدنتان میرساند. یکی دیگر از خواص قارچ این است که فیبر و آنزیمهای خاصی در آن وجود دارند که به کاهش سطح کلسترول خون کمک میکنند. تازه، پروتئین کمچربی که در قارچ وجود دارد، موقع هضم به سوختن کلسترول بیشتر کمک میکند. توازن و تعادل بین سطح کلسترول بد (LDL) و کلسترول خوب (HDL) برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی مثل تصلب شرایین، حملهی قلبی و سکته ضروری است.