بعد قارچ ها را در آبکش ریخته، آب آن را بگیرید و فریز نمایید. برای نگه داری قارچ در یخچال بهتر است از شستشوی قارچ قبل از مصرف خودداری نمایید و در صورت شستن، حتماً آن را در جریان هوای خنک، خشک کنید. بهترین درجه برای نگه داری قارچ، یک درجه بالای صفر است. قارچ را می توانید در داخل پاکت کاغذی و یا روزنامه درون یخچال ، ۳ الی ۵ روز نگه داری کنید. قارچ صدفی را می توانید همانند سایر سبزیجات، منجمد کنید. در مورد قارچ دگمه ای، قارچ را درون ظرف در دار گذاشته، بدون اینکه هوا وارد ظرف شود. در فریزر با دمای بین ۲۰-۱۲ درجه زیر صفر قرار دهید. قارچ تازه در مدت چند دقیقه کاملا می پزد وهرگز نباید در آب بماند و داخل کلاهک آن راباید کاملا تمیز کرد. ابتدا ساقه آنها را می توان جدا کرد و ازکلاهک آنها می توان غذایی در فریا به صورت کباب درست کرد. از ساقه های آن می توان برای سس یا سوپ استفاده نمود. قارچ درسته را می توان به طول برید، به طوری که ورقه های نازک به شکل خود قارچ به دست بیاید، قارچ های کوچک و ریز را می توان درسته به کار برد. طرز پختن قارچ بسیار آسان است ، کافی است پس از تمیز کردن ، آنها را در کمی کره تفت داد یاکباب کرد یا با کره در ظرفی قرار داد و در فر ملایم در حدود ۱۰ دقیقه پخت . هنگام تمیز کردن قارچ،هیچ گاه آن را در آب خرد نکنید. زیرا قارچ آب زیادی به خود جذب خواهد کرد.
خرید قارچ صدفی
!
فیلم پرورش قارچ صدفی
وبرای شروع کار احتمال موفقیت وجودداره؟ سلام آقای رضایی خیلی عالی بود ولی در مورد قارچ کشی که برای از بین بردن سایر قارچها هست صحبت نکرده بودید اگه اشتباه نکنم قارچ کش بنومل بود. سلام وقت بخیر فارغ التحصیل رشته مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست و ساکن استان خوزستان هستم و علاقمند به فعالیت در زمینه پرورش قارج (دارویی) هستم. میخواستم اگه امکانش هست در این زمینه لطف کنید و من رو راهنمایی بفرمایید. سلام.احسنت.افتخار میکنم ایرانی هستم و شما،یه ایرانی،مجانی،اطلاعات در اختیار ما میکذارید.مخلصیم.احسنت.مارو هم مشاوره بده درمورد کاشت،داشت،برداشت،بازارفروش.بقرآن از تهه دلم افتخار میکنم هم وطن آدمایی مث شماها هستم. نزدیک ترین جا برای تهیه بذر قارچ در استان کهگیلویه و بویراحمد کجاست.لطفا آدرس و شماره تماس بدهید. سلام.آیادر مناطق گرمسیری هم میشه قارچ رو پرورش داد ؟ با سلام میخواستم بپرسم (( آگارد )) چیست؟ از کجا باید هاگ قارچ را تهیه کرد؟ سلام.میخواستم ببینم ایا با ۱۰ میلیون میشه پرورش قارچ راه انداخت و با این سرمایه ماهیانه حدود چقدر میشه سود آوری کرد؟
استفاده می شود.این دانه ها را ابتدا یک شب درآب می خیسانند. ۲۸ و ضخامت ۱/۰ میلی متر می ریزیم.دهانه کیسه را از داخل یک قطعه لوله پلیکا به قطر ۴ سانتی متری عبور می دهیم و به دور حلقه برمی گردانیم.پنبه ای در دهانه کیسه می گذاریم.بعد یک لایه فویل آلومینیومی روی آن گذاشته و به مدت ۱ ساعت در حرارت ۱۲۰ درجه و فشار ۱۵ پوند استریل می کنیم و به اتاق تلقیح می بریم تا روی محیط غذایی رشد یافته,تلقیح کنند.اما چونکه روش های کشت خالص قارچ مشکل است,بیشتر بصورت وارداتی تهیه می شود و بعد تلقیح کیسه در انکوباتوردر دمای ۲۵ درجه گذاشته می شود.بعد ۱۰ روز,میسیلیوم در توده دانه رفته وبذر برای مصرف آماده می شود.چون بعد از مدتی میسیلیوم متراکم شده و در پخش یکنواخت روی بستر مشکل ایجاد میکند باید بذر زود مصرف شود.بذرها به مدت ۶ ماه در سردخانه ۵-۶ درجه قابل نگهداری است.در هوای معمولی اتاق ۲-۳ هفته می ماند.اگرچه رنگ سیاه یا قرمز بگیرد اما تاثیری در کیفیت ندارد.اما این مدت برای تابستان کمتر است.بذر خوب بهم چسبیده نیست و دانه دانه است.رنگش نباید تغییر کرده باشد و آب افتادگی نداشته باشد.هیچ کپکی نباید داشته باشد.می توان بذر را از تولید کننده بذر بصورت مستقیم یا از واسطه ها تهیه کرد.
این تغییرات شامل از دست دادن کروموزوم، جابهجایی کروموزومی و تغییرات در تعداد توالیهای ریبوزومی میباشند. تشکیل خوشه قارچ دکمهای ، یک پدیده نسبتاً جدید درکشت قارچ است که از ۱۹۹۳ به بعد مطرح شده است. تاکنون هیچ عاملی برای این بیماری شناسایی نشده و گفته میشود که ناپایداری ژنتیکی میتواند یکی از دلایل آن باشد. ۱- سیگنالهای مورفوژنتیکی چندگانه بر روی پین زایی در مکانهای مختلف درون بافت قارچی تمایز نیافته ایجاد میشوند ۲- سیگنالهای پین زایی مشابه در پایه پین مجدداً در یک مرحله نموی پیشرفتهتر ظاهر میشوند. تکتک قارچهای خوشهای در مقایسه با قارچهای با رشد طبیعی در یک اتاقک رشد، تغییر شکل زیادی را نشان نمیدهند. پرواضح است که شیوه ظهور خوشه زایی و رشد آن غیرطبیعی است و این در حالی است که هر یک از میوهها دارای ساختار آناتومیکی نرمالی است (شکل ۶). میسلیوم خوشهای تولید بافت تودهای، تمایز نیافته صفحهای بهجای بندهای میسلیال میکند.
کشت قارچ پلوروتوسی معمولا در کیسه های نایلونی شفاف به اندازه ۰ ×۸۰ و ۵۰ × ۱۰۰ و به ضخامت ۰/۰ تا ۰/۰۸ میلی متر که جا به جایی آن به راحتی امکان پذیر است صورت می گیرد. روش اول: ابتدا نایلون ۰ ×۸۰ را توسط سمبه ۹ میلی متر سوراخ کرده به طوری که هر نایلون ۴۰ الی ۱۰ سوراخ داشته باشد. عملیات کاشت را می توان به راحتی در جعبه چوبی به طور عمودی انجام داد و یا با آماده سازی بستر بر روی قفسه ها کشت قارچ را روی آن انجام داد. روش دیگر این است که پس از بذر زدن به کمک قا لب های مخصوص مواد بستر را به صورت بلوک چهار گوش در می آوردند. برای این منظور از قالب های چوبی به ابعاد ۱۵×۳۰×۵۰ استفاده می شود. این قالب ها کاملا شبیه قالب های خشت زنی است که در مناطق روستایی استفاده می شود، یعنی سر و ته آن باز است. در هر صورت پس از بذر زدن به کاه و کلش بستر آنها در کیسه های نایلونی و یا قالب های چوبی و آهنی می ریزند. مقدار مواد باید در حدی باشد که حرارت درون بستر از ۳۰C تجاوز نکند.