در این بخش در مورد پرورش قارچ صدفی به طور کامل توضیحاتی داده شده است. با پرورش دات کام همراه باشید. یکی دیگر از انواع قارچ ها ، قارچ صدفی نام دارد که در سراسر دنیا پرورش داده میشود . البته در هر کشور مطابق آب و هوا و شرایط اقلیمی که وجود دارد پرورش داده میشوند . در کشوری مانند چین از سال ها قبل این قارچ مورد استفاده قرار می گرفته است . قارچ صدفی ارزش غذایی بسیاری دارد و بسیار مغذی است . این قارچ حاوی پروتئین ، فیبر ، چربی و اسید های آمینه میباشد . این قارچ ها همچنین حاوی ترکیبات ضد میکروبی نیز میباشند و دارای مواد معدنی از جمله آهن ، روی ، کلسیم و فسفر هستند. و دارای ویتامین های B1، B3 ،B5، B12 و ویتامین С و D میباشد. از عصاره های قارچ صدفی نیز استفاده های زیادی میشود مثلا عصاره این قارچ برای کاهش کلسترول خون بسیار مفید است. در این قارچ ترکیبات ضد سرطانی وجود دارد و باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان ها میشود و به درمان برخی سرطان ها نیز کمک میکند.
فارسی، م. میرشمسی کاخکی، ا. و اشرفی، م. (۱۳۹۴). “جداسازی و همسانه سازی ژن منگنز پراکسیداز (mnp) از قارچ صدفی خوراکی”. صالحیزاده، ح. علیخویی، م. و صالحیزاده، م. (۱۳۹۰). “لاکاز: پیشرفت های اخیر و اهمیت نانوزیست فناوری آن”. El-Bordeny, N.E., Abedo, A.A., El-Sayed, H.M., Daoud, E.N., Soliman, H.S., and et al. Handique, B., Maurya, L.K., Devi, Y.R., and Pearlin, V.B. Kondratovich, L.B., Sarturi, J.O., Hoffmann, C.A., Ballou, M.A., Trojan, S.J., and et al. Kumar, R., Singh, S., and Singh, O.V. Leonowicz, A., Matuszewska, A., Luterek, J., Ziegenhagen, D., Wojtas-wasilewska, M., et al. 1999). “Review; biodegradation of lignin by white rot fungi”. López-Aguirre, D., Hernández-Meléndez, J., Rojo, R., Sánchez-Dávila, F., López-Villalobos, N., and et al. Lourenco, J.M., Maia, F.J., Bittar, J.H.J., Segers, J.R., Tucker, J.J., and et al. McAllister, T.A., Oosting, S.J., Popp, J.D., Mir, Z., Yanke, L.J., and et al. Refat, B., Christensen, D.A., McKinnon, J.J., Yang V., Beattie, A.D., and et al. Salem, A.Z.M., El-Adawy, M.M., Gado, H.M., Camacho, L.M., Ronquillo, M., and et al. Sujani, s., and Seresinhe, R.T. Sutton, J.D., Phipps, R.H., Beever, D.E., Humphries, D.J., Hartnell, J.F., and et al. Yang, W.Z., Beauchemin, K.A., and Rode, L.M.
از آن کشت خالص تهیه کردند.
۳- پلوروتوس ارینجی: این قارچ به طور طبیعی در جنوب اروپا، مناطق مرکزی آسیا و آمریکای جنوبی و اماکن مرطوب رشد می کند و به صورت انگل روی ریشه بعضی از گیاهان خانواده چتریان رشد می کند. این گونه فقط در سطوح آزمایشگاهی کشت شده است. بوی دلپذیر و کیفیت پخت مناسب آن را در ردیف مرغوبترین گونه های پلوروتوس قرار داده است . در بازارهای اسپانیا ، افغانستان ، مراکش، هندوستان و ایران به صورت تازه و خشک یافت می شود. ۴- پلوروتوسی سیستیدیو سوسی: این قارچ در کشور تایوان به فراوانی کشت شده و به صدف تابستانی مشهور است. متاسفانه این قارچ بوی تند داشته و باب طبع بسیاری از مصرف کنندگان نمی باشد. ۵- پلوروتوس فلابلاتوسین روش کشت این قارچ را بانو و سریو استاوا از هندوستان گزارش نموده اند.لیکن اطلاعات کافی در مورد خصوصیات زراعی و امکان کشت آن در سطح تجاری در دست نیست. ۶- پلوروتوس کورنوکوپی : این قارچ دارای رنگ زرد است و از سایر گونه های پلوروتوس قابل تشخیص است. کشت آن فقط در سطوح آزمایشگاهی انجام یافته است. در طبیعت روی چوب درختان بلوط، انجیر راش و غیره، این قارچ رشد می نماید. ۷- معرفی انواع قارچ صدفی | پلوروتوس ساپیدوس:این گونه ها از لحاظ شکل ظاهری با گونه های پلوروتوس اختلاف دارد. اما مزه آن شبیه قارچ صدفی استراتوس می باشد. اسپورهای این قارچ دارای رنگ بنفش روشن است در صورتی که در پلوروتوس استراتوس اسپورها دارای رنگ سفید است. ۸- پلوروتوس ساجرکا جو: این قارچ را اولین بار جاندیک و کاپور در سال ۱۹۷۱ در هندوستان از طبیعت جمع آوری کردند. از آن کشت خالص تهیه کردند. در مقایسه با سایر گونه های خوراکی پلوروتوس این گونه بسیار مرغو ب تشخیصں داده شد. این قارچ به علت رشد آسان و باردهی عالی و شکل و مزه خوب به سرعت به صورت یک گونه تجاری در بسیاری از کمشورهای آسیای جنوب شرقی مورد بهره برداری قرار گرفت. !
قارچ صدفی سرخ شده
نمونه سوال پرورش دهنده قارچ دکمه ای از رشته کشاورزی ( امور زراعی و باغی) مطابق با استاندارد -۶ سازمان آموزش فنی و حرفه ای آزمون آنلاین و آزمون ادواری. ۱۲- پی اچ خاک پوششی در پرورش قارچ دکمه ای چقدر باید باشد و نقش آن چیست؟ ۱۳- نام علمی گوجه فرنگی را نوشته و دو عارضه فیزیولوژیکی آن را توضیح دهید. قارچ دکمه ای: مواد مورد نیاز جهت عمل اوری کمپوست قارچ دکمه. ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ – بیش از ۱۵۰ عدد نمونه سوال حرفه پرورش قارچ صدفی به همراه پاسخ مطابق با استاندارد سازمان فنی و حرفه ای و جهاد کشاورزی. نمونه سوال پرورش دهنده قارچ دکمه ای از رشته کشاورزی ( امور زراعی و باغی) مطابق با استاندارد -۶ سازمان آموزش فنی و حرفه ای آزمون آنلاین و آزمون ادواری. نمونه سوالات آزمون ادواری پرورش قارچ دکمه ای. لینک دانلود: برای مشاهده تمامی سوالات بر روی لینک بالا کلیک کنید. دانلود. ❖ آموزش. گزارش اشتراک. نمونه سوالات پرورش دهنده قارچ فنی و حرفه ای برای شرکت در آزمون ادواری. امتیاز ۳.۰۰ از ۵ امتیاز ۱ مشتری. دیدگاه کاربر ۱). دانلود رایگان نمونه سوال پرورش دهنده قارچ عدد. دانلود فایل دانلود نمونه سوالات پرورش قارچ دکمه ای با جواب از سری سوالات فنی و حرفه ای. نمونه سوالات تکنسین عمومی کشاورزی. تولید بهترین نمونه کمپوست قارچ دکمه ای. اروم کشاورز-فروشگاه بذر قارچ دکمه ای و صدفی-کمپوست وخاک. اروم کشاورز. ۱.۹ هزار بازدید ۲ سال پیش. بیش از ۵۰۰ سوال تستی فنی و حرفه ای پرورش قارچ دکمه ای. مجموعه سوالات پرورش قارچ دکمه ای. تومان. نمونه سوالات تکنسین عمومی کشاورزی. ۲ کدام سویه قارچ دکمه ای امروزه اکثر واحدهای کشت و پرورش قارچ را به خود اختصاص داده است؟
این قارچ را اولین بار جان دیک و کاپور در سال ۱۹۷۶ در هندوستان از طبیعت جمعآوری نمودند و از آن کشت خالص تهیه کردند. در مقایسه با سایر گونههای خوراکیِ پلوروتوس اینگونه بسیار مرغوب تشخیص دادهشده است. این قارچ به علت رشد آسان و باردهی عالی و شکل و مزه خوب بهسرعت بهصورت یک گونه تجاری در بسیاری از کشور ها بهخصوص آسیای جنوب شرقی مورد بهرهبرداری قرار گرفت. اگرچه امروزه هنوز قارچ خوراکی دکمهای سفید از نظر میزان تولید در دنیا پیشگام است ، اما روز به روز بر میزان تولید قارچهای دیگر از جمله شیتاکه و صدفی افزوده میشود. قارچهای خوراکی که از جنس Pleurotus بیشتر به عنوان قارچ تجزیه کننده پسماندهای لیگنوسلولزی شناخته میشود و میزان تولید محصول و کیفیت آن بسیار رضایت بخش است. وجود این خصوصیات باعث افزایش تمایل تولیدکنندگان به پرورش این قارچ خوراکی و استفاده از پسماند ارزان قیمت و سهلالوصول برای تولید تجاری این محصول شده است. میزان تولید قارچ صدفی از سال ۱۹۸۶ که ۷/۷% بوده که در سال ۱۹۹۷ به ۱۴% رسیده است که حدود ۸۲% رشد داشته است.