منیزیوم موجود در گانودرما ۱۵ برابر کلم بروکلی است. خود گانودرما سفت و سخت است و ببن انسان نمی تواند به راحتی آن را هضم کند. مدیر جهاد کشاورزی مشهد با اشاره به این که این قارچ بو و طعم دلپذیری نداشته و خام آن قابل مصرف نیست، ادامه داد: در کشورهای مختلف به غیر از چین، ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با سایر مواد غذایی یا به صورت دم کرده با سایر نوشیدنیها به خصوص قهوه مورد استفاده قرار میگیرد. این قارچ از روی چوب، کنده یا تنهی درختان مختلفی ازجمله توسکا، بلوط، راش، نارون، ممرز، انجیلی، شمشاد و بلوط گزارششده است. گانودرما نوعی قارچ است که قدمتی چهار هزار ساله داشته و خواص بی نظیری در سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. بر اساس مطالعات علمی انجامشده در خصوص فواید این قارچ، نشانهها حاکی از آن است که این قارچ برای تقویت سیستم ایمنی بدن افرادی که دارای بیماری هستند بسیار مفید است. نقیبی اظهار کرد: انتظار میرود این میزان با تداوم رشد رو به رو باشد و هنوز هم نمیتوان قیمت دقیقی در این زمینه داد، اما خوشبختانه فضا برای تولید و بازار قارچ در استان موجود است و از این حیث جای نگرانی نیست. .
این قارچ با افزایش میزان گردش خون در بدن و سطح متابولیسم انرژِی و سلامتی و شادابی شما را در طول روز تامین می کند. در این صورت برای تامین انرژی بیشتر به دنبال چربی های بدن رفته و آنها را به انرژی تبدیل می کند. بیشتر گزینه های درمانی برای هایپرپلازی خوشخیم پروستات در برگیرنده مهارکننده ۵ آلفا ردوکتاز است که می تواند سرعت پیشرفت بیماری و اسیب به پروستات را کندتر کند. قیمت کپسول ahcc حدود ۵ تا ۱۰ برابر از قرص گانودرما گران تر و کمیاب تر است و از لحاظ کیفیتی غیر قابل مقایسه می باشد. او افزود: در حاضر قیمت هر کیلو کمپوست برای تولید این قارچ حدود ۵۰ هزار ریال است و از هر ۱۰۰ کیلو کمپوست بین دو تا سه کیلوگرم محصول خشک گانودرما تولید میشود. مدیر جهاد کشاورزی مشهد تاکید کرد: در طول دوره پرورش قارچ، کیسهها باید در تاریکی و در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شوند و سپس به اتاق کشت با دمای ۲۵ تا ۳۲ درجه سانتی گراد «همراه با دی اکسید کربن بالا»، رطوبت بین ۸۵ تا ۹۵ درصد و روشنایی ۲۵۰ تا ۳۵۰ لوکس «واحد اندازه گیری روشنایی» قرار داده شوند. رطوبت سالن باید بیشتر از ۸۵ درصد باشد و کیسه ها روزانه دو بار آبیاری شوند.
با این حال، تلخی این قارچ نتوانسته است از مصرف آن و محبوبیتش نزد مردم بکاهد، و حتی مصرف روزانه آن بیشتر و بیشتر هم شده است. قطع ناگهانی مصرف گانودرما خطرناک است؟ در حقیقت، تحقیقات نشان داده وقتی افرادی که تومور داشتند این قارچ ها را به مدت ۳۰ روز مصرف کردند، سیستم ایمنی بدن بسیار بهبود پیدا کرده است. یکی از بیماری هایی که بشر را تا امروز بسیار مورد آزار و اذیت قرار داده است، بیماری سرطان است که لاعلاج ماندن آن باعث کلافگی انسان شده است. افراد زیادی به این علت از قارچ گانودرما استفاده میکنند که از خواص و فواید ضد سرطانی آن بهره مند شوند. همین امر موجب می شود سلولهای سرطانی که از اکسیژن استفاده نمی کنند در یک بستر اکسیژنی غرق شده، نابود شوند. به عنوان مثال ، نوشیدن بیش از حد الکل می تواند باعث بیماری کبد چرب الکلی شود. از آنجا که نوشیدن بیش از حد قهوه یا کافئین می تواند باعث افزایش اسیدیته در بدن ما به خصوص در معده شود، تبدیل آن به یک نوشیدنی کمتر اسیدی مانند قهوه گانودرما به جلوگیری از علائم ریفلاکس معده، ناراحتی معده و ترشح بیش از حد هورمون های استرس کمک می کند. .
اما می توان آن را به صورت دمنوش ترکیب شده با دیگر گیاهان و یا قهوه گانودرما مصرف کرد. این عمل به واسطه خاصیت ضد التهابی قارچ گانودرما و همچنین نقش آن در جلوگیری از رشد و تکثیر سلول های سرطانی و تومورها صورت می گیرد. همچنین در چند مطالعه دیگر مشخص شد که مصرف قارچ گانودرما می تواند موجب مرگ سلول های سرطانی شود که احتمالاً با تقویت عملکرد سلولهای کشنده طبیعی این عمل صورت میگیرد. این قارچ به دلیل داشتن ارزش تغذیه ای بسیار بالا، آنتی اکسیدان ها و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار بالایی در سلامت بدن دارد و به مبارزه با سلول های سرطانی بسیار کمک می کند. از مهمترین خواص قارچ گانودرما میتوان به خاصیت ضد سرطان، تقویت دستگاه ایمنی، درمان بیماری های پوستی نظیر اگزما، ضد افسردگی و خستگی، کنترل قند خون، سلامت و بهبود عملکرد قلب، ضد پوکی استخوان، بهبود دستگاه گوارش و رفع مشکل بی خوابی اشاره کرد. البته فراموش نکنید که مصرف بی رویه این نوشیدنی نه تنها فایده ای در پی ندارد بلکه می تواند صدمات بسیار جدی به کبد وارد کند. قارچ گانودرما دارای خواص بی شماری می باشد.