قهوه های گانودرما بیز با دارا بودن مواد محرک باعث می شود تا نقاطی از بدن که بافت چربی در آن تجمع کرده است مانند شکم لاغر شود. محصولات گانودرما در ایران امروزه از طرفداران بسیار زیادی برخوردار هستند که بیشتر محبوبیت آنها به دلیل خواص لاغری این محصولات است ولی شاید این نکته که استفاده از این محصول باعث می شود تا احتمال مبتلا شدن به سرطان کاهش پیدا کند باعث شود که شما هم به علاقه مندان این محصول بپیوندید و در صورت علاقه اقدام به سفارش محصولات گانودرما کنید. با تمام خواص و ویژگی های عالی این محصول ولی استفاده از این محصول برای بیماران قلبی و عروقی توصیه نمی شود. دانشگاه میشیگان ۱ تا ۱/۵ گرم روزانه گانودرما به شکل پودر و ۱ میلی لیتر به صورت مایع روزانه توصیه می کند. هنگامیکه کلاهک کامل شکل گرفت که با زرد شدن حاشیه کلاهک نشان داده میشود (درصورتیکه رشد کلاهک کامل نشده باشد حاشیه آن سفید است)، درجه حرارت تا ۲۵ درجه سانتیگراد کاهش مییابد و برای ضخیم شدن کلاهک، قرمز شدن و بلوغ قارچها، رطوبت به ۶۰٪ کاهش مییابد. !
مرحله سوم: شکر، قهوه موکا و خامه را به شیر اضافه کنید و دائما روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیط شود. ولی اگر دستگاهی ندارید که قهوه درست کنید در یک شیر جوش و یا هر ظرف دیگری انجام بدهید، فقط کافی است پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و زمانی که شروع به کرد به جوشیدن، آن را از روی حرارت بردارید. برای درمان ناباروری و تحرک اسپرم برای آقایان مورد استفاده قرار می گیرد. این قارچ خاصیت ضدسرطانی دارد و در کنار روش های درمان رایج سرطان مانند شیمی درمانی و پرتو درمانی موجب تسکین درد، طول عمر بیشتر و بهبود کیفیت زندگی بیماران می شود. امروزه از این قارچ در همه جا استفاده می شود و افراد بسیاری از خواص آن در درمان بیماری های روحی و جسمی استفاده می کنند. امروزه با توجه به تغییرات سبک زندگی اعم از غذاهای فست فودی،فشارهای اقتصادی و.. .
قارچ گانودرما(Ganoderma ) به علت طعم و بوی خاصی که دارد باید به اشکال مختلف و مخلوط با سایر مواد مورد استفاده قرار گیرد یکی از انواع این موارد که امروزه بسیار باب شده استفاده از قهوه گانودرما با طعم ها و اسانس های مختلف است. البته اگر رست قهوه شما هم بسیار کم باشد و شکلاتتان هم تلخ باشد این موضوع برعکس می شود و تقریبا طعم شکلات شما مزه و طعم اسپرسو را دفن می کند. ولی اگر شکلات های دیگر را انتخاب کنید ممکن است محتوای کره کاکائو بالاتری داشته باشند و مخلوط کردن آن در نوشیدنی قهوه برای شما سخت تر و دشوار تر بشود. نمک و وانیل برای ایجاد تعادل مناسب بین شیرینی شکلات شما و طعم تلخ قهوه خیلی گزینه خوب و دلپذیری است ولی باید دقت زیادی کنید که این مقدار نباید بالا باشد زیرا نباید طعم آن در قهوه ی فوری موکا حس شود و فقط برای همسان سازی طعم های دو رکن اصلی این قهوه استفاده می شود. بنابراین انتخاب شکلات مناسب نکته بسیار کلیدی است، که یکی از بهترین شکلات هاbean-to-bar Vesta chocolate می باشد زیرا این شکلات طعم و مزه ای متعادل دارد و می تواند به خوبی با قهوه شما ترکیب شود.
عملکرد این قارچ در صورت رعایت شرایط بر حسب وزن خشک حدود ۳٪ است، یعنی به ازای هر تن کمپوست میتوانید ۳۰کیلوگرم قارچ برداشت کنید. او اضافه کرد: این قارچ به صورت خشک در حال حاضر با قیمت میانگین ۶ میلیون ریال به ازای هر کیلو خرید و فروش میشود و یکی از مزایای این قارچ این است که با توجه به این که به صورت خشک عرضه میشود برای مدت طولانی قابل نگهداری است و تولیدکنندگان میتوانند تا مدتها آن را انبار کرده و با صبر، حوصله و قیمت مناسب به فروش برسانند. طهماسبی زاده اظهار کرد: این قارچ به صورت خشک در حال حاضر با قیمت میانگین ۶ میلیون ریال به ازای هر کیلو خرید و فروش میشود و یکی از مزایای این قارچ این است که با توجه به این که به صورت خشک عرضه میشود برای مدت طولانی قابل نگهداری است. برای تهیه موکاچینو با کیفیت از باید به چه چیز هایی توجه کنیم؟ ابتدا پودر شکلات و پودر کاکائو با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و دقت کنید که مقداری آب جوش اضافه کنید که حالت شیره ای و کاراملی پیدا کند.