همه چیز درباره قارچ ها
 
طریقه مصرف و خواص قهوه گانودرما دکتر بیز برای لاغری |فروشگاه من و تو خرید

طریقه مصرف و خواص قهوه گانودرما دکتر بیز برای لاغری |فروشگاه من و تو خرید

با توجه به سبک زندگی بشر در قرن ۲۱ و خطرات و آلودگی هایی که باعث تهدید همه ی ماست مصرف روزانه ی قهوه های گانودرما تبدیل به یک امر حیاتی در زندگی مردم دراغلب کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه ی جهان گردیده است.در کشور ما نیز با توجه به آلودگی ها ی موجود، گانودرما میتواند پایان دهنده زنجیره مرگ و میر بر اثر بیماری های پر شمار باشد . تجربه نشان داده معمولا پس از یک دوره ۳۰ الی ۶۰ روزه از مصرف این قارچ ها دیگر عود بیماری نخواهید داشت و بعد از ۴تا۶ماه تثبیت قطع عود ، ویروس به امید خدا دفع خواهد شد. عرض این قارچ بین ۱۵ الی ۵۰ سانتیمتر و ضخامت آن بین ۵ الی ۱۰ سانتیمتر است. سلام هر بسته شامل ۱۰۰ گرم قارچ هست. مقدار مصرف آن برای بهرهمندی از خواص بیشمار آن روزانه حدود یک تا یک و نیم گرم میباشد که حداقل ۲ ساعت به آرامی دم کشیده باشد. تفاوت مثل مصرف توت تازه و توت خشک است. قارچ گانودرما طعم تلخی دارد و معمولا برای تهیه غذا استفاده نمیشود،چون طعم بدی به غذا میدهد.اما از قارچ خشک شده و پودر شده گانودرما میتوان برای تهیه چای و قهوه استفاده کرد.

در این مقاله به خواص و نیز به نحوهی دم کردن قارچ گانودرما خواهیم پرداخت. عضو هیات علمی گروه پژوهشی بیوتکنولوژی قارچهای صنعتی پژوهشکده بیوتکنولوژی جهاددانشگاهی خراسان رضوی ادامه داد: در این دستورالعمل، کلیاتی در رابطه با ملزومات لازم برای تولید، آشنایی با مراحل تولید و نحوه محصول گیری و سالنداری دو قارچ پرورشی خاص گانودرما و شیتاکه بیان شده است. قسمت زیرین قارچ گانودرما سفید یا کرم رنگ است و قسمت روییِ آن در برخی انواع آن دارای رنگ و رگههای قهوهای رنگ است. رنگ کلاهک آن از قهوهای تا قرمز براق بوده که در کنارهها به ترتیب قرمز روشن، زرد تیره، زرد روشن و نهایتا سفید میباشد. بعد از آنکه کیسه ها استریل و خنک شد، بذر قارچ استاندارد را روی کیسه ها می ریزند. ویژگیهای درمانی بیشماری برای این قارچ ذکر میشود اما موارد درمانی حتما باید تحت نظر پزشک مرتبط استفاده شود. طبع این قارچ، سرد و تر است. دکتر جانپور استقرار بستر کشت و پرکردن سالن، ریسه دوانی، پین زنی و رشد قارچ، برداشت و تخلیه سالن را از مراحل تولید قارچ گانودرما عنوان کرد. جالب است بدانید که هنگامی که این قارچ، هاگها یا همان تخمهای قارچ را میپراکند اطراف خود را به رنگ قهوهای در میآورد. .

قارچ مذکور عمر چند ساله دارد و قارچی مقاوم است. مدیر گروه رشته گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گفت: قارچ “گانودرما لوسیدوم” یا “قارچ جان افزا” از انواع قارچهای خوراکی یک ساله فوقالعاده پرخاصیت از تیره تابان پوستان است که طی قرنهای طولانی در طب سنتی چینی از میوه و ریشه آن برای درمان انواع دردها و بیماریها استفاده شدهاست. این قارچ رنگی قرمز متمایل به قهوه ای دارد و با نام های دیگری چون قارچ ری شی ، قارچ جان افزا، قارچ لینگ زی و قارچ ده ساله شناخته شده است. سپس مخلوط آب و پودر قارچ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۴ دقیقه در مایع بماند.۴- سپس مخلوط را به ظرف بازگردانید و دمای متوسطی به آن بدهید. با دم کردن آن شاهد اثرات بیشتر و بهتر این گیاه خواهیم بود. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر جواد جانپور با بیان این مطلب افزود: شرکت تولیدی-خدماتی قارچهای خوراکی و دارویی که با تلاش همکاران جهاددانشگاهی خراسان رضوی از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز نموده است، در حال دریافت مجوز های لازم برای توسعه میباشد.

وی بیان کرد: این شرکت به عنوان اولین محصول، تولید قارچ خوراکی-دارویی شاه صدف یا ارینجی را در برنامه خود داشت. این دستورالعمل نتیجه ساعتها کار کارشناسی و جلسات متعدد تخصصی در دفتر امور گلخانهها، گیاهان دارویی و قارچ معاونت باغبانی وزارت جهادکشاورزی می باشد. تمام منابع موجود در معجزه آسا بودن این قارچ اتفاق نظر دارند. این قارچ حدود ۲۰۰۰ سال است که در کشورهای شرقی آسیا برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشود، بطوریکه چینیها این قارچ را نماد شانس، سلامتی، طول عمر و جاودانگی میدانند. هر یک از این گونه ها در نوع خود عالی هستند. هر سوال دیگری بود با کمال میل در خدمت شما هستیم. در این حالت اصطلاحا شما یک آیس کافی فوق العاده خواهید داشت. اگر لایههای آن را ببرید یا خراش دهید با منافذی که در حقیقت، هر یک لولههای ظریفی در داخل بدن این قارچ محسوب میشوند؛ مواجه خواهید شد. قارچ گانودرما و خواص دم نوش گانودرما چیست؟ وی تصریح کرد: مصرف قارچ گانودرما عمدتا به صورت دم کرده است و مصرف آن بصورت تازه خوری بدلیل تلخی میوه آن مقدور نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *