همه چیز درباره قارچ ها
 
کلاهک قبل از موعد باز میشود

کلاهک قبل از موعد باز میشود

قارچ صدفی pdfکِشت قارچ صدفی در کشورهای آسیای جنوب شرقی اروپا و آمریکا بسیار رایج می باشد و در طول فصول رشد می توان آنرا پرورش داد. اغلب گونه های قارچ صدفی رشد مِسِلیومیِ بالایی دارد و به راحتی مواد سِلولزی را تجزیه می کند لذا قدرت ساپروفیتیِ بالایی دارد. از نظر تغذیه و رفع گرسنگی و نیز احیای اقتصاد کشاورزی در کشورهای در حال توسعه پرورش گونه های صدفی نسبت به سایر قارچ های خوراکی از اهمیت و امتیاز بالایی برخوردار است. هر ساله هزاران تُن مواد زائد کشاورزی در ایران سوزانده و یا دور ریخته می شود که این مواد در اکثر نقاط ایران به وفور یافت می شود. یکی از راهکارهای مناسب ارتقاع کیفی این مواد استفاده از آنها به عنوان بستر کِشت قارچ صدفی می باشد. لذا استفاده از این مواد به عنوان بستر قارچ یکی از بهترین راههای ایجاد فرصت های شغلی جدید می باشد و سبب کاهش آلودگی محیط زیست می گردد.

.

قیمت قارچ صدفی

قارچ صدفی pdfخوراکی در نظر گرفته می شود. نام های دیگر بهار ، سفید ، راش است. یک قارچ خوراکی از یک اتفاق معمول با یک کلاه سفید مایل به قرمز یا خامه ای ، قطر آن به ۴-۱۰ سانتی متر می رسد. گوشت آن سفت ، سفید یا مایل به خاکستری مایل به سفید ، با بوی ضعف قارچ ضعیف است. ساق پا اغلب جانبی ، کمتر مرکزی ، دارای پالپ سفت ، سفید ، مودار ، به طول ۴ سانتی متر است. این درخت روی درختان زنده پوسیده یا ضعیف شده دیده می شود ، می تواند به صورت دسته ای و در گروه های بزرگ رشد کند. میوه دهی از ماه مه تا سپتامبر. این ماده رایج ترین نوع قارچ صدفی در جنگل های روسیه محسوب می شود. این گیاه در طبیعت رشد می کند و مورد توجه جمع کنندگان قارچ قرار می گیرد. گونه های کاملا نادر ، بندرت پیدا می شوند.

قارچ صدفی سرخ شده

ارزش غذایی قارچ صدفی و مشکلات تولید آن در ایران امروزه پرورش انواع قارچ های خوراکی با کسب اهمیت بسزا در دنیا، از پیشرفتهای قابل توجهی برخوردار است. قارچ های خوراکی گروهی از قارچ های کلاهدارند که فاقد کلروفیل بوده و برای تغذیه به مواد غذایی آماده و پرورده نیاز دارند. بر خلاف قارچ هایی که به طور طبیعی از طبیعت جمع آوری می شوند، درباره قارچ های پرورشی این اطمینان وجود دارد که حتما خوردنی است. از دیگر مزایای تولید و پرورش قارچ های خوراکی امکان پرورش آنها در اتاق ها یا سالن های در بسته و صرفه جویی در استفاده از زمین است. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی به عنوان غذا و دارو به زمان های بسیار دور می رسد. کشت قارچ در گلخانه، برای اولین بار در حدود سال ۱۷۵۴ در سوئد ابداع گردید و در سال ۱۹۱۰ در ایالات متحده آمریکا سالن های استاندارد پرورش قارچ با درجه حرارت، رطوبت و تهویه قابل کنترل ساخته شد. ۵- امکان استفاده از بقایای کمپوست به عنوان خوراک دام.

مطلوب ترین و با کیفیت ترین نوع قارچ سفید محسوب می شود. این قارچ پتاسیم زیادی دارد و ریتم طبیعی قلب را حفظ می کند و برای کاهش فشار خون نافع است. و خطر بروز سرطان سینه و پروستات را کاهش می دهد. قارچ صدفی، کلاهک نرمی دارد و چند سالی است که وارد سبد خرید خانوار شده است. از قارچ سفید دکمه ای خوشمزه تر نیست و برخی انواع آن مزه آب می دهد، اما وقتی پخته شود، طعم گوشت را می گیرد. سطح آن صاف، براق و حاشیه ای موج دار دارد و هر چه بزرگ تر شود حالت لاستیکی به خود می گیرد. از آنجا که شکل این قارچ شبیه صدف دریایی است به این نام معروف شده است. وحشی آن در جنگل های شمال روی تنه درختان تنومند فراوان دیده می شود. و چرب ضروری و غیرضروری بدن را تامین می کنند و دو برابر حبوباتی همچون نخود، لوبیا و عدس پروتئین دارند و مکمل خوب گوشت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *