همه چیز درباره قارچ ها
 
چطور قارچ را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

چطور قارچ را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

هر بار که می خواهید سوپ درست کنید، محتویات یکی از ظرف ها را داخل سوپ بیندازید. به این ترتیب هر موقع از سال و هر وقت که بخواهید در سوپ خود میتوانید قارچ بریزید و یا این که از آن در کنار سایر غذاها مثل استیک گوشت استفاده کنید. در روش سفید کردن قارچ با استفاده از روش سرد و گرم کردن و نیم پز کردن قارچ ها، عمل آنزیماتیک متوقف می شود و قارچ ها به حالت خمیری در نمی آیند. در ضمن تمام آلودگی های آن ها از بین می رود. این روش برای حجم بالای قارچ بهترین روش است و به سادگی طی مدت زمان کوتاهی انجام میشود. طعم اصلی آن ها نیز تا حدود زیادی حفظ می شود. ابتدا قارچ ها را بشویید و سپس آن ها را خرد کنید. در قابلمه ای آب ریخته و بگذارید بجوشد. سپس قارچ ها را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه قارچ ها داخل آب بجوشند.

۴. تکثیر از طریق جنسی و غیرجنسی صورت میگیرد.

قارچ صدفی pdfاسپرماتیوم از طریق حشرات ، باد یا آب به هیف پذیرنده انتقال مییابد. در این روش اندام جنسی خاصی بوجود نمیآید بلکه دو تا هیف رویشی باهم تلاقی پیدا میکنند و تبادل هسته صورت میگیرد. قارچ شناسی به معنای Mycology میباشد. این واژه توسط پیرآنتونیو میچلی در قرن ۱۸ پیشنهاد شده است. قارچها موجوداتی هستند فاقد کلروفیل و تولید اسپور مینمایند. ساختمان سلولی یوکاریوتیک داشته دارای هسته (به تعداد یک عدد یا بیشتر) میباشد. هستهها ممکن است هاپلوئید یا دیپلوئید باشند. سلولهای قارچی دارای دیواره سلولیاند. قارچها برخلاف گیاهان عالی فاقد اندامهایی نظیر ریشه ، ساقه ، برگ و سیستم آوندی میباشند. پیکره قارچها ممکن است تک سلولی یا پرسلولی باشند. پیکره قارچها از رشتههای متعددی به نام ریسه یا هیف تشکیل مییابد. تولید مثل در آنها به طریق جنسی یا غیر جنسی میباشد که تکثیر غیر جنسی رایجتر است. ۲. فاقد کلروفیل و آوند هستند. ۳. دارای دیواره سلولیاند. ۴. تکثیر از طریق جنسی و غیرجنسی صورت میگیرد. ۵. پیکره قارچ تکسلولی یا پرسلولی میباشد.

این بشکه دارای یک شیر تخلیه است.

اسفاده می شود. البته بهترین بسترسازی با کلش غلاتی چون جو، گندم و ذرت و البته کاه انجام می گیرد. آماده سازی سالن پرورش: برای تهیه محیط کشت، یک کارگاه مناسب با دیوار و کف سیمانی انتخاب کنید. رطوبت در این کارگاه باید در همه جا وجود داشته باشد. ضمن اینکه دیوارهای آن با نایلون یا پلاستیک پوشش داده شده باشد. کف سالن باید از شیب مناسب برخوردار باشد. این مسئله برای روان شدن آب اضافی به سمت چاه منظور می گردد. ضدعفونی کردن: برای از بین بردن میکروب و آلودگی ها باید مواد بسترسازی با بخار داغ ضدعفونی شوند. برای این کار از بشکه مخصوص استفاده کنید. این بشکه دارای یک شیر تخلیه است. درون بشکه آب بریزید و آن گاه یک چهارپایه برای گذاشتن صافی کلش غلات و کاه در داخل بشکه بگذارید. برای تولید و پرورش قارچ های صدفی به یک سالن نیاز است که اندازه آن بسته به میزان تولید قارچ متفاوت خواهد بود. اما به طور میانگین، یک سالن ۴۰ متری برای پرورش پنج تن قارچ کفایت می کند، علاوه بر فضایی برای تولید، نیاز به اقداماتی از جمله عایق کاری سالن برای جلوگیری از اتلاف گرما و سرما، قفسهبندی و … .

از قارچ ها در زمینه های شیمیایی و تجزیه مواد و حتی سم زدایی استفاده می کنند. این ها نمونه هایی از کاربردهای قارچ ها هستند اما در باور عمومی مردم قارچ ها به دو دسته قارچ های خوراکی و سمی تقسیم می شوند. البته باید اذعان کرد که یکی از کاربردهای مهم قارچ ها، خوراکی بودن برخی از جنس های آن است. قارچ های مضر هم وجود دارند که زنگ ها و سیاهک ها از معروفترین قارچ های مضر هستند. اما قارچ های خوراکی قارچ هایی هستند که معمولاً با شنیدن نام قارچ ها به ذهن متبادر می شوند. این قارچ های حقیقی دارای ساختار کامل قارچ هستند یعنی دارای کلاهک و پایه هستند که اکثرا به صورت وحشی رشد می کنند. این قارچ ها ممکن است با قارچ های سمی اشتباه شوند. معمولاً راه تشخیص خاصی برای تمییز قارچ های سمی و خوراکی در طبیعت وجود ندارد. اما بر حسب تجربه بومیان هر منطقه این قارچ ها را از هم تمییز می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *