این فایل دارای فرمت word می باشد. آموزش تولید و پرورش قارچ صدفی. روش تولید قارچ صدفی. مکانهای مناسب برای تولید قارچ صدفی. کیت قارچ چیست ؟ روش نگه داری از قارچ صدفی. از سوی برخی از واحدهای ارایه خدمات مشاوره تولید قارچ نیز بر این بازار آشفته ، دامن زده است . را در آب می جوشانیم تا کاملا استریل شوند . سپس با بذر قارچ صدفی تلقیح نموده ودر داخل کیسه های پلاستیکی که از قبل آماده کرده ایم میریزیم و به اتاق رشد منتقل میکنیم. قارچ صدفی معمولا پس از سه هفته نمایان می شود . شما میتوانید قارچ صدفی رادر هر نقطه از ایران کشت کنید . فیزیولوژی رشد قارچ صدفی قارچ صدفی بر روی بقایای کشاورزی رشدکرده وآنها را کلونیزه کرده وبه بازیدیو کارپ یا کلاهک تبدیل میکند. به گونه ای که قادراست این مواد راقبل از تخمیر کاملا تجزیه نموده ومورد استفاده قرار دهد . کیت قارچ چیست ؟ .
قارچ صدفی تیره
با این همه،این قارچ تنها، نژاد قهوهی قارچ دکمهای سفید است. در ایالات متحده، قارچهای مرغوب دیگرعبارتند از: Enoki, Oyster, Shiitake چند قارچ قابل کشت دیگر نیز وجود دارد، اما به شکلگستردهای در دسترس نیستند. از چه سطوح کشتی برای رشد قارچ استفاده میشود؟ اگر چه قارچهای دکمهای عادی، بر لایهای از کود نباتی میرویند، بشیتر قارچهای مرغوب، برسطحی از خک اره که به آن مواد مغذی دیگری افزوده شده است. رشد داده میشوند. بیساری ازانواع چوب مناسبند، اما در این میان، توسکا و بلوط بهترینها هستند. سدر و ماهوت در برابرعسل تشکیل کلنی توسط گیاهان قارچی مقاومند و نباید مورد استفاده قرار گیرند. صنوبر نیز ازآنجا که قارچ کاشته شده توسط صمغ درخت خنثی میشود، نامناسب است. درشتی دانههایخاک اره باید به اندازهی دندانههای ارههای معمولی باشد. تراشههای بزرگتر نیز میتوانند اضافه شوند. خاک اره را باید در دمای ْF250 در فشاری درحدود ۱۵ پاوند بر اینچ مربع استریلیزه کرد. این عمل را میتوان در یک دیگ و یا یک مخزنگرمایی ـ فشاری انجام داد.
این تصور که ماهی را باید حتما سرخ کرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا که اگر شما بتوانید ماهی را خوب طعم دار کنید، آبپز و بخارپز آن هم لذیذ است. اگر در رژیم غذایی تان پیشنهاد شده است که حداقل دو وعده در هفته ماهی بخورید، این روش پخت ماهی را هم امتحان کنید. این مدل ماهی پخته با سبزی پلو هم خوشمزه است. پیاز را پوست کنده به شکل حلقه حلقه برش بزنید. لیموترش و فلفل دلمه ای را هم حلقه حلقه کرده و همه سبزیجات را در کف ماهیتابه بچینید. قارچ ها را هم ورقه ورقه کرده و به مقداری آبلیمو آغشته کنید و کنار بگذارید. حالا گوجه فرنگی ها را رنده کرده یا در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. پوره گوجه فرنگی را هم با نمک و فلفل کمی مزه دار کرده و روی مواد دیگر در تابه بریزید و روی مواد پهن کنید. ماهی مزه دار شده را روی سبزیجات و گوجه فرنگی بگذارید و در تابه را ببندید تا ماهی ها با حرارت ملایم بپزند. در طول مدت پخت می توانید چند بار از آب مواد با قاشق روی ماهی ها بریزید تا هم طعم دار شوند و هم خوشرنگ. ماهی ها حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ای می پزند؛ در مرحله آخر پخت، روغن زیتون را به ماهی ها و سس اضافه کنید. این کار باعث براق شدن و خوش رنگ و بو شدن ماهی و سس می شود. قارچ ها را در چهار دقیقه آخر پخت ماهی روی آن بریزید زیرا قارچ به سرعت می پزد.
در جنگل های مخلوط و برگریز رشد می کند. توزیع شده در جنوب شرق دور در قلمرو پریمورسکی ، این گیاه در جنگلهای نارگیل بریده و خشک می شود ، در مناطق شمالی تر – در تنه درختان توس. میوه ها در ماه می تا سپتامبر. نام دیگر سلطنتی است. قارچ سفید ابتدا یک کلاه کمی محدب دارد که بعد به شکل قیف در می آید. اندازه – قطر تا ۲۵ سانتی متر. تفاله سفید یا زرد روشن ، ضخیم ، متراکم ، شیرین است. ساق پا اغلب مرکزی است ، گاهی اوقات جانبی است. توزیع شده در استپ ، فقط در بهار میوه می دهد – از آوریل تا مه. در مناطق جنوبی در ماه مارس ظاهر می شود. در مناطق استپی و کویری رشد می کند. نه روی چوب بلکه روی ریشه و ساقه گیاهان چتر می نشیند. شبیه سینه و شامپاین واقعی است اما گوشت آن کمی خشن است. عکس قارچ صدف گونه های مختلف را می توانید در مقاله مشاهده کنید. نمونه های وحشی انواع مختلفی دارند. بدن باردهی آنها یک محصول کم کالری در رژیم غذایی است که شامل مجموعه کاملی از عناصر لازم برای بدن است.