می توان کیسه های کشت شده را روی زمین هم قرار داد . کنترل دما و نور : از اولین روز کشت تا مدت ۲۵ الی ۳۰ روز دما روی ۲۴ درجه سانتیگراد نگهداری شده ؛در صورت امکان محیط را تاریک می کنند. نورخورشید برای قارچ صدفی مناسب نیست.پس ازاینکه سطح کاه پوشیده ازتارهای سفید رنگ و ظریف قارچ صدفی شد. سوراخ هایی به فاصله ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر و به اندازه کف دست در اطراف کیسه کشت شده ایجاد و با آ بپاشی مداوم کف سالن رطوبت محیط را افزایش می دهند . در این زمان دما به ۲۰ درجه سانتیگراد کاهش داده می شود. وجود نور یک لامپ در این زمان ضروری بوده و با عث افزایش محصول می شود .قارچها پس از یک هفته دیگر آماده برداشت می با شند . آبیاری : زمانی که کیسه ها پاره می شوند ؛ چنانچه رطوبت محیط پایین پاشد ؛ سطح کاه خشک شده و بایستی با مقادیر خیلی کم آب ؛ بصورت اسپری آبیاری شوند . آبیاری ممکن است روزی دو بار یا بیشتر انجام شو د. باید توجه داشت که آبیاری ۴۸ ساعت قبل از برداشت قارچها متوقف شود. پس از برداشت محصول میتوان آبیاری را ادامه داد . !
Straatsma G, Gerrits PG, Thissen TNM, Amsing GM, Loeffen H and Griensven JLD, 2000. Adjustment of the composting process for mushroom cultivation based on initial substrate composition. Tolera A, Khzael K and Orskov ER, 1997. Nutritive evaluation of some wheat species. Van Soest PG, Robertson JB and Lewis BA, 1991. Methods for dietary fiber, neutral detergent fiber, and non-starch polysaccharides in relation to animal production. Van Kuij SJA, Sonneberg ASM, Baars JJP, Hendriks WH and Cone JW, 2015. The effect of adding urea, manganes and linoleic acid to wheat straw and wood chips on lignin degradation by fungi and subsequent in vitro rumen degradation. Yadav J, 1987. Influence of nutritional supplementation on solid substrate fermentation of wheat straw with an alkalophilic white-rot fungus (Coprinus spp.). Zadrazil F, Galletti GC, Piccagali R, Chiavari G and Francioso O, 1996. Influence of oxygen and carbon dioxide on cell wall degradation by white-rot fungi.
پرورش قارچ صدفی Pdf
توجه: اکیداً توصیه می کنیم که از خرید قارچهای فله ای به شدت و به جدّ بپرهیزید. صرف نظر از این که احتمال مسومیت از طریق این نوع قارچها بسیار بالاست کیفیت پایین این قارچها و آلودگی بسیار آنها از جمله مهمترین معضل های این نوع قارچ هاست. حتماً قارچ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی های بهداشتی تهیه فرمایید. هر گونه تغییر رنگ ظاهر قارچ و هر گونه احساس مزه نامطبوع باید مورد توجه قرار گیرد و از مصرف آنها خودداری شود. قارچ هایی که تغییر رنگ داده اند و کلاهکشان سیاه و یا خاکستری شده از کیفیت خوبی برخوردار نیستند. ـ تحقیقات پزشکی نشان می دهد که با خوردن قارچ، دستگاه دفاعی بدن تقویت می شود، طول عمر افزایش می یابد، کلسترول خون پایین می آید، گردش خون در بدن بهبود می یابد. ویروسها از بین می رود، از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می شود. قارچ مقدار زیادی کربوهیدرات و آهن دارد پزشکان به بیماران دیابتی و افرادی که به تقویت دستگاه ایمنی بدن خود اهمیت می دهند و کسانی که برنامه خاص غذایی (رژیم) دارند خوردن قارچ را توصیه می کنند. !
قارچ صدفی نام علمی
خرید و فروش پودر قارچ خشک شده از گلخانه های بزرگ و معروف ایران در نقاط مختلف چون آذربایجان توانسته حوزه صادرات ایجاد نماید. قارچ های تولید شده در مراتع و نقاط دنیا به دو دسته کلی خوراکی و سمی تقسیم می شوند؛ به طبع ما در این مقاله هدفمان عرضه پودر قارچ خوراکی می باشد. مدل های مختلف قارچ در کشور به نام های صدفی، دکمه ی دیده می شود و پودر شده هر دو این قارچ موجود و قابل تهیه در حجم های بالا است. بنا به درخواست مشتری پودرهای مختلف با قیمت های مناسب تولید می گردد، البته هر کدام از نوع های پودر مصرف و مشتری پسندی خود را دارد. فروش فله و یا بسته بندی این امکان را فراهم می کند تا هر سطح و قشر از مشتری و خریدار توان خرید محصولات مجموعه ما را داشته باشد. قارچ در خانواده سبزیجات قرار گرفته است و از منظر خواص بین سبزیجات دیگر بسیار سودمند برای سیستم ایمنی بدن می باشد.
گزینه های زیادی برای استفاده از قارچ صدف در آشپزی وجود دارد. قبل از شروع تهیه محصول ، باید به رنگ قارچ صدف توجه کنید. باید همگن باشد – این نشانه کیفیت است. بدن میوه ها باید فاقد پوسیدگی و آسیب باشد. همچنین استفاده از قارچ های جوان در پخت و پز بسیار مهم است. طعم آنها بهتر از قدیمی هاست. بیاموزید که چگونه قارچ صدف را برای زمستان در شیشه نگهداری کنید. قارچ صدف بسیار مفید است. آنها حاوی موادی (پروتئین ، کربوهیدرات ، چربی ، نمک های معدنی و ویتامین ها) هستند که تأثیر مفیدی بر بدن ما دارند. میزان چربی و کربوهیدرات موجود در محصول بیش از مقدار آن در محصولات گیاهی است و محتوای اسیدهای آمینه و پروتئین ها تقریباً یکسان است. تفاله قارچ از نظر ترکیب ویتامین ها (B ، C ، D و D) نزدیک به گوشت است. اما بیشترین ارزش ظروف قارچ محتوای بالای ویتامین PP است.